Suljettu nyt

Cafe N

suklaapuoti ja kahvila
Arvosana 4.5 / 5

Jatkuva tarjous
Home-made cake + cappuccino or latte 6,50 €


Arvostelut (29)

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Coffee ok,It pretends a lot to be international place, but its known that over there people smiles and makes you feel welcome,
But at Neuhaus service is in Russian with no smile .
But appallingly snobby service means I will never set foot in the place again.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 800€ Lisätty: 23.09.2015
Arvosana: 0

Kahvit ja kakut ensiluokkaisia, tarjoiluastiat laadukkaita, tunnelma kiva ja palvelu erittäin miellyttävää. Jee!

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 10€ Lisätty: 20.10.2013
Arvosana: 0

Rakkain vakiopaikkani; palvelu on ollut aina hyvää ja huomaavaista, leivokset ja suklaat hintansa arvoisia . Plussaa vielä arvokkaasta tunnelmasta! Kahvila on loistava ja sinne voi mennä yksin tai seurassa.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 9€ Lisätty: 25.09.2013
Arvosana: 1

Kylmä suklaajuoma on täyttä suklaataa ja hurmaavaa tuoksua täynnä :)

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 14€ Lisätty: 08.09.2012
Arvosana: 0

Kalsea tunnelma ja kehno palvelu. Ehkä omistajalla huono päivä, mutta olimme hiukan hölmistyneitä saamastamme palvelusta. Tai sitten vaatimukseni ovat nousseet muualla koettujen parempien kahvilahetkien ansiosta. Niin tai näin, kokemus jäi listan häntäpäähän, enkä voi suositella tätä paikkaa ainakaan tunnelman vuoksi.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 9€ Lisätty: 05.02.2010
Arvosana: 1

Seudun ehkä viihtyisin kahvila. Ihan höpöhöpöä että palvelu olisi täällä huonoa, palvelu on aidosti ystävällistä ja kiireetöntä. Helsingissä ei saa muualta tällaista palvelua, piste. Monta kertaa aamiaisen täällä syöneenä tiedän mistä puhun, syytä on myös todeta ettei juuri muualla kuin Neuhaussissa saa nauttia aamiaista rauhassa ilman ympärilläolevaa tunkua. Aamiainen on konstailematon ja herkullinen, tarvikkeet ovat tuoreita ja niitä on juuri sopivasti. Ikkunasta on kaunis ja valoisa näkymä kadulle.

     
     
     
Kokemus: Aamiainen / brunssi Hinta: 11€ Lisätty: 31.01.2010
Arvosana: -1

Erittäin heikko, ellei surkuhupaisa elämys. Palvelu olematonta, asiakkaita ei huomioitu ja tunnelma kahvilassa kaikin puolin kylmä ja töykeä. En menisi tänne toiste. Aamiaiset vajaat ja puutteelliset, jouduimme itse jatkuvasti juosta keittiössä hakemassa puuttuvia ainesosia. Toinen meistä odotti lautaselta puuttuvaa kananmunaa reilut 20 minuuttia- onneksi emme olleet kiireessä! Annokset eivät myöskään kovin esteettistä silmää hiveleviä; ruoka-aineet kiireessä läiskitty lautaselle miten sattuu. Ihmetystä herätti myös eilen sulkeeen Café Engelin nimeä muistuttava uusi lisäke nimessä... Omistaja yritti huijata meitä kertomalla, että oikea Engel on lopettanut, vaikka se on vain remontin ajan tilapäisesti suljettu. Tästä epärehellisyydestä pitkä miinus. Toivotan Neuhausille parempaa onnea jatkoon!

     
     
     
Kokemus: Aamiainen / brunssi Hinta: 11€ Lisätty: 31.01.2010
Arvosana: 2

Todella ankea kokemus: kahvilan omistaja tulee s-marketin kassit kädessä etuovesta sisään, kun oli aamiaistarvikkeet loppuneet. Henkilökuntaa ei tarpeeksi, omistajan lisäksi vain yksi ulkomaalainen nainen. Uusi nimi 'Angel' törkeästi plagioitu vuodeksi remonttiin menneeltä kahvila Engeliltä viereisestä korttelista. Palvelu ei yksinkertaisesti toiminut, kaikki loppui kesken koko ajan, vaikka asiakkaina vain kymmenisen henkeä. En mene enää ostamaan edes suklaita täältä, stokkalta saa yhtä tuoreat Neuhausit, ja paremmalla palvelulla!

     
     
     
Kokemus: Aamiainen / brunssi Hinta: 11€ Lisätty: 31.01.2010
Arvosana: 2

Kahvit, kakut ja palvelu. .. loistava paikka.
Kiitos kun sain lainata tietokenettasi.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 8€ Lisätty: 09.08.2009
Arvosana: -1

Hyvää erikoiskahvia, mutta ylemmyydentuntoinen palvelu ei houkuttele pistäytymään uudelleen. Kokeilen sen sijaan Kaakaopuuta Kampin kauppakeskuksen alatasolla.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 28.07.2009
Arvosana: 1

Yhteisö

Kuvat

Fanit (2)

Nämä käyttäjät ovat merkinneet ravintolan suosikikseen.


Sijainti

Union, 200 Helsinki - Reitti

Vaihtoehtoisia ravintoloita