Ei tietoa

Rax Buffet Itis

pizzabuffet
Arvosana 1.9 / 5

Rax Buffetissa syöt ja juot niin kuin haluat ja niin paljon kuin haluat! Buffetpöydästä löydät herkulliset pizzat, salaatit, lasagnen, wingsit, lihapullat ja muut lämpimät herkut. Buffetin kera nautit virvokkeet ja kahvit. Jälkiruoaksi tarjoilemme vaniljajätskiä kastikkeilla hintaan 2,00 €. Buffet aikuiset 9,95 €, Buffet lapset alle 7 v. 3,95 €, Buffet lapset alle 12 v. 6,95 €.


Arvostelut (7)

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Oli moneen vuoteen ensimmäinen käyntini paikassa. Asioin ravintolassa hiukan lounasajan jälkeen ja mitä olikaan tarjolla.
Jäävuorisalaatin leikkuupinta ruskea,leikattu ties milloin.Salaattipöydän ilme epäsiisti ja tarjonta flegmaattinen.Suurin pettymys tuli kyllä pizzoissa.Ketju käyttää kyllä suht laadukkaita raaka-aineita,mutta kokonaisuus kärsii pahoin toteutuksessa.Pizzat kyseisenä ajanjaksona olivat todella kuivia ja pitkään pöydällä seisseen näköisiä ja makuisia.Kanapalatkin olivat kovia ettei hammas meinannut pystyä.Eikö olisi kunniakasta vaihtaa pöydän tuote tuoreeseen jos järkeväksi katsottu aika lämpöpöydässä täyttyy,vähän itsekriittisyyttä kyllä toivoisi.Kun jokin pizza loppui täydennystä sai odottaa liian kaun ollakseen hiljainen aika ravintolassa.Lisäksi slicet olivat haaleita mikä kruunasi kokemuksen.Kokki pyöri vielä huipennukseksi kovin likaisessa työtakissa ruokahalua nostattamassa.Onko ketju johtoa myöten kadottanut tyystin itsekriittisyyden vai onko turnausväsymys iskenyt kun tällä tasolla ollaan monen vuoden harjoittelun jälkeen?

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 10€ Lisätty: 29.01.2013
Arvosana: -1

Mättöä kohtuuhintaan. Kävin mieheni kanssa verestämässä muistoja teini-iän ruokasekoilusta kys. ketjun paikoissa ja täytyy ikävä kyllä sanoa, että joko aika kultaa muistot -tai sitten Itiksen Rax on heikoin linkki Helsingissä. Tarjolla oli perinteiset pitsat, salaattibuffa ja einekset. Ikävä kyllä salaatin syöminen jäi minulta nyt väliin, sillä jäävuorisalaattia löytyi pienessä kipossa ja sekin vähä oli rusehtavaa...iso astia suikaloitua, kuivan oloista kaalia. No thanks. Pitsa oli hyvää, rasvaista kuin synti. Juuri oikeanlaista mättöä pitsanälkään...vielä kun kokki olisi muistanut leikata pitsan paloiksi, annostelu olisi helpottunut huomattavasti. No, mitäs pienistä.

Se, mikä tämän Raxin erottaa muista lähivuosien kokeiluista, on se että täällä oli jotain jatkuvasti loppu ja kassahenkilön puute kiusasi lounasaikaan. Erään perheen maksun kanssa säädettiin 8 minuuttia (juu, laskin). Lieneekö kyseessä oikeiden työntekijöiden puute vai mikä, mutta olisin minäkin raivoissani jos olisin maksanut salaattibuffasta (sis.keiton) ja sitten huomannut, että keitto on loppu eikä lisää tule ja salaattipuolella odottaa ne ruskeat lehdet...symppaan tässä siis naapuripöytää.

