Ei tietoa

Ciao Caffe

Arvosana 2.8 / 5

Asiakaskokemus

Lapsiystävällinen

Arvostelut (15)

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Loistava espresso mutta kaikki pöydät täynnä likaisia astioita. Palvelu ystävällinen mutta ainoalle työntekijälle mahdottomuus tehdä kahveja ja siivota samanaikaisesti...

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 15.02.2015
Arvosana: 0

Jäätelö oli vanhan makuista ja kaikki pöydät olivat siivottomia. Palvelu 10min jonotuksen jälkeen oli todella tympeää.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 7€ Lisätty: 14.12.2014
Arvosana: 0

Poikkesimme ystäväni kanssa keskiviikko iltana jäätelöllä ja kahvilla ja oli kyllä maittava kokemus: jäätelö oli hyvää ja asiakaspalvelu luontevaa ja ihanan piristävää. Ihmettelimme vain miksi hinnasto on tehty niin pienellä että sitä on vaikea nähdä? Viihtyisä miljöö, varsinkin yläkerta. Poikkeamme toistekin!

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 6€ Lisätty: 17.04.2014
Arvosana: 0

Tosi likainen kahvila! !!!!!!!!!!!!!!! Ei mitään ihmetta. Siellä on 1 työntekijä!!!!!!!!

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 04.09.2013
Arvosana: -2

Kauppakeskuksen kiireisessä hälinässä on mukava lepopaikka. Eli siis puhun kauppakeskus Ruoholahden Ciao!Caffe:sta. Espresso ja Cappuccino ovat melko tavanomaisia mutteivät huonoja, kahvidrinkit taas kokeilemisen arvoisia. Täytetyt Paninit ovat tähän mennessä olleet hyviä, kyllä niillä pikkunälän saa karkotettua hyvin. Jäätelövalikoima on loistava! Suosittelen etenkin sitruunasorbettia ja kookosjäätelöä, ovat todella herkullisia.

Sijainti kauppakeskuksen aulassa olisi kieltämättä paha enne, mutta korkeammalla tasanteella voi istuskella lepotuoleilla ihan rauhassa ja nautiskella ilman että kukaan tulee häätämään. Hullumpi kohta ei ole myöskään kiireisille kahvilakopin takana oleva tiskikään baarituoleineen josta voi seurata Itämerenkadun hälinää Cappuccinoa siemaillen. Henkilökunnan kahdella edustajalla on kädet täynnä töitä, jolloin palvelun saamisessa saattaa kestää. Annan anteeksi moisen, asiakkaita virtaa tasaiseen tahtiin ja töitä riittää.

Hinnat ovat ehkä hieman keskitasoa korkeammat, tosin ei ole ennenkään haitannut. Loistava paikka istahtaa kupilliselle Cappuccinoa kaikkina vuodenaikoina, tosin kesällä kuumuus saattaa iskeä avaraan varjottomaan tilaan. Suosittelen!

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 28.04.2012
Arvosana: 0

Nice ice cream selection. Friendly and good service. Not really cozy..
Odd is that the customer apparently seem to like to destroy the sofas ...
It's not place you want to stay longer or come back to.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 06.01.2012
Arvosana: 0

Lounassalaatit on ihan ok ja usein miten raaka-aineetkin tuoreita (ei ihan joka päivä). Vesilasit ovat usein likaisia ja palvelu on todella alkeellista. Ihan kuin henkilökunta olisi aina ihan unessa ollessaan töissä. Olen käynyt sekä louansaikaan, että vkoloppuisin.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 8€ Lisätty: 20.10.2011
Arvosana: 0

Pitkän odottamisen jälkeen saimme todella surkeaa asiakaspalvelua. Asiakkaita oli paljon ja myyjä näytti olevan yksin, mutta silti en usko toiste sinne eksyväni.


     
     
     
Kokemus: Lounas Lisätty: 31.08.2011
Arvosana: 0

Odotimme kassalla hyvän tovin ennen kuin kahdesta tarjoilijasta toinen suvaitsi tulla palvelemaan. Toivoin saavani kylmää juotavaa paninin kanssa, valitettavasti smoothie-kone oli rikki. Eipä siinä, tarjoilija ei edes pahoitellut sanoi vain että jäätelöä kyllä saa. Kun vaihdoimme toisen kahvin isompaan, tarjoilija tuijotti hetken meitä ja kysyin "siis mitä?" Trip-mehu unohtui löydä kassaan, joten se laskutettiin sählinningin kera kun olin jo laittanut kortin maksupäätteeseen. Asiakaspalvelu oli siis todella huonoa.
Jälkeemme tullut seurue tilasia mozzarellapaninin, joka oli loppu. Me otimme viimeisen salamipaninin. Ihmetyttää miten ruuat voi olla loppu kun kahvila on vielä yli 3h auki!?

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 8€ Lisätty: 25.08.2011
Arvosana: -2

Miten tällainen paikka voi menestyä? ? Kolme tarjoilijaa seisoo tiskin takana ja sekoilee edellisen asiakkaan laskun kanssa. Kukaan ei huomioi sitä että muita on jonossa: käännetään selkä asiakkaisiin päin ja sekoillaan yhdessä yhden kuitin ympärillä. Kun tilaamaan kerran pääsee on se kolmeen kertaan toistettava että tulee oikeanlainen kahvi. Siis kahvi, ei edes mitään ruokaa... Edellisellä kerralla käydessä oli capuccino onnistuttu tekemään haaleana, en ymmärrä miten sekin on mahdollista. Enpä taida kolmatta kertaa yrittää päästä asiakkaaksi.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 2€ Lisätty: 24.05.2011
Arvosana: -3

Yhteisö

Fanit (0)

Nämä käyttäjät ovat merkinneet ravintolan suosikikseen.

Kiinnostuneet (0)


Sijainti

Itämerenkatu 21, 00180 Helsinki - Reitti
http://www.ciaocaffe.fi/Liikkeet.html

Vaihtoehtoisia ravintoloita