Keittiö auki

Friends & Brgrs

pikaruokaa
Arvosana 5 / 5

Asiakaskokemus

Kasvisruokaa
Vegaaniruokaa
Huomioi erityisruokavaliot
Ilmainen wifi

Arvostelut (50)

Ihanaa kakkaa hihihii mikko mallikas leikkikentälläääää

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 50000€ Lisätty: 27.04.2020
Arvosana: 0
Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Ok burgerit mutta kaikki palvelu tiskiltä. Liikaa pika-ruoka ravintola minun mielestä.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 14€ Lisätty: 20.03.2018
Arvosana: 0

Ihan hyvä pikaburger mutta pikkulasten metakka ja sirkus olivat liikaa. Ei aikuiseen makuun.

     
     
     
Kokemus: Lounas Lisätty: 09.12.2017
Arvosana: 0

Iha jees mut kallis.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 14€ Lisätty: 02.12.2017
Arvosana: 0

Kahdesti testattu ja molemmilla kerroilla pettymyksen aikaan saanut hampurilaispaikka.
Mitä haluan "hieman paremmalta" hampurilaisravintolalta? Hyvän hampurilaisen ja rapeat perunat. En ole saanut kumpaakaan.

Chipotle Brgr ei maistu savuiselta ja tuliselta ja Cheese & Onion Brgr ei ole kovin juustoinen, eikä sipulinen. Pääosaan nousee pullamainen sämpylä ja paksu, sekä käsiin hajoava, pihvi jonka maku muistuttaa Kokkikartanon valmisburgeria.

Ranskalaiset ovat pieniä perunan pätkiä ja rapeutta niissä ei ole. Määrä ei korvaa laatua.

Itsetehty Chipotle Mayo oli ihan ok.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 21.09.2017
Arvosana: 0

Hyvät soosit.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 12€ Lisätty: 09.03.2017
Arvosana: 0

HBLn artikkeli paikasta houkutteli käymään. Korkein odotuksin tilasimme Classic ateriat ja ei voi muuta kun kehua burgereita. Erittäin laadukasta lihaa ja pihvi paistettu al dente amore optimalissimo. Burgerissa oli möys sopivaa hapokkuutta mistä iso plus. Ranskalaiset olivat hienoinen pettymys -olin peräti katsonut niiden hehkutusvideon F&B kotisivuilla etukäteen ja odotukset olivat korkealla. Maku oli kohdallaan MAHTAVAN aiolin kera, mutta rapeus oli tipotiessään. Tämä oli aika huono asia. Muuten asiat olivat hyvin. Raikkat tilat ja iloista henkilökuntaa :-) Edit 5 käynnin jälkeen; kiva jos kokeilette muitakin tapoja valmistaa ranskiksia että ne olisvat rapeita. Edit 12/2016: Ranskalaiset vaativat edellen vahvaa panostusta tuotekehitykseen .

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 11€ Lisätty: 20.12.2016
Arvosana: 2

Loistava vegehampurilainen tuoreista aineiksista ihan kaupungin ytimessä. Mukavaa vaihtelua kun tekee mieli hampurilaista mutta Mäkkäri ei iske ja grilliravintola on hieman liian fiini. Plussaa myös siitä että juotavaa saa käydä santsaamassa! Suosittelen kaikille :)

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 15€ Lisätty: 05.12.2016
Arvosana: 0

Ensimmäinen ja viimeinen kerta. Pikaruokapaikkoja ja burgeribaareja on tullut kierrettyä ympäri maailmaa välillä aika eksoottisissakin ympyröissä, mutta tämä meni kyllä kirkkaasti 10 huonoimman joukkoon. Bursa maistui pelkältä rasvalta, eikä siinä paljoa muuta sisältöä ollutkaan. Sämpylä oli niin surkeaa höttöä että hajosi käsiin eikä pystynyt imemään ylikypsäksi paistettujen pihvien ulos tursuttamia rasvoja. Lisäksi sämpylä oli unohtunut lämmiittää ja oli jääkaappikylmä. Ranskalaiset sentään syömäkelpoisia, mutteivät mitenkään poikkeuksellisen hyviä. Hinta-laatu -suhde tässä paikassa on aivan ala-arvoinen. Ihmettelen, mistä hype on oikein kotoisin. Jopa mäkkäristä saa alle puoleen hintaan paremmat mätöt.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 16€ Lisätty: 15.11.2016
Arvosana: 0

Aivan luokatonta palvelua ja syömäkelvoton hampurilainen. Ostin Chipotleburgerin tuplana, varmistin vielä myyjältä, että eihän ole sipulia. Naureskeli ikävistä yllätyksistä, mutta ei vaivautunut tarkistamaan asiaa muualta kuin menusta. Hampurilainen täynnä sipulia ja lensi roskikseen. Otin yhteyttä 3 päivää sitten ravintolaan, mutta kuten myyjä eivät vaivaudu tekemään yhtään mitään. En suosittele kenellekkään! pysykää erossa, ellei ole aivan sama mitä suuhun tunkee ja maksaa siitä itsensä kipeäksi. Vahingossa kirjoitin palautteeni Naughty Burgeriin, jossa erittäin mukava asiakaspalvelija tms. Vastasi alle viidessä minuutissa ja vaikka haukuin väärä puuta, otti asian käsittelyyn.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 16.10.2016
Arvosana: -3

Yhteisö

Kuvat

Fanit (6)

Nämä käyttäjät ovat merkinneet ravintolan suosikikseen.


Sijainti

Mikonkatu 8, 00100 Helsinki - Reitti
http://friendsandbrgrs.fi/

Vaihtoehtoisia ravintoloita