Avautuu 06:45

Picnic Topeliuksenkatu 8

kahvila
Arvosana 2.5 / 5

Arvostelut (13)

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Salaatit hyviä, erikoiskahvit pahoja ja epäonnistuvat usein. Ravintolan laitteista lähtee häiritsevän kova ääni.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 12€ Lisätty: 11.03.2014
Arvosana: 0

Perus Cafe Picnic. Ruoka on ihan ok, mutta ei ole mitään erikoista tai mieleenjäävää. Erikoiskahvit nykyään paremmat, paitsi, että automaattikone tekee ne, joten ne palavat aika usein. Viimeksi otin uuniperunan kahdella täyttellä.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 10€ Lisätty: 06.05.2013
Arvosana: 0

Palvelu ihan ystävällistä, mutta erityistoiveet unohtuvat kahden metrin matkalla kassalta avokeittiöön. Useamman kerran minulle on kassalla luvattu allergioiden takia viilattu annos, mutta lautaselle saan kuitenkin sen tavallisen. Positiivista on se, että terassille on tullut tupakointikielto: ennen terassilla saattoi joutua ketjupolttajien ristituleen, kyseinen paikka on jotenkin tuulen suojassa, joten vieruskaveri kyllä savustuu. Nyt kevätkautta odottaa innolla!

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 28.11.2012
Arvosana: 0

Helsingin paras cafe picinic.

Henkilökunta ei aina asiakaspalvelutuulella, mutta ruoan laatu vastaa parhainten ketjun ylihinnoittelua. Sijaitsee viihtyisällä paikalla Töölön kirjaston kupeessa, mihin aurinko paistaa pitkään.

Mikäli siis Tin Tin Tangon aamupala on ruuhkautunut ja ruokaa on saatava välittömästi, suosittelen b-vaihtoehdoksi. Usein tosin hyvällä säällä picnicin terassikin ruuhkautuu...

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 28.11.2012
Arvosana: 0

Lounaalla työporukan kanssa. Uuniperunat kylmäsavulohi- ja katkaraputäytteillä olivat oikein maukkaat. Paikka on remontin jäljiltä siisti ja palvelu oli ystävällistä ja ripeää. Mukavan kepeä lounas, jaksaa taas jatkaa töitä.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 29.05.2012
Arvosana: 0

"Palvelu" oli kerrassaan törkeää. Yhtäkkiä vain ilmoitettiin että paikka on suljettu ja tarjottimet revittiin nenän edestä kun iäkäs äitini vielä söi leipää. Olisi kohteliasta huomauttaa, että "suljemme kohta" mielellään jo myyntitilanteessa tai sitten esim. 10-15 min ennen sulkemisaikaa. Pilasi fiiliksen täysin, vaikka sinänsä tekeleet olivat suht tuoreita ja OK. Ei tarvitse tulla tänne enää ikinä.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 7€ Lisätty: 30.04.2012
Arvosana: -1

Cappuccino oli hirveää, kitkerää kuraa. Olisin jättänyt juomatta, ellen olisi ollut niin kofeiinintarpeessa. Myyjä ei ollut ihan hereillä, sillä tilasin pariloiduin toastin, mutta sain pariloidun patongin.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 14.03.2012
Arvosana: 1

Ruoka on perus-picnic-tasoa. Kahvi on laihaa, mutta erikoiskahvit maittavia. Pikkuinen terassi voisi olla suurempi, mutta tähän paistaa aurinko mukavasti pitkään. Henkilökunta on ystävällistä, mutta armottoman hidasta. Sisätilat ovat välillä hieman sotkuisen oloisia.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 26.04.2011
Arvosana: 0

Käyn usein. Aika lailla lounaspaikka, mutta vähän myöhemmin sai istua rauhassa kaverin kanssa. Siisti, ja ystävällistä palvelua. Ulkona huomioitu tupakoitsijat. Mukaan saatavia tuotteita oli omassa kaapissaan ja tuotteita oli hyvin tarjolla.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 8€ Lisätty: 22.12.2009
Arvosana: 1

Käyn usein. Henkilökuntaa on liian vähän, joka näkyy jonoina ja epäsiisteytenä. Tarjottimet, muruset, roskat jäävät usein pöytiin. Kärpäsiä pörrää sisällä. Patonkien ja Laten koko ja laatu vaihtelee paljon riippuen kokista. Sijainti kuitenkin kiva ja terassi ok, yksi harvoja täällä päin.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 8€ Lisätty: 24.09.2009
Arvosana: 2

Sijainti

Topeliuksenkatu 8, 00250 Helsinki - Reitti
0207 590 300
http://www.picnic.fi/kahvilat/?pid=1&lid=18