Suljettu nyt

Ciao! Caffe (Itäkeskus)

kahvia, jäätelöä
Arvosana 4.6 / 5

Ciao! Caffé on italialaistyylinen kahvila. Erikoisuutena laaja valikoima paikanpäällä valmistettavia italialaisia jäätelöitä sekä laadukkaat italialaiset espressokahvit. Sijainti kauppakeskus Itäkeskuksen ravintolamaailmassa.


Arvostelut (6)

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Ihania jäätelöitä ja sorbetteja! Joka kerta kun olen käynyt on ollut uusia makuja ja suuret valikoimat!

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 08.12.2013
Arvosana: 0

Jäätelöitä maistamassa.
Erittäin hyvä valikoima erilaisia jäätelöitä. Maistelin erilaisia suklaa jäätelöitä. Ehdoton suosikki Amaretto suklaa jäätelö.
Hyvä ja joustava sekä ystävällinen palvelu. Siisti ja mukavasti sisustettu paikka - suosittelen.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 4€ Lisätty: 22.01.2013
Arvosana: 0

Lounalla isein sen verran kiireinen paikka, ettei sinne kannata jäädä jonottelemaan. Lounassalaatti perustasoa mutta palvelu usein tönkköä ja hymytöntä. Paikka on usein myös epäsiistin näköinen. Johtuuko henkilökunnan puutteesta vai mistä? Jäätelö on kuitenkin aivan mahtavaa ja sitä täytyy saada.

     
     
     
Kokemus: Lounas Lisätty: 12.08.2011
Arvosana: 0

Arrivederci!
Kahvila-gelaterian toinen toimipiste on sijoittunut uudistettuun Itiksen Ravintolamaailmaan. Kahvilista on komea, sekoitelmia tarjotaan. Gelatoa ja sorbettia on tiskissä myös runsaasti erilaista. Kauppakeskustrendikäs ja -nuorekas, hyvin ketjumainen väritys. Palvelupuolella nuoria tyttösiä. Vähän kestää. Kahvit perushinnoissa parista neljään. Italo-jätskien hinnat kohdallaan: yksi maku 2,80€, kaksi 3,50€, ja kolme 4,50€.

Kolme makua tsekattiin, ja mikään ei osoittanut juuri minkään tasoiseksi. Tuoreudesta ei varmaan ole kysymys, mutta makua ei vaan ollut riittävästi. Päällisin puolin herkullisen kuuloiset yhdistelmät eivät toimineet yhdessä. Kahviviritelmäkään ei auennut. Todella iso pettymys.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 02.08.2011
Arvosana: 0

Törkeän hyvät jätskit, mutta hymytön palvelu ja likainen ympäristö. Yleensä vain yksi tyttö vuorossa kerrallaan, joka aiheuttaa astioiden kasaantumista, tuotteiden loppumista ja pieniä huolimattomuusvirheitä sinne tänne. Jäätelö on kuitenkin todella, todella hyvää! Nähtävästi tosiaan tekevät paikan päällä, maku on ihan eri luokkaa kuin kotimaisten jätskikoppien tusinatuotteilla. Lempparini mm. veriappelsiinisorbetti, suklaa-chilijäätelö sekä tummasuklaa-kirsikkajäätelö.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 4€ Lisätty: 02.08.2011
Arvosana: -4

Jäätelöt on tosi hyviä, ne tehdään itse takahuoneessa. Ihan kun olisi Italiassa syömässä herkkujäätelöä! Hyvä meininki!

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 01.08.2011
Arvosana: -4

Yhteisö

Kuvat

Fanit (1)

Nämä käyttäjät ovat merkinneet ravintolan suosikikseen.

Kiinnostuneet (0)


Sijainti

Itäkatu 1, Itäkeskus, Bulevardi, 2.krs, 00930 Helsinki - Reitti
http://www.ciaocaffe.fi

Vaihtoehtoisia ravintoloita