Ei tietoa

Pizza Center

pizza/kebab
Arvosana - / 5

Arvostelut (6)

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

perussettiä. ei mitään ihmeellisyyksiä.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 7€ Lisätty: 19.06.2013
Arvosana: 0

Kävimme hakemassa pitafalafelit. Leipä on itse tehty, kuten uskomattoman herkulliset falafelit. Sisustus on vähän luotaantyöntävä ja kalsea, mutta pääasia on hyvä ruoka, parempi mieli :)

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 6€ Lisätty: 08.02.2013
Arvosana: 0

Melkein.
Pizza Center ei jostain syystä ole koskaan houkutellut. Teipatut peruspizzeriaikkunat, ei-niin-viehättävä sijainti. Sisään mars, lounastarjous taisi olla pizza + juoma yhteensä 6,50. Ehkä. Palvelu on oikein leppoisaa. Hymyineen. Asiakaskuntaan kuuluu spugeilua, huutelua ja paikallisraksamiesten outoja juttuja.

Alkusalaatit buffetissa. Pahalta näyttää. Totuus on kuitenkin toisenlainen. Kuivuneet safkat ovat oikeastaan oikeinkin hyviä. Itämainen alkubuffet, what? Etikkajuurekset, hummus, itseleivottua pitaleipää, hyvät salaatit. Yllätyin.

BBQ-kana-pekoni-pizza on keskivertoluokkaa. Paljon täytettä, paljon kokoa. Nälkä lähtee tässä paikassa edullisesti. Jos salaattipöytä olisi näyttänyt siltä, miltä se maistui, olisi homma todella kutosella. Pizzamainokset skutsiin ja oikeisiin hommiin.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 7€ Lisätty: 03.10.2012
Arvosana: 0

Kun kaikki muut ovat kiinni. Viimeinen oljenkorsi kun ei ehdi lounalle tai kun työpäivä venyy pitkäksi. Vaikioannos iskender kebab tai falafelit riisillä. Kyllä nuo nälkäänsä syö, teollista salatinkastiketta myöten, mutta kotiin ei jää kerrottavaa. Pizzat hiukan keskivetoa huonompia. Plussaa siisteydestä, ystävällisestä palvelusta ja Hesarin kuukausiliitteestä, jota ei muuten juuri tule luettua.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 7€ Lisätty: 23.01.2012
Arvosana: 0

Perussiisti pizzamesta, pizzat hoitavat tehtävänsä hyvin (2 täytteen pizza 5,50 euroa). Edullinen hintataso ja ilmainen vesi kuitenkin tekevät yhdessä paikan siisteyden kanssa hinta/laatu-suhteesta alueen huomioon ottaen hyvän pizzapaikan.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 6€ Lisätty: 06.07.2010
Arvosana: 0

Entinen Dersim. Tavalliseksi pizza/kebabmestaksi oikein mukiinmenevä. Pizza 2 vapaavalintaisella täytteellä 5,50€.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 6€ Lisätty: 24.06.2009
Arvosana: 0

Yhteisö

Kuvat

Fanit (0)

Nämä käyttäjät ovat merkinneet ravintolan suosikikseen.

Kiinnostuneet (0)


Sijainti

Vilhonvuorenkatu 5, 00500 Helsinki - Reitti
09-6947269

Vaihtoehtoisia ravintoloita