Ei tietoa

Ristorante Della Atena Kannelmäki

Arvosana 1.5 / 5

Arvostelut (1)

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Kävimme tyttöystäväni kanssa hakemassa kyseisestä "ravintolasta" "ruokaa". Sisäänpäästyämme tiskin takana seisoi nuori mies, joka otti vastaan tilauksemme. Tässä vaiheessa mietimme mitä tilaamme ja kaikki meni niin kuin pitikin.
Kunnes oli aika tilata... Tilasin papa's specialin, joka sisältää meetvurstia, paprikaa, sipulia, oliivia ja sinihomejuustoa. Mainitsin myös haluavani valkosipulin lisätäytteeksi. Nuori mies ei ilmeisesti oikein ymmärtänyt, vaan kysyi "numeroo?" huonolla suomenkielellä. Noh ymmärrykseen päästiin ja mies poistui välittömästi keittiöön valmistamaan pizzaa kysymättä, että haluaisiko kenties daamini jotain... Seisoimme hämmästyneenä tiskin edessä noin 10minuuttia jonka aikana mies valmisti pizzaani. Mies palasi, mutta ei vieläkään ottanut daamini tilausta vaan paineli vessaan. Sieltä tultuaan mainitsin tarpeestamme kebabiin ranskalaisilla. Mies nyökkäsi ja paineli keittiöön. Otti kebabin pakastimesta ja länttäsi pannulle. Kauaa ei hän kebabia paistellut annoksen kylmyydestä päätellen.
"Ravintolasta" selvittiin ja suuntasimme kotiin pettyneinä. Olo oli hyväksikäytetty, palvelu oli vain niin karua. Tiesin jo nyt, mitä odottaa.
Jännityksen vallassa avasin pizzalaatikkoni ja katsoin tätä ihmettä. Siis ei... ei *****... Pizzan ulkonäkö vei jo nälän mennessään. Oliivit oli viskelty valtaviksi 10 kappaleen rykelmiksi ja sipulisoiroja ei ollut nimeksikään. Pizzan pohja oli raakaa ja voin vannoa, että jokin ainesosista oli pilaantunutta. Kebab ranskalaisilla oli myös katastrofaalinen. Annos oli pieni ja kylmä, onneksi tyttöystäväni on vähäruokainen. Itse olisin vetänyt hirveät nälkäagret. Saalatin virkaa toimitti, 3 kurkku viipaletta, 2 tomaattisiivua, 3 punasipuli rinkulaa ja jokin eksoottinen kastike.
Kaikenkaikkiaan kova pettymys, en suosittele.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 7€ Lisätty: 28.10.2012
Arvosana: -1

Yhteisö

Fanit (0)

Nämä käyttäjät ovat merkinneet ravintolan suosikikseen.

Kiinnostuneet (0)


Sijainti

Klaneettitie 12 A 10, 00420 Helsinki - Reitti
http://della-atena.pizza-online.fi/

Vaihtoehtoisia ravintoloita