Ihan mukava täällä oli istuskella ja syödä omaan tahtiin. Yllätyin etenkin kahvikoneen kaakaon laadusta, se oli harvinaisen suklaista ja parempaa kuin iso osa kahviloiden valmislitkuista. Menoa vähän häiritse akuutti "se on loppu, tulossa"-meininki ruokien puolella sekä ihmiset, jotka kävivät systemaattisesti kurkkimassa jokaisen astian läpi ennenkuin päättivät että tulevatko syömään. Eikö siihen kassalle voisi laittaa jonkinlaista porttia ja esim. valokuvaa buffan antimista..? Samathan ne 99% ovat, viikosta toiseen.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 8€ Lisätty: 31.08.2011
Arvosana: 0

Kassahenkilökuntaa sai odottaa. Pöydät olivat ruokottomassa kunnossa. Bufftissa oli kaikki loppu: ei yhtään pizzaa, ei salsaa, ei nachoja, ei kananmunaa, ei valkosipulia, ei salaattia...Aivan kamalaa.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 8€ Lisätty: 24.06.2011
Arvosana: 1

Saavuimme paikkaan noin kaksi tuntia ennen sen sulkemisaikaa.

Kassalla asioinnin jälkeen henkilökunta oli kadonnut kokonaan jonnekin eikä heitä tavoittanut kymmeneen minuuttiin. Haarukat oli loppu, keitto loppu, puolet salaattipöydästä loppu, kermaperunat loppu, pizzoista suurin osa loppu. Lisäksi paikassa oli jo todella epäsiistiä.

Vartin odottelun jälkeen saimme ruokailuvälineet ja jotain syötävää lautasille. Enpä taida uudelleen tulla tarkistamatta vähintään ensin astioiden ja buffetpöydän tilannetta tarkasti.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 9€ Lisätty: 23.05.2011
Arvosana: 0

Ihan tavallinen mättöpaikka. Jos on kauhea kiire tai muuten vaan haluaa äkkiä mahaan täytettä, eikä muusta, kuten palvelusta ja ruoasta väliä, niin Rax on oikea paikka. Täällä hinta on melko korkea tavallisella ruokahalulla varustetulle henkilölle, mutta jos tykkää syödä enemmän, niin täällä varmasti saa koko rahan edestä syötävää.

Ruoan laatu on mitä ja on; puolet kuihtuneita salaatin raaka-aineita ja puolet halpaa pikaruokaa. Pizzapohjat ovat ohuita ja täytettä niukasti. Pitää olla ensimmäisten joukossa nappaamassa pizzoja, koska ne loppuvat nopeasti ja uusien pizzojen tulo vie oman aikansa. Raxiin kannattaa mennä pelkästään kahvin takia; kahvikoneen erikoiskahvit ovat aivan ihania, vaikka kupit voisivat olla ainakin tuplasti suurempia.

Kaiken kaikkiaan voisin suositella tätä paikkaa henkilölle, jolla on valtava ruokahalu ja hän ei välitä palvelusta tai ruoan laadusta. Raxiin lähdetään "Pakko saada mahaan edes jotai täytettä" -periaatteella.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 9€ Lisätty: 15.05.2011
Arvosana: 3

Kaksi kertaa olen käynyt ja molemmilla kerroilla on ollut sama ongelma eli noutopöydästä on loppunut pizzat sun muut eväät eli on joutunut odottelemaan että joku viitsii kokailla lisää syötävää. Pizzan laatu tosin ei ole ollut kovin kummoinen, kiireellä paistettuja osittain karvan verran raa-aksi jääneitä slaisseja kuskataan noutopöytään harvakseltaan, täytteet on vähän "sinne päin" ja muutkin noutopöydän antimet ovat vähän sitä sun tätä.

Yleinen olemus hieman epäsiisti, tosin ei mikään ihan täysi kaaos mutta kuitenkin sen verran epäsiisti ettei ainakaan herättänyt ruokahalua.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 15.05.2011
Arvosana: 1

Näin ala-arvoista kokemusta en ole vielä kokenut. Pizzat oli koko ajan loppu, pöydät epäsiistejä, kassaherra nuiva ja ahdasta pöytien välissä. En suosittele kenellekään.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 11.05.2011
Arvosana: 1

Yhteisö

Kuvat

Fanit (0)

Nämä käyttäjät ovat merkinneet ravintolan suosikikseen.

Kiinnostuneet (0)


Sijainti

Turunlinnantie 6, 00930 Helsinki - Reitti

Vaihtoehtoisia ravintoloita