Ei tietoa

Meri Pizzeria Kahvila

Arvosana 5 / 5

Arvostelut (10)

Upealla paikalla, edullinen pizzeria. Palvelu ystävällistä.
Pizza maukas; pohja rapea. Täytteitä sopivasti. Hinta-laatusuhde mahtava.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 6€ Lisätty: 07.05.2017
Arvosana: 0
Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Mitäpä tähän nyt sanoisi. Loistavat ruuat, erittäin ystävällinen palvelu ja sopivat hinnat. Lienee yksi Helsingin parhaista pizzakebab-paikoista.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 8€ Lisätty: 25.08.2015
Arvosana: 0

Nää kaverit osaa tehdä pizzoja! Todella laatua ja edullinen pizza.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 6€ Lisätty: 07.08.2015
Arvosana: 0

itä helsingin paras paikka

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 11.09.2014
Arvosana: 0

On ollut halpaa ja hyvää!

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 5€ Lisätty: 29.08.2014
Arvosana: 0

Paras paikka itä-Helsingissä! !! Nopein palvelu ikinä ja kuski ihan loistotyyppi!! Ruoka on aina lämmintä ja maukasta ja tulee tosiaan aina reilussa puolessa tunnissa! Tällä hetkellä myös varmasti koko Helsingin edullisimmat pizzat ja kebsut!!! T: kanta-asiakas alusta saakka

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 14.02.2014
Arvosana: 0

Meri Pizzeria kilpailee vahvasti Helsingin kummallisimman sijainnin omaavan pizzerian tittelistä.

Keskellä venesataman halleja ja muita rakennuksia nököttää piskuinen pizzeria, josta saa myös kahvilatuotteita. Olettaisin kohderyhmän olevan vieressä työskentelevät ihmiset, mutta myöhäiset aukioloajat kummastuttavat hieman.

Testikerralla paikalla on henkilökuntaa tai henkilökunnan kavereita runsain mitoin, asiakkaitakin muutama. Syrjäinen sijainti näyttää kuitenkin vetävän siis. Tilaan listalta näillä kulmilla harvemmin tarjolla olevan venepizzan hintaan 5€, joka on huomattavan halpa hinta. Käteismaksusta ei näy kuittia, en sitä kyllä pyydäkään. Palvelu on perusasiallista.

Pizza on hieman kaksijakoinen tapaus; pohja on varsin oivallinen, kebab-lihakin melko hyvää. Currymajoneesin tuoreus sen sijaan herättää hieman epäluuloja, ja siinä on omituinen banaanimainen aromi sekä hajussa että maussa. Kooltaan pizza on varsin pienehkö, mikä osaltaan selittyy ehkä hinnalla.

Kokonaisuus asettuu hieman keskitason alapuolelle yhden kokeilun perusteella, mutta sitä toisaalta kompensoi halpa hinta. Ehkä annan vielä toisen mahdollisuuden ja päivitän arvostelun, jos kokemus on radikaalisti erilainen.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 5€ Lisätty: 30.09.2013
Arvosana: 0

Aika paras kun on hieno terassi ja pitsat halpoja

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 5€ Lisätty: 15.09.2013
Arvosana: 0

Pizza ja kebab maistuivat hyvälle ja tuoreelle, ravintola pieni ja kolkko ja oudolla paikalla, mutta terassi ok ja heti meren rannassa. Varmasti tulee käytyä uudelleenkin, kun annokset ovat vuoden loppuun vain 5 euroa, ja muutenkin ihan kohtuuhintaisia. Näkyy olevan myös kotiinkuljetus ilmaiseksi yli 15e tilauksille. Ihan tavallinen pizza-kebab-mesta, hyvä ja ystävällinen palvelu.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 5€ Lisätty: 06.08.2013
Arvosana: 0

Hyvät pizzat hyvään hintaan! Pohja oli rapea ja muutenkin pizza maistui sille mille pizzan kuuluukin! Kaikki kebabit ja pizzat maksavat vuoden loppuun vaan 5 euroa, joten hinta kohdallaan! Uunipasta ei miellyttänyt. Palvelu hyvää. Paikka ulkoapäin kolkko, mutta terassilta mukava merinäköala.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 13.07.2013
Arvosana: 0

Yhteisö

Kuvat

Kiinnostuneet (1)


Sijainti

Meripellontie 11 D, 00910 Helsinki - Reitti