Keittiö auki

Pizza Service Haaga

ravintola, pizzeria
Arvosana 4 / 5

Tutustu ruokalistaamme ja maista täyteläisiä pizzojamme, raikkaita salaattejamme, meheviä pihvejä tai isoja kebabeja. Nauti paikan päällä tai tilaa kuljetuskotiin tai työpaikalle.

Haagan Pizza Service tarjoaa Pizzat, Kebabit, Kanat, Hampurilaiset, Kanakebabit, Kalat, Falafelit, Pihvit, Leikkeet, Lihapullat, Salaatit, Juomat.


Asiakaskokemus

Lapsiystävällinen

Arvostelut (4)

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Usean lähialueen pizzerian kokeiltuamme olemme viime aikoina tilanneet täältä ja hyväksi havainneet. Pizzojen laatu on ollut kautta linjan hyvää sekä tasalaatuista ja asiakaspalvelu ollut erityisesti kohteliasta!

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 04.12.2015
Arvosana: 0

Suorastaan huippu salaattipöytä. Paikanpäällä syödessä hintaan kuuluvan salaattipöydän tarjonta on harvinaisen monipuolinen ja laadukas, ei todellakaan vain perus jäävuorisalaatti/tomaatti/kurkku -linjaa vaan meze-tyylisiä alkupaloja. Toki tarjonta hieman vaihtelee ja joskus ilta-aikaan parhaat palat on loppu.
Myös menu on monipuolisempi kuin kebabpizzerioissa yleensä. Perus kebabeja ja pizzoja en ole edes kokeillut, mutta "autenttisempi" Köfte riisillä ja pippurikastikkeella oli todella hyvää. Samoin falafel leivällä on mainio ja kalaleikekin hyvä.
Palvelu on aina ollut konstailematonta mutta oikein ystävällistä.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 8€ Lisätty: 29.10.2014
Arvosana: 1

Tosi hyvät pizzat ja nopea toimitus. Kotikulmien kantis.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 8€ Lisätty: 16.08.2014
Arvosana: 4

Hyvä ja luotettava pizzeria. Olen olllut asiakkaana noin 10 vuotta. Syönyt paikan päällä ja tilannut pizzaa ja kepabia kotiini ja koskaan ei ole ollut valittamiseen aihetta.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 7€ Lisätty: 16.09.2013
Arvosana: 4

Yhteisö

Kuvat

Fanit (1)

Nämä käyttäjät ovat merkinneet ravintolan suosikikseen.

Kiinnostuneet (1)


Sijainti

Huovitie 6, 00400 Helsinki - Reitti
09-588 4656
http://www.haaganpizzakebab.fi