Ei tietoa

Manteli Triotto

rehellistä ruokaa
Arvosana 2.8 / 5

Arvostelut (6)

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Buffetiin kuuluu todella riisuttu salaatti (tomaattia, kurkkua ja ehkä jotain raastetta tai vihreää) ja paria sorttia lämmintä ruokaa. Usein lisuke, kuten riisi tai peruna uupuu ja lopputulemana lautasella on aika kermaisenkostea lieju. Buffet-hintaan ei kuulu keitto, jälkiruoka tai edes kahvi ja hinta on todella suolainen vierailijoille ja talon vuokratyöntekijöille, jotka eivät kuulu henkilöstöetujen piiriin. Keitto+salaattibuffet on sen sijaan usein varsin mainio. Henkilökunta on superystävällistä, mutta välillä heitä saa etsiä keittiöstä asti.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 11€ Lisätty: 13.04.2013
Arvosana: 2

Mantelin työntekijät ovat ihania, mutta ruoka on aivan hirveetä. Yrittävät hienostella erilaisilla eksoottisilla mausteilla ja yhdistelmillä, mutta lähes poikkeuksetta lopputulos on karmeaa sontaa. Salaattibaarista olen ostanut ruokaa 2-3 viikossa ja joka ikinen kerta se on samanlainen pettymys. Ihmeellisiä majoneesi-peruna-meloni äklötyksiä. Caesar salaatin kana maistui niin teennäiseltä että alepan eineslootatkin on jo gourmeeta.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 9€ Lisätty: 01.03.2013
Arvosana: 0

Välillä yrittävät tehdä liian hienoa ruokaa ja onnistuvat pilaamaan sillä ihan normaalin perus ruuan. Mutta henkilökunta-alennuksella talon väki saa syödä lounaan reilulla 6 eurolla, joten siinä suhteessa loistava kokonaisuus. Hyvä valikoima eri pääruokia, salaattipöytää tai keittoa sekä mahtavat jälkiruuat, jotka tosin maksavat erikseen, harmi.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 6€ Lisätty: 13.02.2013
Arvosana: -1

Käymme päivittäin Manteli Triotossa syömässä ja olemme tyytyväisiä kun saimme hyvän lounaspaikan lähelle. + asiakaspalvelu loistavaa.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 11€ Lisätty: 13.02.2013
Arvosana: 0

Aluksi hyvä salaattipöytä. Nyt usein vanhaa salaattia ja hiukan outoja yhdiistelmiä. Keitot joskus hyviä ja joskus floppeja. Tilat hyvät. Klo 11 ruuhkaa. Leivät hyviä. Liharuuat onnistuneita, mutta salaattibuffan ulkopuolinen salaatti tylsä ja valikoima vaatimaton. Palvelu ystävällistä.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 11€ Lisätty: 13.12.2012
Arvosana: 1

Mjaah! Ala carten ja perinteisen lounasravintolan hybridi. Paikka yrittää ehkä olla aavistuksen liikaa jotain parempaa, siinä kumminkaan juuri onnistumatta. Perustaisin enemmän täysin perinteisiin ruokiin. Tekisivät ne rakkaudella ja tuoreista raaka-aineista, niin paikka voisi olla matovaking slamdunk! Hinta saa takapuolen hieman kipeäksi, eikä kahvi kuulu hintaan kun ruoka ei ole kumminkaan perinteistä kummempaa, näytti se sitten kuinka kauniilta tahansa tai oli se nimetty vaikka paragualainen lehtikuusikeitto. Ei paikka täysi faceplant kumminkaan ole. Ruoka on ihan buenoa ja välillä oikein hyvääkin. Jälkkärien taso heittelee aika laidasta laitaan. Ruokailutilat ovat todella riittävät (hissimusiikki saa välillä uneliaaksi) ja henkilökunta todella ystävällistä... mitä nyt tulinen astiaspesialisti välillä ojentaa kuinka lautaset, lasit ja kupit pitää koriin sijoittaa.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 10€ Lisätty: 06.12.2012
Arvosana: 0

Yhteisö

Fanit (0)

Nämä käyttäjät ovat merkinneet ravintolan suosikikseen.

Kiinnostuneet (1)


Sijainti

Läkkisepäntie 21, 00620 Helsinki - Reitti

Vaihtoehtoisia ravintoloita