Keittiö auki

Scandic Grand Marina, ravintola Makasiini

ruokaravintola ja baari
Arvosana 3.5 / 5

Merihenkinen ravintola Makasiini sijaitsee Helsingin Katajanokalla aivan Viking Linen terminaalin vieressä. Nauti ravintolassa katuruokatrendien inspiroimia annoksia, joita voit myös jakaa ystävien kanssa sekä baarin puolen monipuolisesta juomavalikoimasta.

Kesäisin asiakkaita palvelee viihtyisä terassi. Voit piipahtaa joka päivä myös runsaalle aamiaiselle.


Arvostelut (11)

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Aamiainen hyvä, a la carte vaatimaton ja kallis. Aamiaisella oli tuoreet vihannekset ja juustot loppuneet jo yhdeksän aikaan ja kesti ennen kuin täydennystä saapui. Muuten monipuolinen ja hyvä aamupala, lapsetkin huomioitiin letuilla. Illallinen oli pettymys. Henkilökunta uupunutta/kyllästynyttä. Lapset huomioitiin tuomalla oma lista johon voi rastittamalla merkitä annoksen. Mutta toisen lapsen annos sitten puuttui kuitenkin ruokaa tarjoiltaessa pöytään. Ja tämä spagettiannos oli surkea. Toisen kala-annos oli ihan ok. Seuralaisen poropasta oli hyvä mutta todella suolainen. Oma klubileipä perustavaraa. Toisen seuralaisen savulohi oli kuulemma todella maukas. Tasoon kannattaisi panostaa. Itsekin kun matkustan usein lasten kanssa niin toivoisi hotellin omalta ravintolalta tasokkaampaa ruokaa. Siihen on kuitenkin helpompi pistäytyä pienten kanssa.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 17€ Lisätty: 24.04.2016
Arvosana: 0

Ei tavoittele ihmeitä, mutta aika luotettavan hyvää ruokaa olemme saaneet useamman kerran. Houkuttelee erityisesti hotellin asiakkaita viikonloppuisin reilulla alennuksella. Viimeksi kana ja lohi tekivät hyvin kauppansa.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 30€ Lisätty: 15.11.2015
Arvosana: 0

Positiivinen yllätys.
Tilasin pääruuaksi vasikanmaksaa, joka oli paistettu tarkasti mediumiksi tilaukseni mukaisesti. Muutenkin annos oli hyvin rakennettu. Perunamuusi, puolukat ja paistettu sipuli kuuluivat kuvioon. Annos oli sopivan kokoinen, rakenne miellytti ja maku oli herkullinen. Jälkiruokana leipäjuusto kruunasi illallisen. Lakkahillo ja tuoreet metsämarjat sävyttivät tätä herkkua.
Palvelu oli myös ystävällistä ja ripeää.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 30€ Lisätty: 09.12.2014
Arvosana: 0

Vähän nolottaa myöntää, mutta pidin Grand Marinassa illallisella ollessani ruuista tosi paljon. Alkuun maa-artisokkakeitto, joka oli täydellinen - kuohkea ja kermainen, kuin samettia suussa. Pääruuaksi kuhaa ja parsaa sekä Mannerheimin (?) kuhaa - vaihdoimme seuralaisen kanssa annokset päittäin puolivälissä. Molemmat erinomaisia. Parsa oli kypsennetty täydellisesti.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 02.06.2014
Arvosana: 0

Salads were OK. Although had no other toppings but fish, feta or olives. Soup was Ok. Poor quality food with few variety options for the main courses. I ate two minced meat beef stakes and both of them had hard pieces (supposebly small pieces of bones) and herring stakes which were totally uneatable because they were so bony.
For desert they offered "Fanipala" - waffel chocolates from the bowl. No fruits, no cake. Coffee and tea water come from machine. I had some tea and water came from machine underboiled, so I had my tea with a weird foam on top.
My advise to improve the quality of food or otherwise people will stop coming to you at all.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 28€ Lisätty: 30.10.2013
Arvosana: -1

Ravintola on suuri ja palvelu hyvää. Hotelliravintola ja tunnelmaltaan myös sellainen.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 25€ Lisätty: 25.04.2013
Arvosana: 0

Scandic. Ei säväreitä, ei yllätyksiä. Plussaa lasten raikkaasta buffasta, leikkipaikasta ja hinnoista.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 17.04.2011
Arvosana: 0

great

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 13.03.2009
Arvosana: -3

great food

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 1€ Lisätty: 09.12.2008
Arvosana: -3

Pidin 50-vuotis juhlani ravintola Makasiinissa 2 elokuuta 2008. Ystävällinen henkilökunta piti meistä niin hyvää huolta kuin vain voi ja vieraat kehuivat ruokaa. Söimme alkuruan, pääruuan ja täytekakkua ja kavit. Voin erityisesti suositella katkarapumoussella täytettyä siikaa tilli-voikastikeella. Suuret kiitokset että syntymäpäivästa tuli ikimuistettava!

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 42€ Lisätty: 09.08.2008
Arvosana: 2

Yhteisö

Fanit (0)

Nämä käyttäjät ovat merkinneet ravintolan suosikikseen.

Kiinnostuneet (1)


Sijainti

Vaihtoehtoisia ravintoloita