Suljettu

Pancho Villa

meksikolaista
Arvosana 3.5 / 5

Asiakaskokemus

Lapsiystävällinen
Kasvisruokaa

Arvostelut (1)

Tamperelainen Pancho Villa -ketju rantautui viimeinkin pääkaupunkiseudullekin, Helsingin Itikseen. Tampereen keskustan ravintolan kokemukseni perusteella tämä on yksi parhaista meksikolaisista ravintoloista Suomessa, joten pitihän sitä käydä kokeilemassa.
Ravintola sijaitsee Itiksen ravintolamaailmassa joten sinne on helppo löytää. Tilat tosin ovat hieman pienemmät kuin Tampereella. Sisustus on mukavan meksikolaistyylistä eikä musiikkikaan soi kauhean kovalla.
Söin Hot Hot -hampurilaisen, joka hieman petti odotukseni. Se oli todella maukas, mutta tulisuudesta, johon olin varautunut, ei ollut tietoakaan. Ainoastaan lievää chilin poltetta tuntui. Tampereella syömäni meksikolainen pippuripihvi oli paljon tulisempi.
Seuralaiseni söi kana-fajitakset ja kommentoi että annoksessa oli ruokaa todella paljon, hädin tuskin jaksoi syödä. Parempi kai niin päin kuin liian vähän.
Annettuani palautetta hampurilaisesta ravintola kertoi että sen resepti uusiutuu ja antoi maistiaisen uudesta tulisemmasta kastikkeesta. Se olikin sitten aika reippaan tulinen, muttei sentään liian tulinen minun makuuni. Jään innolla odottamaan uutta kokemusta täällä.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 16€ Lisätty: 05.09.2016
Arvosana: 0

Sijainti

Itäkatu 1, 00930 Helsinki - Reitti
050 564 1811
http://panchovilla.fi/helsinki-itis