Avautuu 13:00

Funky Kitchen

sporttiruokaa, burgereita
Arvosana 1.8 / 5

Urbaania sporttiruokaa tarjoileva indieravintola Linnanmäellä. Ruokaisia salaatteja ja mietoja alkoholijuomia. Ravintolassa on B-oikeudet.


Arvostelut (14)

Koko ateriassa ainoa hyvä asia oli valkosipulidippi. Hampurilaisen pihvi karrelle paistettu, koko setti mauton. Kuinka ranskalaisista voi unohtaa suolan?
Täysin ala-arvoista ruokaa. Tällä rahalla olisin mielummin syönyt 3 kertaa mäkkärissä

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 31.07.2018
Arvosana: 0
Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Lastenruokaa.

Linnammäki kun kyseessä on, valitsin poikkeuksellisesti lastenlistalta. Kananugetteja nimeltään tipitii.

Annos tuli todella nopsaan, noutopiippari ilmoitti ruoan valmistumisesta kun ei vielä edes pöytään oltu istuuduttu. Noh, loppuillasta ja tyhjää oli, joten kaipa se rasvakeittimellä käy rivakasti.

Annos oli oikeastaan aika perus pubiruokaa. Kanaa, ranet, pari porkkanaa ja majoneesi. Henksa hoiteli homman kesäduunarin iloisuudella.

Ei tämä nyt ihan kamala kokemus ollut, mutta ei tänne kyllä pelkästään illallisen tähden tulisi.

Miinukset siivoamattomista pöydistä.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 09.08.2017
Arvosana: 0

Aika nopeaan luvattiin ruoka toimittaa joten menimme syömään kahden pikku muksun kanssa. Salaattia, pikku ranskalaisia ja nacholautasta sai odottaa 45min. Ceasarsalaatti 14€, varsin pliisu esitys. Itse otin nacholautasen vuohenjuustolla, juusto maksoi 5€ lisää. Se oli sitten molemmin puolin melkein pohjaan poltettu lätty ja muutenkin nacho/juusto/papusekoitus kuivan oloinen. Ehkä surkein ja kallein nacholautanen jonka olen syönyt. Ei todellakaan tänne toiste. Kattilaan ja Välimäen burgereita syömään, kalliita nekin, mutta hinta-laatu suhde paljon parempi.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 15€ Lisätty: 13.07.2014
Arvosana: 0

Tunti kesti paistaa lohenpalat, joten Suomen hitain kokki. Lapsienkin mielestä annokset olivat pienet. Enpä taida palaa.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 15€ Lisätty: 07.07.2014
Arvosana: 0

Taisi kokki olla ekaa päivää. Alkukauden vaivaa toivottavasti, sen verran kauan kesti tyhjässä ravintolassa. Perus Funky Burger ihan hyvä, vähän ehkä tyyris mutta minkäs teet. Musavalinnat (letkeä klubimusa) onnistunut.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 18€ Lisätty: 26.05.2014 Näytä aiemmat arvostelut (2)
Arvosana: 0

Miespuoliset työntekijät vaikuttivat kaikkea muuta kuin innokkailta palvelemaan. Lasten muusi ja lohi oli hyvää.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 20€ Lisätty: 03.08.2013
Arvosana: 0

