Avautuu 15:00

Ølhus Oslo

olutravintola
Arvosana 2.8 / 5

Haapaniemenkadulla Hämeentien ja Sörnäisten rantatien välissä sijaitseva Ølhus Oslo on skandinaavisen raikas, mutta silti lämminhenkinen olutravintola. Sellaisia ovat myös Ølhus Oslon tarjoamat laadukkaat juotavat, joiden kruununjalokivinä ovat mainetta maailmalla niittäneet pohjoismaiset pienpanimo-oluet.


Arvostelut (5)

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Oslon mukana tullut uusi snack-lista, joka on ihan eri luokkaa mitä mitkään korit tai toastit. Listan halvinkin 6.5e sämpylä on suussasulava. Oslo on myös miljööltään Milenkaa reilusti parempi.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 7€ Lisätty: 07.01.2015
Arvosana: 0

varsinkin kesäisin ulkona jatkuvaa meteliä ja tupakointia

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 03.02.2014
Arvosana: -5

Jättitoast antaa virtaa jatkaa iltaa myöhempäänkin.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 8€ Lisätty: 19.10.2013
Arvosana: 0

Miltsu.
Alueen johtava olutravintola tyrkkää ohessa jotain purtavaakin. HOK-ketjun pseudotsekkiläisissä oluthuoneissa tapana on pieni puolihuolimattomuus. Eineskamalta ei vältytä, se lienee selvää jo tilatessa. Niitä välteltäköön siis jatkossakin. Sen sijaan viimeisinä tunteina, virallisen listan jo sulkeuduttua, vitriinistä on tullut tilattua useampaankin kertaan tapasvalikoima. Basic-valikoimaa, suolakurkkua, marinoitua hillosipulia, metukkaa, juustoa... Ei hirveämmin vaihtelua tässä vuosien aikana. Hinta on oikein kohtuullinen, ja laatukin ihan vertailukelpoinen kello 2 tapahtuvien ruokailuiden sarjassa.

S-etukorttikaljakin on kallista, se ei tule kenellekään yllätyksenä. Olut- ja siduvalikoima muilta osin miellyttävä. Palvelu on räväkkää ja ystävällistä. Tila muuten hyvin rauhallinen ja hiljainen, jengi keskittyy itse kaljaan. Ainoastaan teatterikorkeakoululaisten puskiessa paikalle, menee tilanne hallitsemattomaksi. Piano on vaarassa.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 7€ Lisätty: 16.07.2011
Arvosana: 0

Jos maksan toastista 7,50e niin luulisi että se on jotain muuta kuin pakkasesta uunin tyrkättyä einestä joka sitten palotellaan hienosti lautaselle. Ihan ok makusta mutta harmittavaa oli se että osa leivästä oli ihan kylmää. Silti mukava paikka kebun juontiin.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 7€ Lisätty: 11.06.2010
Arvosana: 0

Yhteisö

Kuvat

Fanit (1)

Nämä käyttäjät ovat merkinneet ravintolan suosikikseen.

Kiinnostuneet (1)


Sijainti

Haapaniemenkatu 3-5, 00530 Helsinki - Reitti
09 737 769
http://www.oluthuone.fi/n/oluthuoneet/olhusoslo/

Vaihtoehtoisia ravintoloita