Keittiö auki

McDonald's Herttoniemi

hampurilaisia
Arvosana 1.8 / 5

Arvostelut (8)

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Kävin klo 21:30 tilaamassa ruokaa auton avulla. Ikkuna oli kiinni ja siellä oli neljä työntekijää juttelemassa, kaikki näkivät minut mutta vain juttelivat! Koputettuani 5 minuuttia, tuli yksi työbtekijöistä sanomaan minulle että sinun pitää mennä tilaamaan mikrofoonin kautta ja sulki ikkunan saman tien. Törkeää käytöstä! Mukana autossa vielä 4 lasta, 3 kiukkuisia, eikä antanut edes kerran tilata ikkunan luona!

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 12€ Lisätty: 27.03.2016
Arvosana: -2

Syömäkelvotonta ruokaahan mäkki pääasiassa tarjoaa paikasta riippumatta. Asiakaspalvelu ja miljöö ovat täällä varsin hyviä mutta ruuan laadun takia huonot pisteet. Saisipa tämän tilalle joku päivä Hesburgerin, niin tulisi käytyä edes krapulapäivinä.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 5€ Lisätty: 13.02.2016
Arvosana: 0

Palvelu todella epäystävällistä- ja ammattimaista! Saavuimme ravintolaan 22:45, auki ainoastaan yksi kassa. Jonotettuamme n 15min pääsimme tilaamaan kl 23.00. Heti kun tilaus lyötiin järjestelmään, niin myyjä ilmoittikin että kello on 23 joten tilaamianne tuotteita ei myydäkkään yömenun alkaessa kl 23. Esillä ei ollut missään vaiheessa yömenulustoja, eikä sen sisältöä kerrottu meille. Jonossa takana myöskään ei ollut ketään, joten ihmettelen pelisilmän puutetta ettei suostuttu myymään kahta juustohampurilaista kun kerran sitä 15minuuttia jonotettiin. Ei tarvitse täällä käydä toiste.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 28.06.2015
Arvosana: 0

Ihan perus McDonald's. Tosin, täältä jos tilaa ja ottaa mukaan, kannattaa purkaa pussin sisältö/tarkistaa tilauksensa ennen poistumista. Todella monesti on saanut väärän kokoisen juoman (pienemmän kuin mitä tilannut) tai sitten nugetit/hampurilainen puuttuu kokonaan jos tilannut useamman kuin yhden aterian. Kertaakaan ei ole ollut ruuhka-aika kun näin on käynyt, joten olisi kyllä parannettavaa tässä.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 28.06.2015
Arvosana: 0

McDonalds ruokaa rakastavana ja sopivasti tämän paikan lähellä asuvana, olen säännöllisesti asiounut heidän luonaan. Sisätilojen siisteyteen voisivat kiinnittää huomiota. Jo pelkkä rasvaisen oven avaaminen saisi herkemmän asiakkaan kääntymän tulosuuntaansa. Drive-In asiointi on luokatonta. TIlaus otetaan vastaan, mutta puutteita melkein joka kerta. Maksettua ruokaa on tullut ikävä, joten haluaisin ravintolan ottavan asian tosissaan.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 16€ Lisätty: 03.07.2013
Arvosana: 0

Perus mäcci-ruokaa. Mutta palvelu varsinkin iltaisin ruuhka-aikaan tasottoman huonoa. Take-away annoksista puuttuu maksettuja mausteita/dippejä ja palvelu ollut huonoa. En enää asioi.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 22.11.2011
Arvosana: 0

Tämä on todellakin ihan mukava Mäkkäri. Ruoka on sitä samaa mitä muualla, perushyvää mättöä siis. Ainoa miinus tulee palvelusta, joka on usein hymytöntä ja eräs työntekijä (entinen tv-julkkis) on jopa törkeä. :(

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 4€ Lisätty: 09.03.2010
Arvosana: 2

Keskitasoa parempi Mäkkäri, mukava ja riittävä. Mättö on sitä perus tasasta settiä. Ehdottomana plussana autokaista! Ja leikkipaikka muksuille!

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 6€ Lisätty: 09.03.2010
Arvosana: 0

Yhteisö

Fanit (1)

Nämä käyttäjät ovat merkinneet ravintolan suosikikseen.

Kiinnostuneet (0)


Sijainti

Laivalahdenkatu 1, 00810 Helsinki - Reitti
09-8620 4240
http://www2.mcdonalds.fi/ravintolat/ravintolat.php?mc_id=033&

Vaihtoehtoisia ravintoloita