Ei tietoa

Mario's

italialaista
Arvosana 1.1 / 5

Arvostelut (3)

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

The worst restaurant experience I have ever had.

I chose Mario's because I thought higher price and a-la-carte menu has to mean a better food than a cheap Rax buffet next to it. I was wrong.

After more than half-hour waiting we got a very oily pasta and plastic-taste half-baked pizza.

Rax buffet next to it does not have the best food because it's relatively cheap buffet. But in Mario's they make you to pay more, wait a long time and then to eat this low-quality food that you can't finish and leaves you a heavy feeling beacause of the bad taste and oiliness.

Just keep my friendly warnings in mind when visiting this restaurant. I hope it's helpful to someone.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 16€ Lisätty: 09.09.2012
Arvosana: 0

Atmosfääri ostoskeskusmaisen muovinen. Aluksi salaattia, jossa päätäytettä, kanaa, ei juuri näkynyt. Balsamicokastike ok. Fantasia pizza, jossa kasviksia. Pizzapohja oli purkkamainen, maku tunkkainen, öljyä lotraamalla pizzan päällä. Uhh. Yrtti/valkosipuliaromit olivat hukassa. Huh-huh. Tällä eväällä painonvartijointi on kyllä lastenleikkia.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 22€ Lisätty: 29.04.2012
Arvosana: 0

Kävimme ystäväporukalla kokeilemassa Helsingin jäähalliin avatun uuden italialaisen ravintolan ennen jääkiekko-ottelua. Seurueemme otti kolmen ruokalajin menut.

Ruoka oli ok, ei mitenkään erikoista mutta hyvää. Alkuun otetut etanat olivat kuitenkin mainitsemisen arvoisia. Pääruokana otettu vuohenjuustokana oli hieman mitäänsanomaton. Lisukkeena tarjoillut puolikas peruna ja muutama paahdettu juures eivät olleet kovin kummoisia mutta kana oli mehukasta. Jälkiruokana nautittu suklaafondant oli kovin "valmistuotteen oloinen". Fondantin sisus oli sopiva mutta muuten taikina oli aika mautonta ja hajutonta. Vierellä tarjoiltu italialainen vaniljajäätelö oli hyvin mieto.

Viinilista oli aika suppea ja sitä ei ollut saatavilla etukäteen ravintolan nettisivuilta.

Pöytävarauksemme oli klo 17.00 kun itse ottelu alkoi klo 18.30. Ehdimme nauttia alku- ja pääruuat (jotka oli etukäteen tilattu) ennen ottelun alkua. Tämäpä ei juuri haitannut kun tarjoilija ehdotti, että nauttisimme jälkiruuat ensimmäisellä erätauolla. Pöytää sai siis pitää koko ottelun ajan ja vaikka tilata viiniä tai olutta odottamaan valmiiksi seuraavalle erätauolle!

Palvelu oli kohtuullisen hyvää mutta ehkä vielä pientä hapuilua oli havaittavissa - ravintola on ymmärtääkseni aika tuore tapaus. Tarjoilijamme oli todella ystävällinen ja välitön mutta "myyntipuheet ja suositukset" olivat kovin harjoitellun kuuloisia ja kun emme tilanneet suositeltua punaviiniä, tuntui tarjoilija menevän hieman hämilleen. Yritin alkuruokien aikana saada kontaktia tarjoilijaan tilatakseni etanoiden kanssa lisää leipää, mutta päädyin pitkän odottelun jälkeen hakemaan itse tiskiltä.

Ravintolakokemuksemme oli mukava ja jääkiekkoillan fiilikseen sopiva. Häiritsevin asia oli tosin se, että alkuun tilaamamme oluet olivat aivan lämpimät. Vastaavasti sekä valko- että punaviini oli aivan liian kylmää pöytään tuotaessa.

Kaiken kaikkiaan toimiva ravintolakokonaisuus jääkiekon kanssa nautittavaksi. Erityismaininta siitä, että pöydän saa pitää koko ottelun ajan.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 40€ Lisätty: 10.02.2010
Arvosana: 4

Yhteisö

Fanit (0)

Nämä käyttäjät ovat merkinneet ravintolan suosikikseen.

Kiinnostuneet (0)


Sijainti

Vaihtoehtoisia ravintoloita