Avautuu 11:45

Picnic Kaisaniemen Metrohalli

kahvila, lounasta
Arvosana 3 / 5

Arvostelut (3)

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

BLT-toastia ja focacciaa. Freesin oloista, normi picnicciä. Menee mainiosti pikaisena välipalana. Sijainti metrohallissa ihmisten kulkumatkan varrella parempi takeawayhyn, mutta muutama pöytäkin toki löytyi. Palvelu mukavaa. Ihan OK kaikkineen.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 7€ Lisätty: 23.10.2013
Arvosana: 0

Ketjuravintolan perusvarmaa keittoa ja patonkia. Kaisaniemen picnic on metroaseman päässä varmasti helpoiten kaikkien reittien varrella, mutta samasta syystä siihen tuskin kukaan mielellään istuu syömään jollei ole pakko. Yleensä otan keiton töihin mukaan, ja uusin keittomenu on taas ihan maukas valikoima, ei mitään erityistä mutta ihan hyvää. Valitettavastu picnicille tyypilliset rapeat patongit eivät minun suussani istu sen enempää täytetyksi patongiksi kuin lisukkeeksikaan, patonkeja saakin paremmin joko kahvilasta tai siitä toisesta ketjuravintolasta. Sopii lähinnä kiireiseksi kevyeksi lounaaksi, mutta silläkin on paikkansa.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 7€ Lisätty: 14.10.2013
Arvosana: 0

Loistava sijainti jos haluaa ottaa ruokaa mukaan. Aamiainen 3,90 e on kinkkucroisantilla loistava ja latte on laadukas ja siinä on tarpeeksi potkua. Nuorekkaat ja mukavat työntekijät hymyissä suin heti aamusta alkaen!

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 26.02.2012
Arvosana: 0

Yhteisö

Fanit (0)

Nämä käyttäjät ovat merkinneet ravintolan suosikikseen.

Kiinnostuneet (0)


Sijainti

Kaisaniemen metroasema, 00100 Helsinki - Reitti
09- 624 005
http://www.picnic.fi/kahvilat/?pid=1&lid=150

Vaihtoehtoisia ravintoloita