Suljettu nyt

Coffee House Asema-aukio

kahvila
Arvosana 4.5 / 5

Kupillinen höyryävän kuumaa suosikkikahviasi virkistää ja herättää uuteen aamuun. Runsaat ja herkulliset bagelit, croissantit ja focacciat antavat energiaa ja hyvää oloa, ja ne on helppo ottaa myös mukaan. Kaikissa kahviloissamme kahvin korkeasta laadusta huolehtii koulutettu Master Barista. Käytämme kahviloissamme vain UTZ-sertifioitua kahvia, ja kaikki take away -astiamme ovat täysin biohajoavia.


Arvostelut (7)

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Hyvän palvelun peruskahvila. Huonona puolena se, että aina täynnä, mutta puhunee puolestaan sekin. Tiskillä joskus yksi aivan ihana, iloinen ja mallikkaasti palveleva nuori mies! :)

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 6€ Lisätty: 10.05.2015
Arvosana: 0

Aivan loistava. .ilmainen wifikin ja kauniita myyjiä..kiitos mua palvelleen nuoren naisen kenellä kaunis metallinen hymy ...hammasraudat :)

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 01.01.2015
Arvosana: 0

Yksi lempikahviloistani, tunnelma kiva, valaistus sopiva, tarpeeksi isot tilat ja loistavat myyjät. Kahvi hyvää ja tarjoilut erinomaisia.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 07.06.2014
Arvosana: 0

Kiva paikka, vaikka onkin S-ketjun. Kahvilan pitkulamaisuus tekee paikasta tunnelmaltaan kivan. Paljon eri vaihtoehtoja makeannälkään, pieniä ja isoja. Suolaiseen nälkään täytettyjä leipiä (jotka lämmitetään) ja salaatteja. Hinta on perusluokkaa, sanoisin että halvempaa kuitenkin kuin Roberts Coffeessa.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 7€ Lisätty: 27.04.2014
Arvosana: 0

22. 3.2013 klo 17. Mozzarella focaccia oli ok, kokoonsa nähden ylihinnoiteltu. Pullo vettä maksoi lähemmäs kolme euroa. Suurin harmi oli todella läävässä kunnossa oleva naistenvessa: vessapaperi loppu, papereita lattialla, tuhruiset seinät ja ylitsepursuava roskis. Ei näin.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 23.03.2013
Arvosana: 0

Ihan kiva kahvila piipahdettavaksi. Valikoimaa on ja erikoistarjoukset houkuttaa. Toisinaan ihmetyttänyt, että kahvien koko tuntuu vaihtelevan suuresti päivästä riippuen, milloin latte on tullut isomassa ja milloin pienemmässä kupissa. Todella täyttä usein, mutta rauhallisempaan aikaan on mukava istua tovikin.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 13.02.2012
Arvosana: 0

A regular Coffee house, but suitably situated close to the railway station, which is why I tend to come here though I'm no fan of chain restaurants. Service is nice, the food on offer is okay, you know what you get when you order a panini or a Cappuchino. However, one of my friends, who is glutene intolerant paid a crazy amout for her bread and jam. It would be nice with a little more light on some spots too!

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 7€ Lisätty: 03.04.2011
Arvosana: 0

Yhteisö

Kuvat

Fanit (3)

Nämä käyttäjät ovat merkinneet ravintolan suosikikseen.

Kiinnostuneet (2)


Sijainti

Asema-aukio 2, 00100 Helsinki - Reitti
http://www.coffeehouse.fi

Vaihtoehtoisia ravintoloita