Ei tietoa

Kauppahallin Super Kebab

kebab, patonki, salaatti
Arvosana 4.5 / 5

Super Kebab käyttää Chef Wotkin’sin kotimaisesta lihasta valmistettua kebabia. Kebabvartaat grillataan ja leikataan paikan päällä.

Laajasta valikoimasta löytyy jokaiselle mieluinen vaihtoehto viikon jokaiselle päivälle. Myös poron-, lampaan- ja kananlihakebabit. Kasvissyöjille falafel- ja dolmades-annoksia.


Arvostelut (3)

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Olen ollut paikan asiakkaana useamman vuoden ja aina olen saanut erinomaista ruokaa ja palvelun saa aina hymyllä. Kebabliha on aina hyvin paistettua ja itse tehdyt kastikkeet tuovat hyvää lisämakua.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 7€ Lisätty: 11.12.2012
Arvosana: 0

Mikro schaisea hyvällä palvelulla höystettynä. Keskiverto kebab paikka turisti hinnoilla. Pita kebabin pelasti ainoastaan hyvä feta, jota sai eurolla riittävästi. Kastikkeet ovat kuitenkin hyviä mutta liha ei ole mistään kotoisin.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 6€ Lisätty: 14.11.2012
Arvosana: -1

Voin sydämellisesti suositella kyseisen paikan pitaleipä kebabia, se ei petä koskaan! Liha on maukasta, hyvin paistettua ja ohuesti leikattua. Kastikkeet tuovat juuri sopivasti potkua ja leipä sekä salaatti ovat aina tuoreita. Ystävällinen palvelu ja aina kysytään mitä kastikkeita kebabiinsa tahtoo.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 5€ Lisätty: 04.06.2012
Arvosana: 0

Yhteisö

Fanit (0)

Nämä käyttäjät ovat merkinneet ravintolan suosikikseen.

Kiinnostuneet (1)


Sijainti

Eteläranta 1 Vanha Kauppahalli 93-95, 00130 Helsinki - Reitti

Vaihtoehtoisia ravintoloita