Avautuu 11:00

Chalupa Food Machete

meksikolaista
Arvosana 2.5 / 5

Chalupa Food Machete on Fast and Casual ja meksikolaistyylinen ravintolan yhdistelmä jossa ruoka tehdään hyvistä raaka-aineista ja ravintolassa. Uskomme että ihmisten on syötävä terveellisesti mutta myös edullisesti. Chalupassa jokaisella on mahdollisuus rakentaa hänelle sopivan annoksen, ja annosta valmistetaan nopeasti ja asiakkaan edessä. Tervetuloa maistamaan.


Arvostelut (13)

Pork filling for Taco pretty bad. Some kind of weird tasting mush. Stale taste to the detectable meat as well.

Not ANYWHERE's near the taste of Casa Chipotle.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 9€ Lisätty: 17.01.2018 Näytä aiemmat arvostelut (3)
Arvosana: 0

Ihan perus Pork Burrito. Cuacamole maksoi erikseen euron. Perusmättöä, jonka otin vähemmän tulisella kastikkeella. Syötävää, muttei erityistä. Olisin kaivannut enemmän sallattimaista sisältöä ja vähemmän "ryynejä".

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 10€ Lisätty: 05.06.2017
Arvosana: 0
Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Possutakoja kolmikollinen.

Vähän on päässet länään kuljetuksen aikana, ihme kyllä ruokailu onnistuu ihan sormineen ilman että kaikki täytös valuu pois.

Ihan syötäviä olivat, ei mausta moitetta, kooltaan välipalatasoa.

Miinusta toki siitä, että myös lähettiruokien juomat ovat mallia post-mix eikä esim tölkkejä..

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 8€ Lisätty: 06.03.2017
Arvosana: 0

Ei oikein vakuuttanut. Ihan syötävää (kana-burrito), ei sinänsä mitään vikaa, mutta esim. häviää Chipotlen burritolle. Oliko kyse sitten raaka-aineista vai maustamisesta?

Asiakaspalvelu oli hitusen "poissaolevan" tuntuista.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 10€ Lisätty: 02.08.2016 Näytä aiemmat arvostelut (2)
Arvosana: 0
     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 10.06.2016
Arvosana: 0

Kävin porthaninkadun chalupassa eilen illalla, ja tiskin takana tyttö pyyhki valuvaa nenäänsä käsiinsä, jonka jälkeen pesemättä käsiään alkoi laittamaan kumihanskoja käteen ja kysyi että mitä sais olla. Ei kiitos, lähdimme kaverin kanssa toiseen ravintolaan.

Olen kerran aikaisemmin käynyt hietsun kauppahallin chalupassa, ja safka oli perushyvää, ei hirveästi mausteita. Tuhdit annokset. Jotain extratäytettä ehdotettiin kertomatta, että se maksaa enemmän, tyylillä "otatko kaikki mausteet" ja sitten hintaa olikin 3e lisää. Kauppahallissa palvelu oli ystävällistä ja ripeää.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 13€ Lisätty: 19.02.2016
Arvosana: 0

Even though i live around the corner of Chalupa i just got the chance to go and try it now. I had Angus naked Burrito for lunch with just tap water. The system was familiar to me as i had similar food back in L.A. Choose your base then main and then topping is quit common in mexican restaurants in these days. Here i was surprised positively as i have never had so much ingredients to choose from. They were all being done in the kitchen as one guy was preparing them right in front of us. They all looked fresh and healthy. I managed by the help of waiter choose a pretty good combination. I also took guacamole which was pretty much the best i have had in Finland so far! I definitely recommend my friends and others to go there. It tasted fresh and the spices were different than other mexican restaurants where all the portions taste the same. I also like the Asian twists to it.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 11€ Lisätty: 18.01.2016
Arvosana: 0

Helsingissä on parin viime vuoden aikana vihdoin avattu useampia "oikeita meksikolaisia" pienravintoloita, sekä yksityisin voimin, että ketjujen toimesta. Oikeasti nämä tietenkin tarjoilevat lähinnä CalMexiä, mutta tämäkin on parempi, kuin ei mitään.

Chalupa näytti tilana lupaavalta, ja innostuneena tilasin sielta juuri chalupat smoked beeffillä ja kokiksella. Raaka-aineet näyttivät tuoreilta, ja valinnanvaraa oli ihan hyvin: kolmia erilaisia papuja, erilaisia cole slaw salaatteja (?), yms muita rehuja. Viimeisestä laarista pakolliset avocadot, limet, korianterit jne.

Ongelma oli maussa, ja makujen kokonaisuudessa. Pavut oli valmistettu väärin, chalupa (kova maissipohja) oli sellaista "santa maria" tasoa, beeffi kuivaa, eikä muutkaan ainekset juuri maistuneet miltään. Lopputulos oli saman oloinen, kuin naapurin Mikko olisi tehnyt Alepan aineksista kotitacot.

Laatuun nähden hinta oli korkea, ja bonusmiinus vielä annokset koonneelle kaverille; hipsterikoulussa ei ilmeisesti opeteta palvelutyötä.

Helsingissä on nykyään monia hyviä CalMex paikkoja, mutta Chalupo ei kuulu niihin.     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 15€ Lisätty: 16.01.2016
Arvosana: 0

Lupaava konsepti, hyvä tila, mutta Kallion kovassa seurassa jää keskitason alapuolelle. Jos erityisesti pidät mauttomasta nyhtölihasta, sopinee sinulle, muuten ehkä ei. Ainekset sinänsä ok, mutta kovin on mautonta. Ei jatkoon.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 9€ Lisätty: 30.12.2015
Arvosana: 1

Annos oli sopivan kokoinen isohkoon nälkään, mutta se ei mielestäni hyväillyt makuhermojani!
Quesadillas kanatäytteellä maistui vain emmental juustolta. Extra-täytteet ( cuacamole - koriantteri- smetana) lastattiin laatikon sivuun ja quesadillalt lätkättiin päälle, Ei ollut helppo syödä kertakäyttö aterimilla!
Cuacamole oli mautonta, kana mautonta! Hintalaatusuhde ei mielestäni kohtaa tässä ravintolassa, ei ole kokemusta muista kuin kallion paikasta.

Palvelu oli kuitenkin ystävällistä, pojot sille!
Usassa / Australiassa vastaavanlaisissa mehikomestoissa on kuitenkin makua!

Chalupa Kallio on talvisena pakkasiltana ihan kamalan kylmä, lämmitystä kiitos, jotta ihmiset viihtyy muuten ihan kivassa paikassa!

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 12€ Lisätty: 28.12.2015
Arvosana: 1

Yhteisö

Kuvat

Fanit (0)

Nämä käyttäjät ovat merkinneet ravintolan suosikikseen.


Sijainti

Porthaninkatu 3, Helsinki - Reitti
0400746162
http://chalupa.fi/

Vaihtoehtoisia ravintoloita