Suljettu nyt

Café Veranda

café, finlandia hall
Arvosana 3.2 / 5

Café Verandan ilmavat, valoisat ja modernin tyylikkäät tilat tarjoavat viehättävän kohtaamispaikan. Kaupungin keskeisin sijainti Töölönlahden läheisyydessä kutsuu nauttimaan erinomaisista kahvilatuotteista, hyvästä seurasta ja Finlandia-talon uniikista ympäristöstä.


Arvostelut (6)

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Miellyttävässä miljöössä tarjolla peruskahvilatuotteita toimistotyöaikaan. Jos Finlandia-talossa ei ole tapahtumia, paikka on erittäin (liian?) rauhallinen. Mukava paikka levähtää ja keskustella.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 02.10.2013 Näytä aiemmat arvostelut (7)
Arvosana: 0

Miellyttävässä miljöössä tarjolla peruskahvilatuotteita toimistotyöaikaan. Messujen välillä paikka on erittäin (liian?) rauhallinen. Mukava paikka levähtää ja keskustella.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 02.10.2013 Näytä aiemmat arvostelut (7)
Arvosana: 0

Kaunis kahvila, tästä tulee vielä helsinkiläinen klassikko. Tuotteisiin on selkeästi panostettu, minulle maistui tuore smoothie ja täytetty leipä

     
     
     
Kokemus: Aamiainen / brunssi Hinta: 8€ Lisätty: 30.11.2012
Arvosana: 0

Ihanan avara ja tyylikäskin miljöö: sohvia, nojatuoleja, jne. Laaja valikoima erilaisia herkkuja, myös suolaisia. Esim. kotijuustolla&munakoisolla täytetty leipä peston kera näytti herkulliselta. Itse sorruin tällä kertaa suklaaleivonnaiseen. Nam.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 8€ Lisätty: 07.11.2012
Arvosana: 0

Sisustus on tyylikäs, pienimuotoinen galleriatoiminta lisää mielenkiintoa.

Erikoiskahvien hinnoittelu on kyllä suuri pettymys, hinnat ovat korkeat mutta kahvi tulee toimistoautomaatista.... Kahvila kaipaa Baristaa.
Muidenkin tuotteiden hinnoittelu lienee yritysasiakkaille, parempaa saa halvemmalla ydinkeskustasta.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 13.01.2012
Arvosana: 0

Kaunis sisustus, hyvin valittu taustamusiikki ja tuore smoothie. Mutta: design-pöydillä lojui röykkiöittäin käytettyjä kuppeja, servettejä, haarukoita, lusikoita yms.Eikö tarjoilija voisi kerätä käytetyt astiat heti pois, kun edellinen asiakas on lähtenyt? Sama näky on tulijalla vastassa monissa keskustan kahviloissa. Cafe Verandahan voisi olla tässä asiassa miellyttävä poikkeus!

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 27.09.2011
Arvosana: 0

Yhteisö

Kuvat


Sijainti

Mannerheimintie 13 e, 00100 Helsinki - Reitti
+358 9 4024 500
http://www.facebook.com/kahvilaVeranda