Lounas käynnissä

Namaskaar Express Rautatieasema

pikaintialaista
Arvosana 2 / 5

Asiakaskokemus

Kasvisruokaa

Arvostelut (60)

I usually pop in to this place when I arrive in town at early lunch time, hungry and in need of some plain comfort food. Experiences have been good. Friendly staff, hot AND A LOT of food right away and quite cheap for Helsinki center. This time the experience was anything but recommendable. I arrived early and was the only costumer in the restaurant. I said hello and politely ordered palak paneer. The waitor looked bothered, cashed and lashed up the food on the plate and just left it on the counter. Without a word. Not hello nor Thank you. The dish was big as always but there was only three small pieces of paneer cheese and the cheese was dry and hard and tasted like rubber. The sauce was really hot although this is usually a mild dish. As "entertainment" I got to listen to the boss of the restaurant loudly scold his staff and negotiating bill sizes with a supplier. Totally unprofessional. I will definitly think again before visiting.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 9€ Lisätty: 19.06.2019
Arvosana: 0
Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Varsin keskinkertainen pikaintialainen. Sijainti on helppo ja keskeinen ja ruokaa oli riittävästi. Lammas oli hieman mautonta, mutta sitä oli kiitettävä määrä.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 9€ Lisätty: 06.01.2017
Arvosana: 0

Ylihinnoiteltua ja mautonta pikaintialaista.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 15.04.2016
Arvosana: 0

Löydettyäni tämän skippaan lähikebabit. Palvelu nopeaa ja ruoka hyvää.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 9€ Lisätty: 30.11.2015
Arvosana: -1

Myös täällä kana/linssiannos sai todella pahan oksennus/ripuliefektin aikaan. En kyllä uskalla suositella kun muillakin käyttäjillä näkyy olevan samoja kokemuksia.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 9€ Lisätty: 16.10.2015
Arvosana: 0

Lounasvaihtoehtona ollut päivän lammas maistui ainak. allekirjoittaneelle.Liha oli mureaa ja kastike hyvänmakuista ..salaatti oli myös mielestäni keskivert. parempaa. Hyvä tietysti jos osa ihmisistä ovat saaneet useissa paikoissa niin hyvää intialaista, että voi pitää tätä huonona; itse en kyllä ole.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 23.02.2015
Arvosana: 0

Nice food, good customer service. I just love butter chicken. Fast service, also take away service.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 26.10.2014
Arvosana: -4

Intialaiseksi aika tylsän makuista sapuskaa ja pikaruuaksi hieman kallista. Naanleipä oli sentään tuore (tosin hieman poltettu), mutta pönttö meni kyllä pahasti sekaisin itse kanaruuasta, joka lätkittiin lautaselle metalliastiasta jossa se oli lillunut jo ties kuinka kauan (?).

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 11€ Lisätty: 03.01.2014
Arvosana: 0

Linssikastike oli varmaan todella vanhaa, jo syödessä huomasin, että ei ole kovin tuoretta tavaraa. Iltapäivä meni oksennellessa, ja luulen, että juuri tuon linssiaterian takia.

Muutamie kertoja täällä syötyä todella epäilen, että kastikkeet jo vähän vanhentuneita, ainakin niin eltaantunut on maku.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 10€ Lisätty: 07.10.2013
Arvosana: -6

Päivän kana-annos on erittäin mausteinen: kastikkeessa runsaasti etnisiä mausteita, mikä on mukavaa vaihtelua kotimaisen ruoan keskelle, mutta lopussa narskuvat korianterin ja sinapinsiemenet, neilikka ja muut mausteet maistuvat turhan paljon.

Ruoan saa todella nopeasti, lisäkastikkeilla voi parannella makua. Käyn ravintolassa noin kerran vuodessa, eikä kanan kastike ollut edelleenkään mieleeni. Muuten palvelu jne pelaa :)

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 9€ Lisätty: 01.06.2013
Arvosana: -1

Yhteisö

Kuvat

Fanit (5)

Nämä käyttäjät ovat merkinneet ravintolan suosikikseen.

Kiinnostuneet (2)


Sijainti

Rautatieaseman kauppakuja, Elielinaukio 3, 00100 Helsinki - Reitti
(09) 278 1370
http://www.namaskaar.fi

Vaihtoehtoisia ravintoloita