Suljettu nyt

Picnic Ogeli Kylänvanhimmantie 29

Arvosana 2.8 / 5

Arvostelut (4)

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Eväsretkelle Ogeliin. Ensiksikin, on hienoa, että kylässä on edes yksi oikea kahvila. Asiakkaita riitti, päiväsaikaan enimmäkseen eläkeläisiä kahvittelemassa. Kaikkia ketjun kahviloita tuntuu vaivaavan kova kiire ja pula palvelevista käsistä (alkaa melkein itseäkin stressata), mutta paahtopaistipatonkini oli ehtaa laatu-Picniciä (eli patonkini ei ollut sellainen säälittävän ohut tai lähes ontto, joita keskustan Picniceissä on kohdalle osunut).

Muusta tarjonnasta sanottakoon, että salaattikulhot ja lisukkeet olivat houkuttelevia mutta hivenen ylihinnoiteltuja, kuin myös leivonnaiset (ottaen huomioon, että samaan hintaan on olemassa myös tuoreempia ja omaperäisempiä). Patongit taitavat siis olla hinta-laatusuhteeltaan paikan parhaimpia.

Tilana Ogelin Picnic ei houkuttele jäämään. Eiväthän Picnicit missään ole mitään romanttisia piilopaikkoja, mutta tämä 80-lukulaisen liikekeskuksen pääkäytävän varrelle sijoitettu eväspaikka on poikkeuksellisen kolho, vaikka tunnelmaa onkin yritetty pehmentää sermeillä, kasveilla ja aurinkovarjoilla. Yksikin meluisampi asiakas, niin kellään ei ole kivaa...

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 6€ Lisätty: 22.09.2016
Arvosana: 0
     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 22.04.2015
Arvosana: 0

Ystävällinen palvelu ja maukas paahtopaistipatonki

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 30.09.2012
Arvosana: 0

Pasta-annos (kana-pekoni) oli tyypiltään vain ravintolassa lämmitettyä. Kana ja pekoni lisättiin kastikkeesseen juuri ennen lämmitystä.

     
     
     
Kokemus: Lounas Lisätty: 09.10.2011
Arvosana: 0

Yhteisö

Fanit (0)

Nämä käyttäjät ovat merkinneet ravintolan suosikikseen.

Kiinnostuneet (0)


Sijainti

Kylänvanhimmantie 29, 00640 Helsinki - Reitti
0207 590 300
http://www.picnic.fi/kahvilat/?pid=1&lid=13

Vaihtoehtoisia ravintoloita