Ei tietoa

Coffee House Hakaniemi

kahvila
Arvosana 2.5 / 5

Kupillinen höyryävän kuumaa suosikkikahviasi virkistää ja herättää uuteen aamuun. Runsaat ja herkulliset bagelit, croissantit ja focacciat antavat energiaa ja hyvää oloa, ja ne on helppo ottaa myös mukaan. Kaikissa kahviloissamme kahvin korkeasta laadusta huolehtii koulutettu Master Barista. Käytämme kahviloissamme vain UTZ-sertifioitua kahvia, ja kaikki take away -astiamme ovat täysin biohajoavia.


Arvostelut (3)

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 02.08.2016
Arvosana: 0
Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Söin jonkun kanaleivän ja vettä. Leipä oli pieni mutta maku ja ainekset ihan ok, Vesi oli ällöttävää, huoneenlämpöistä. Palvelussa ei moitittavaa muttei myöskään kehuttavaa.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 4€ Lisätty: 23.08.2009
Arvosana: 0

Foccacia ja smoothie. Ympäristö sisustukseltaan mukava ja kutsuu rentoutumaan, mutta roskien, leivänmurujen ja likaisten astioiden keskellä se ei ole helppoa. Söin kiireessä foccacian, jossa oli liikaa "pullaa" ja liian vähän täytettä, maku kuitenkin ok. Kumppaniksi kelpasi smoothie, jota pyydettäessä nuori kassa huikkasi "sä voit ottaa sen itse"(seisoi metrin päässä kylmähyllyltä...). Valitsin pöydän, joka oli täynnä roskaa ja astioita kuten muutkin ehdokkaat, kassa tuli hymyillen pyyhkimään sen: "mä pyyhin sulle tän". En osannut vastata muuta kuin "kiitos", mutta mielessä kävi että olisiko pitänyt mitali myöntää tuosta uroteosta...paikka kelpaa pikaiseen kahvilavisiittiin mutta en jäisi tänne ainakaan lukemaan tai seurustelemaan.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 8€ Lisätty: 23.07.2009
Arvosana: 0

Yhteisö

Kuvat

Fanit (0)

Nämä käyttäjät ovat merkinneet ravintolan suosikikseen.

Kiinnostuneet (0)


Sijainti

Siltasaarenkatu 8-10, 00530 Helsinki - Reitti
010 766 4540
http://www.coffeehouse.fi

Vaihtoehtoisia ravintoloita