Avautuu 10:00

Pizza Express Herttoniemi

pizzeria
Arvosana 2.3 / 5

Arvostelut (23)

Huonoin asikas palvelu mitä on ikinä tullut vastaan. Olen käynyt monissa sadoissa paikoissa mutta tämä oli aivan omaa luokkaansa. Pizzani oli palaunut ja muutenkin jotain epämääräsitä juuston seassa. Eivät suostuneet antamaan rahaa takaisin vaikka pizza jäi kokonaan syömättä. Asiakas on kuitenkin se joka päättää hyväksyykö annoksen vai ei. Rahat kuuluis aina maksaa asiakkaalle takaisin jos ei ota annosta vastaan. En suosittele kenellekkään kyseistä paikka palvelu ja pizzan laatu 0/5.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 08.10.2019
Arvosana: 0
Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Falafel iskenderinä, kiitos! Falafel, tuo oudon värinen kasvispyörykkä, jonka suutuntuma on usein niin mauton ja kuivakka, että on suorastaan ihme, ettei kyseistä apetta tarjottu peruskoulussa lama-aikaan. Olin toistaiseksi jättänyt falafelit tilaamatta, kunnes sain tämän pizzerian menun silmieni eteen. Falafel Iskender, tämän on pakko toimia!

Boksiin kuului siis falafelien lisäksi perus iskender-mättö, ilman kebablihaa. Oli leipäpaloja, kebukastiketta ja reilulla kädellä jogurttikastiketta. Salaattia kuuluu tämän paikan annoksiin verrattain paljon, minkä voi kokea hyvänä tai huonona. Itse falafelit olivat suurehkoja, pinnalta tummanruskeita ja sisältä mureita. Soossit ja pehmeät leipäpalat sopivat niiden kylkeen mainiosti. Tilaus ja toimitus onnistuivat nekin hyvin.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 9€ Lisätty: 16.10.2017
Arvosana: 0

Pizzat aivan liian kalliita ja huonoja esim. 4 täytteen pizza 10,50€, pikemmin 5€ tämän puljun laadulla. Tilaamani pizza oli huonosti paistettu ja pohja oli kuin raakaa velliä...täytteet vaan lilluu juustoisessa rasvassa ja muutenkin pizza oli raakaa. Ei jatkoon 1/5.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 24.01.2016
Arvosana: 0

Jätin elämäni ensimmäisen kerran kebabin syömättä. Ranskalaiset maistuivat niin eltaantuneelle, etten usko öljyä vaihdetun kuukausiin. Liha oli täysin syömäkelvotonta.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 10€ Lisätty: 13.12.2015
Arvosana: 0

Erittäin hyvä maku Your Choise-pizzassa. Kotiinkuljetus erinomaisen nopea, ja pizza erinomainen. Yksi Helsingin parhaista pizzaravintoloista.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 24.06.2015
Arvosana: 0

täyttä paskaa

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 24.02.2015
Arvosana: -8

Hirveä paikka

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 06.02.2015
Arvosana: -1

täyttä paskaa

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 08.01.2015
Arvosana: 0

Jouduin venaamaan pizzoja yli 2 tuntia ja aina kun yritin soittaa minulle huudettiin puhelimeen kiukkuinen mies joka ei osannut suomea enkä ymmärtänyt sanaakaan. Reilu kahden tunnin odottelun jälkeen yritin taas soittaa ja olisi mennyt vielä tunti joten sanoin meneväni toisaalle. En voi suositella. Tämä oli joskus hyvä pizzeria nyt suosittelen että välttäkää paikka kaukaa. Kertaakaan ei edes pahoiteltu vaan huudettiin puhelimeen!

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 02.01.2015
Arvosana: 0

Huono palvelu ja vielä huonommat ruuat! Suomenkielentaitoa ei ole. En enää ikinä tilaa kyseisestä paikasta mitään. Kanakebab oli limainen ja ällöttävä, ja kotiinkuljetus kesti yli tunnin ja tuoja oli helvetin kärttyinen.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 15.07.2014
Arvosana: 0

Yhteisö

Kuvat

Fanit (0)

Nämä käyttäjät ovat merkinneet ravintolan suosikikseen.

Kiinnostuneet (0)


Sijainti

Laivalahdenportti 6, 00810 Helsinki - Reitti
09-727 4470
http://pizzaexpress-herttoniemi.pizzaverkko.fi/

Vaihtoehtoisia ravintoloita