Keittiö auki

Nyyrikki

teatteriravintola
Arvosana 1.9 / 5

Arvostelut (15)

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin
     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 25€ Lisätty: 03.08.2016
Arvosana: 0

Söimme viikonloppulounaan 30e, pihvin 26e ja kalaa noin 25e. Alkuruokapöytä ei ollut valmiina lounaan alkaessa vaan esim leivät tuotiin vasta puoli tuntia lounasajan alun jälkeen. Sinänsä alkuruuat olivat ok makuisia. Pääruoka tuotiin pöytään. Lohimedaljonki oli eltaantuneen makuista, maalaislohkoperunat pelkkiä kovia rasvaviipaleita. En syönyt annoksesta kuin kalan, jnka nielin vastentahtoisesti alas. Kävin hakemassa täydennystä nälkääni alkuruokapöydästä, koska annokseni oli syömäkelvoton. Jälkiruokaan ei kuulunut kahvi, vaan se piti ostaa erikseen. Jälkiruuan appelsiinirahka oli mautonta, tosin jätin syömättä. Ei missään nimessä mennä enää ikinä. En suosittele.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 37€ Lisätty: 13.03.2016
Arvosana: 0

Maukasta perusruokaa hyvällä hinnalla. Ruuaksi valitsin poropastan, joka oli täyttävä ja maukas. Henkilökunta tuntui hiukan kiireiseltä, mutta jaksoivat silti hymyillä.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 20€ Lisätty: 22.02.2015
Arvosana: 0

Pohjan Akkaa ei ravintolalistalta löytynyt, mutta taitaa olla sama keittiö? ! Kokki ploppasi kyllä tänään perjantaina. Kaksi henkilöä, kaksi epäonnistunutta annosta sekä sama juttu naapuripöydässä. Ei tarvitse vähään aikaan käydä. Ehkä, kun uusi kokki remmissä..

     
     
     
Kokemus: Lounas Lisätty: 20.02.2015
Arvosana: 0

Kun saavuimme paikalle ei tarjoilijoita näkynyt missään, kun loppuen lopuksi(10min odottelun jälkeen) kävin hakemassa tarjoilijan baarin puolelta, niin asenne oli vittuileva eikä suinkaan pahoitellut. Alkupalana etanoita jotka olivat aivan liian raakoja ja pääruokana joku pihvi mikä oli pilattu suolalla.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 30€ Lisätty: 04.02.2015
Arvosana: 0

Oltiin isolla porukalla. Ruoka oli suurimmalla osalla syömäkelvotonta. Kantarellit kitkeriä. Risotto tehty kauan sitten. Ei mitään hyvittelyjä mistään. Hinta laatusuhde todella syvältä. 30€ kiitos ei mistään. Mäkkärin kautta kotiin. Sekin on parempaa.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 30€ Lisätty: 10.09.2014
Arvosana: 0

Nautin täytetyn lehtipihvin Pub Päätön Kanan terassilla työporukassa aurinkoisena päivänä, ja ruoka oli oikein hyvää. Ranskalaiset olivat erinomaiset, lehtipihvin täytteet maistuvia ja annoksesta tuli täyteen. Palvelu oli erinomaista!

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 14€ Lisätty: 08.07.2014
Arvosana: 0

Hyvää ruokaa ja mukava palvelu, yleensä suhteellisen rauhallista, mikä sekin mukavaa.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 20€ Lisätty: 11.04.2013
Arvosana: 0

Nyyrikin sali on hieno ja tyylikkään ajaton. Olimme ainoat asiakkaat sunnuntainak klo 15 tienoilla. Palvelu oli ystävällistä, mutta aika verkkaista. Annokset toivat mieleen 80 luvun ravintolakokemukset, niin maultaan kuin ulkonäöltään. Annoksien hinnat pikkusen yläkanttiin. Jos odottaa perusannoksia niin ei pety.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 19€ Lisätty: 04.06.2012
Arvosana: 0

Pohjan Akka on perinteinen lounasravintola, tavernaksi taitaa itseään kutsuakin? Perus kotiruokaa, maut enemmän kuin kohdillaan. Joskus listalla on jymy-yllätyksiä kuten juustohampurilainen!

Yläkerran Pub Päätön Kana tarjoaa kana-motiivin ympärillä pyöriviä pubiannoksia, sormin syötäviä rasvaisia herkkuja. Rahoilleen ei saa vastinetta määrällisesti, mutta raaka-aineet ovatkin sitten huippuluokkaa. Valkosipulismetana on oiva dippivaihtoehto iänikuisen majoneesin sijasta!

Mukava kodikas paikka, suurin osa asiakkaista ovat kantiksia jotka moikkaavat reippaasti satunnaisempaakin kulkijaa.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 8€ Lisätty: 17.05.2012
Arvosana: 0

Yhteisö

Fanit (0)

Nämä käyttäjät ovat merkinneet ravintolan suosikikseen.

Kiinnostuneet (1)


Sijainti

Pohjolankatu 2, 00610 Helsinki - Reitti
09 7572299
http://www.nyyrikki.net/

Vaihtoehtoisia ravintoloita