Avautuu 16:00

Oluthuone Kuikka

olutravintola
Arvosana 2.6 / 5

Kuikka on viihtyisästi sisustettu olutpyhättö Helsinginkadulla Linnanmäen läheisyydessä. Laaja ja leveä olutvalikoima on universaali, mutta painotus on belgialaisissa erikoisuuksissa. Keskiaikaisuutta huokuvan kivisen baaritiskin ja upeiden joutsenkaulaisten hanojen takaa löytyy myös kattava valikoima siidereitä ja muita juomia.


Arvostelut (4)

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Toasteja tarjolla muutamaa sorttia.

Kokeiltu pinaatti-feta sekä jallari-pepperoni.

Ei ehkä ihan huippusuorituksia. Vähän turhan kuivia, joskin juomatarjonta on sitä luokkaa että kelvollinen kostuke varmasti löytyy.

Ravintola viihtyisä, henkilökunta osaavaa. Akuuttiin nälkään toimii kaljoittelun lomassa, kovaan nälkään suosittelen jotain muuta..

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 9€ Lisätty: 02.06.2014
Arvosana: 0

Toastit ihan OK. Erinomaisen ja kattavan olutvalikoiman siivellä maistuu huonompikin baariruoka.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 7€ Lisätty: 10.06.2012
Arvosana: 0

Halusimme ystäväni kanssa mennä bisselle Kalliossa ja siinä samassa nauttia jotain baariruokaa. Kuikka osottautui oivaksi vaihtoehdoksi tähän, etenkin kun sattui olemaan hanatuotteiden tyhjennyspäivä. Kaikki hanaoluet maksoivat vain 3 euroa, josta aiheutui melkoisen humalatilan lisäksi myös iso nälkä. Jättitoast kasvistäytteillä to the rescue! Annos on todellakin nimensä veroinen, sillä siitä täyttyi tällä kertaa ainakin kaksi henkilöä. Maultaan toastit olivat tosin aika peruskamaa. Ehkä jokin toinen täyte olisi ollut parempi. Myöhemmän suolantarpeen tyydytti suolakurkkuannos hunajalla. Kurkkusetin fiilistä latisti tosin hieman se, että hunaja tuli annospusseissa josta se piti itse puristella. Napostelutarpeeseen otetut kalamataoliivit olivat pienoinen pettymys, sillä ne olivat melko kuivia ja heikkolaatuisia. Nälkä kuitenkin lähti ja juomapuoli takasi sen, että viiden ja puolen tunnin illanvieton Kallion yhdessä viihtyisimmistä baareista tunsi myös aamulla.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 7€ Lisätty: 14.02.2010
Arvosana: 2

Baariruokaa Helsinginkadun varrella. Kadun muista baareista poiketen varsin keskiluokkainen, liittyen varmasti paikan hintatasoon oluen suhteen. Oluita hanassa 12 ja pullossa useita kymmeniä. Tyyliltään hyvin samankaltainen kuin keskustan Kaisla, mutta hieman enemmän korttelikapakkamaisempi jo olosuhteiden pakosta. Ruoka oluen kanssa sopivaa baariruokaa, pienemmistä oliiviannoksista jättitoasteihin. Itse suosin napostelulautasta (6,90€), jossa monenlaista pientä suolaista. Ystävällinen ja asiantunteva henkilökunta.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 7€ Lisätty: 15.11.2009
Arvosana: 2

Yhteisö

Kuvat

Fanit (1)

Nämä käyttäjät ovat merkinneet ravintolan suosikikseen.

Kiinnostuneet (0)


Sijainti

Helsinginkatu 32, 00530 Helsinki - Reitti
010 76 63980
http://www.oluthuone.com/kuikka.html

Vaihtoehtoisia ravintoloita