Ei tietoa

Namaskaar Express, Kamppi

pikaintialaista
Arvosana 1.9 / 5

Arvostelut (42)

Söin ravintolassa butter chicken -annoksen naan-leivällä. Annoksen kana oli aivan kamalaa: erivärisiä ohuita kanansiivuja, samankaltaisia kuin koulun kanaviillokissa aikanaan. Kunnon intialaisissa/nepalilaisisa ravintoloissa kanapalat ovat paksuja ja vaaleita. Riisi ei myöskään maistunut millekään, siinä ei ollut sitä tyypillistä tuoksua ja makua. Lisäksi butter chicken -kastike oli epähomogeenista ja "pisaroitunutta". Todella surkeaa ruokaa, en voi suositella kenellekään.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 12€ Lisätty: 24.06.2019
Arvosana: 0

Hyvä lounas, vakiopaikkani. Muutama klassikkovaihtoehto (kana, lammas, kasvis) ~11€.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 11€ Lisätty: 26.02.2019
Arvosana: 0
Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Pahin ruokaa koskaan! Riisi oli tunkkainen. Olen itse Intialainen ja tiedän hyvin oikein maku . Vain ravintolaan nimi on Intialainen mutta työntekijät eivät ole. Naan leipä ei sisälly. Tämä ei ole aito Intialainen Ravintola.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 16€ Lisätty: 22.10.2017
Arvosana: 0

Tätä paikkaa ei ole laadulla pilattu.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 10€ Lisätty: 04.09.2016
Arvosana: 0

Huonoin koskaan syömäni "intialainen" "ruoka"! Tilasin Woltin kotiinkuljettamana ko. ravintolasta ja ruoka oli syömäkelvotonta. Tilaan usein kotiin intialaista tai nepalilaista, enkä koskaan ole tavannut näin surkeaa suoritusta!

Chicken Kormassa kanat lilluivat öljyssä ja maku oli tunkkainen ja eltaantunut. Aloo Mutter Paneer oli parhaimmat päivänsä nähnyt, sillä näky ja maku olivat sitä luokkaa, että joku olisi oksentanut tarjoiluastiaan. Jogurttikastike oli vetistä, kuin vedellä laimennettua piimää. Naan leipä (josta maksoin erikseen) oli paksua ja kumista. Mango lassi oli juotavaa. Sain mahan kipeäksi muutamasta lusikallisesta ruokaa. Puistattaa edelleen. Ei ole tehnyt mieli mitään intialaista vähään aikaan...Tämmöistä paikkaa ei saisi edes olla olemassa.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 35€ Lisätty: 18.03.2016
Arvosana: 0

Ruoka oli pahaa ja palvelu? Sellaista sanaa ei voi edes käyttää. paha ruoka, paha mieli. Outoa kun rautatieaseman namaskarissa on ollut ihan hyvää ruokaa. Raita oli vetistä ja jokin muukin maistui vähän tiskivedeltä.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 8€ Lisätty: 22.01.2016
Arvosana: 0

Tilasin Foodoran kautta kotiin Chicken Madrasin. Valitsin paikan, koska oli vähän halvempi kuin muut (tosin naan leipä ei kuulunut hintaan kotiin tilattaessa), mutta ajattelin että intialainen huonoimmilaankin on ihan keskivertoa ja syötävää.

Saamani annos oli pohjanoteeraus. "Kastike" oli kasa öljyä! Jotain kastikkeen tapaista oli öljyn seassa, mutta en ole koskaan saanut mitään vastaavaa. "Raita" oli mautonta valkoista vettä. Onneksi kananpalat oli ihan ok ja suurimpaan nälkään sain ne syötyä riisin kanssa.

En todellakaan suosittele!

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 05.01.2016
Arvosana: 3

Aiemmat arvostelut huolestutti kun mentii tuolla Groupon dealilla. Mutta positiivinen kuva jäi mitä nyt ruokapaikka on siis "käytävällä", josta tunnelmasta 0 points. Mutta ruoka oli ihan ok. Hinnat on näissä Intialaisissa aina ylihinnoiteltu, paitsi vanhemman Hra Chandin ravintoloissa.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 30€ Lisätty: 13.12.2015
Arvosana: 0

turha mesta, en suosittele. Epäystävällinen kassa ja surkeat ruoat

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 15€ Lisätty: 22.11.2015
Arvosana: -1

Samat kommentit kuin Yamyanilla! Suurta huijausta Grouponin kautta! 4 hengelle Keittiön erikoismenu; 2 naan leipää, kasvisaterian yksi vaihtoehto pakastevihanneksia, pinaatin joukossa 2 juustopalaa! Ala-arvoinen annos! Ei koskaan enää. Välttäkää Groupon tarjousta!

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 15€ Lisätty: 15.11.2015
Arvosana: 0

Yhteisö

Fanit (2)

Nämä käyttäjät ovat merkinneet ravintolan suosikikseen.

Kiinnostuneet (0)


Sijainti

Kampin ostoskeskus, katutaso, 00100 Helsinki - Reitti
http://namaskaar.fobos.fi/default.asp?item=category&CID=10002

Vaihtoehtoisia ravintoloita