Avautuu 10:00

Cinnabon

amerikkalaisia pullia
Arvosana 2.5 / 5

Cinnabon on maailmankuulu, vuonna 1985 Yhdysvalloissa, Seattelessa perustettu kahvila-leipomo brandi, joka tunnetaan tuhdin maukkaista käsintehdyistä kanelipullistaan, joita saa yli 1 200 kahvilasta 60 eri maassa. Niiden tuoreus, tuoksu, maku ja herkullinen ulkonäkö herättää ihastusta kaikenikäisten ihmisten keskuudessa eri puolilla maailmaa ja suosio kasvaa päivä päivältä.

Suomen ensimmäinen Cinnabon kahvila-leipomo avattiin maaliskuussa 2015 Arabianrannan ostoskeskukseen ja siitä asti olemme tarjonneet rakkaille asiakkaillemme Suomen tuoreimpia, tuhdimpia ja maukkaimpia kanelipullia ja vuokaleivoksia, tuoretta kahvia ja raikkaita hedelmäcoctaileja. Lähivuosina on tarkoitus avata eri puolille Suomea 15 Cinnabon kahvilaa, joista osa tulee toimimaan Franchising-periaatteella.

Meidän pullat eivät makaa vitriinissä koko paivää ja annamme niille tuoreustakuun. Vastaleivottuja pullia myydään tiskistä maksimissaan 40 minuutin ajan, minkä jälkeen ne jäähdytetään erityisesti sitä varten tehdyssä kaapissa, mikä auttaa säylyttämään maut ja aromit, pakataan erikokoisiin Cinnapack Take Away — pakkauksiin, jotka voi viedä töihin, kotiin, juhliin, tai vaikka antaa lahjaksi. Näissä pakkauksissa pullat säilyvät 2 vrk. tavallisessa huonelämmössä ja ne lämmitetään 30-40 sekuntia ennen nauttimista mikroaaltouunissa. Ja mikä parasta Cinnapackit myydään jopa 45% alennuksella!


Arvostelut (2)

Jos korvapuusti tarkoittaa sinulle väkevää kanelia ja ällömakeaa lisäainepommia, tämä on paikkasi. Seurueeseen kului 4 aikuista ja 6-vuotias lapsi, kaikki inhosivat puusteja.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 4€ Lisätty: 31.01.2016
Arvosana: 0

Hyvä ja houkutteleva idea tarjota "tuoreita" pullia etilaisilla kuorrutteilla, mutta tällainen ei valitettavasti uppoa suomalaisiin. Suomalaiset ovat tottuneet saamaan korvapuustinsa oikeasti tuoreena äidin, tädin, anopin tai mummon tekemänä ja Cinnabon ei yllä lähellekään tätä tasoa.
Ihan maistuvat oli puustit, mutta todella ällömakeaa ja ei todellakaan tuoretta. Varmasti löytyy kuitenkin sen verran kohderyhmää ja uutuudenviehätystä, ettei ole ihan heti menossa nurin.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 6€ Lisätty: 21.01.2016
Arvosana: 1

Yhteisö

Kuvat


Sijainti

Hämeentie 111, 00560 Helsinki - Reitti
0405637805
https://www.facebook.com/Cinnabon.fi