Ei tietoa

Pizza Speed

Arvosana 1.3 / 5

Arvostelut (4)

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Tilattiin kotiin sunnuntaina pihvit ja pizza. Sattui olemaan vanha hinnasto jossa pihvit a 11e, nyt oli hinta pompahtanut a 15e, Aivan hirveät annokset, valko- ja juustoperunoihin oli lyöty tajuton määrä suolaa ja jotain (grilli?)maustetta.Oliko tarkoitus peittää vanhojen raaka-aineiden maku?Pihvit ihan samaa tasoa,ei niitä pihveiksi voinut sanoa,jauhelihasta värkättyjä lättyjä.Todellakin viimeinen kerta kun tästä paikasta tilataan yhtään mitään!

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 15€ Lisätty: 04.03.2015
Arvosana: 0

Perjantaina kotiin tilattu kebab juustoperunoilla osoittautui täysin vihreäksi perunoiltaan! Tilasimme lisää ruokaa lauantaina. Tuolloin näytin kuskille sen vihreäperunaisen annoksen, ja olisin antanut sen hänelle takaisin, mutta hän ei ottanut. Kävin sunnuntaina itse viemässä annoksen Humikkalanrinteelle, ja kysyin mitä tämä vihreä, epämääräinen klöntti näissä perunoissa. En saanut vastausta. Annos heitettiin roskiin, ja siinä se. En saanut rahojani takaisin enkä myöskään uutta annosta. Minun käskettiin vaihtaa pizzeriaa. Lienee sanomattakin selvää, että näin teen ja tulen kehottamaan kaikkia muitakin tekemään niin. Sulon ja Hugon aikaan Pizza Speed oli hieno paikka, mutta nyt ollaan pahasti paskassa. Niin ruoan kuin palvelun suhteen!

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 03.11.2013
Arvosana: 0

Vakiopaikka kotikulmilla

Hyvää pizzaa ja todella mukavat omistajat! Turbo Sulo ja Mestarin Pizza on lemppareita, kebab myös hyvää

Kerran kun ei ollut rahaa ja meni muutenkin huonosti, menin kysymään voiko maksaa kännykällä ja kun ei onnistunut ja olin jo lähtemässä, niin sanottiin vain, että Hei kaveri, tule takaisin, mitä sinä haluat, ota ihan mitä vain sinä haluat, ei tarvitse maksaa ja tuli vain niin kiitollinen olo, et meinas tulla itku ja palas usko ihmisyyteen muutenkin, että jossain myös ravintoloitsijat välittävät ihmisistä ja haluavat hyvää

Tuun tänne aina takas! Kiitos paljon, kun pelastitte monta yksinäistä iltaa

Suosittelen ihan kybäl

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 8€ Lisätty: 15.11.2012
Arvosana: -1

Kassan vieressä oleva kyltti ilmoitti pakettimme hinnaksi erin mitä meiltä rahastettiin.
Kysyin kohteliaasti eikö hinnan tulisi olla sama kuin mitä mainoksessa ilmoitetaan, jolloin sain tylyn vastauksen "mainos on vanha".
Kysyin oliko uutta mainosta nähtävillä ja minulle ojennettiin kassan takaa lappu jolla uusi hinta luki.
Matkalla ulos näin "vanhan hinnan" 3 eri paikassa esillä ja uuden hinnan a-standissa kadun reunassa "josta minun tietenkin olisi pitänyt hoksata katsoa".

Ostimme 3 pizzaa 3 hengelle.
Näistä kolmesta jäi lähes 2 syömättä oudon maun vuoksi.

Emme toiste tule asioimaan uuden lähiömme kantapizzeriassa.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 7€ Lisätty: 19.02.2012
Arvosana: 1

Yhteisö

Fanit (0)

Nämä käyttäjät ovat merkinneet ravintolan suosikikseen.

Kiinnostuneet (0)


Sijainti

Humikkalanrinne 1, 00940 Helsinki - Reitti
http://pizzaspeed.pizza-online.fi

Vaihtoehtoisia ravintoloita