Mieheni söi Linnanmäen Funky Kitchenissä Funky double burgerin. Hampurilaisen pihvit olivat kuin paksut kengän pohjat, joista kevyesti painamalla tirisi uskomaton määrä rasvaa! Kyllä oli mielenkiintoista vierestä seurata, kun hän jäystäsi pihviä hampaissaan ja yritti ennen suuhun laittamista tiristellä ja pyyhkiä lautasen reunaan enimpiä rasvoja. Sydämeen koski pelkkä katsominen - saati sitten sen syöminen! Itse söin elämäni kalleimman Caesar salaatin, joka saapuessaan oli todellinen pettymys. Tilasin Caesar salaatin halloumijuustolla ja ko.juustoa oli annoksessani hurjat 2 viipaletta - hintaa tälle lisäykselle salaattiin tuli yli 4 euroa. Yhteensä siis salaattini maksoi 19 euroa! Salaatissa ei siis ollut muuta kuin salaattia, parmesania vähän, muutama kivikova leipäpala sekä tolkuttomasti kastiketta. Olen useita kertoja tilannut ravintoloissa Caesar salaatin ja jokainen on kooltaan ja "koostumukseltaan" ollut ruokaisampi kuin tämä kallis hirvitys. Milloin salaatissa on ollut kirsikkatomaatteja (yleensä siis aina on), herneenversoja tai rucolaa ja sopivassa tasapainossa krutongit, juusto ja kastike ja hinta on ollut 10-16 euron luokkaa. Linnanmäen yrityksestä ei lähtenyt edes nälkä, ja kyllähän semmoisella kastikkeen määrän tujauksella tuli hivenen öklö olokin. Henkilökunta oli myös mielestäni hidasta, epäystävällistä ja tilauksen otti vastaan virolainen tyttö, jonka suomen kieli oli suht surkeaa.. Jopa Linnanmäellekinkö kesätyöntekijät haetaan Virosta? Linnanmäki on huippu paikka, mutta ens kerralla omat eväät messiin!!!!!!!!

Ps. Tapana ei ole meillä yleensä arvostella ruokia, mutta aika huonosti saa kokki ruoan töpätä, jos valitetaan - nyt kyllä vaan oli PAKKO.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 23€ Lisätty: 01.08.2013
Arvosana: 0

Loistavat hampparit kunnon pihvillä ja runsaasti ranskalaisia. Alkupalaksi tilattu nacholautanen oli paras mitä ravintolassa on vastaan tullut. Tunnelma oli huomattavasti parempi kuin lintsin Kattilassa.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 17€ Lisätty: 17.10.2012
Arvosana: 0

Uskomattoman surkea juttu tämä! Mentiin ravintolaan 4 hengen seurueessa. Ravintolassa meidän lisäksi, n.20 asiakasta, 5 tarjoilijaa ja 3 kokkia, joista yksi oli kuulemma vuoromestari. Odotimme n.20 min ennekun tilaukset otettiin, 2 burgeria ja yksi vuohenjuusto sandwich. Ruoissa kesti 45.min. Ruoat olivat viileitä, kuivia ja viimeisin ruoista meni takaisin keittöön, ja täsmälleen sama annos tuli takaisin vuohenjuusto lämmitettynä :O "Ruoka" oli ala-arvoista, tarjoilijoilla kesti kaikessa hirvittävän kauan, mutta silti 3 heistä "kerkesi" mennä aika ajoin taittelemaan servettejä ja juoruamaan, vaikka meidän viereisessä pöydässä ollut seurue, joka tuli meidän kanssa samaan aikaan ravintolaan sisälle, 3 lasta ja 2 aikuista odotti edelleen tilauksen ottamista kun me olimme puolivälissä ruokailua!! Tämä on ravintola missä ilmeisesti kaikki "shit happens" on mahdollista ja oletettavasti myös arkea! Onneksi sentään saatiin alennusta tästä ikävästä kokemuksesta pienen taistelun jälkeen. Tänne en mene enää ikinä, eikä varmasti moni tuttavapiiriinikään kuuluva ihminen edes pissi tähän suuntaan! Olen todella pettynyt tähän paikkaan!

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 20€ Lisätty: 18.09.2012
Arvosana: 0

Ruoka oli todella hyvää ja lintsin hintatasoon nähden ihan ok. Ja mikä parasta, Vesi oli ilmaista eikä tullut 8e yllätys lisää laskuun niinkun ystävä perheellämme kävi linnanmäen toisessa paikassa. Palvelu oli ihan hyvää, vähän hitaamman puoleista ja pieni tekopirteys hieman ärsytti. Lapset pitivät omista annoksista ja kaikilla tuli vatsat täyteen. Hieno juttu!

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 20€ Lisätty: 17.07.2012
Arvosana: 1

Yhteisö

Kuvat

Fanit (0)

Nämä käyttäjät ovat merkinneet ravintolan suosikikseen.

Kiinnostuneet (1)


Sijainti

Tivolikuja 1, 00510 Helsinki - Reitti
0505732950
http://www.facebook.com/funkykitchenhelsinki

Vaihtoehtoisia ravintoloita