Keittiö auki

Pizzataxi Hakaniemi

Arvosana 1.5 / 5

Arvostelut (12)

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

nyt on pakko sanoa että itselläni vain hyviä kokemuksia! Tilannut kaksi kertaa kotiin (asun vastapäätä) pizza nro 13 Taxis special, todella hyvää pizzaa! Ei mitään valitettavaa :)

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 9€ Lisätty: 14.06.2015
Arvosana: 0

lähes joka kerta löytyy karvoja pizzoista joten parempi vaan tilata pizzat jostain muualta

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 17.02.2015
Arvosana: 0

Tilasin kotiin 2 lättyä, itelle mexico ja täytteitä niin vähä et pysty ananakse laskee yhel silmäyksellä, jalopeenoja 2 1/4 pizzalla. Viimeinen kerta ku tilaan tosta kurapaska paikasta... Ainii pizzat kylmiä ja ukko niin vittuuntuneen näkönen et huhhuh pitäsköhän sen vaihtaa alaa jos kerran noi paljo innostaa. Nii siis pizza on hyvä mut täytteit ku o liian vähä ja kylmää ni...

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 01.11.2014
Arvosana: 0

Olisi ehdottomasti pitänyt lukea mitä täällä on kyseistä raflasta aiemmin kirjoitettu. Siis miten tällainen pulju voi ylipäätään olla olemassa koko kylässä??? Luulisi jo asiakkaiden ja muiden yrittäjien savustaneen tällaisen paskan myyjät ulos. Pizzat superpieniä. vähä täytteisiä ja helvetin kalliita. Pizzan toimittaja ei osaa sanoa päivää, kiitos, ole hyvä. Eli ei alkeellisimpiakaan asiakaspalvelijantaitoja. Muistan joskus vuosia sitten käyneeni täällä ja silloinkin jo palvelu oli samaa mitä tuntematon 26.1.14 kirjoittaa. Miten päässyt unohtumaan. ÄLKÄÄ TILATKO MISSÄÄN TAPAUKSESSA!!!

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 01.04.2014
Arvosana: -3

Paikka tyhjä kun astun sisään, kolme työntekijää häärää tiskin takana - yksikään ei edes vilkaise päin tai moikkaa kun astun lähemmäksi tiskiä. Lopulta yksi kömpii tiskille ottamaan tilausta, edelleen katsekontaktia vältellen. Palvelu surkeaa. Pizza: ylihinnoiteltua, jopa pahaa, täytteet valuu päältä pois ja pohja ohut. Ei täyttäviä. Vaikka olin ainut asiakas niin pizzaa sai odottaa yllättävän kauan. Työntekijät vihaisen ja tympääntyneen oloisia. Jos liikutte hakiksessa/hämeentiellä ja kaipaatte pizzaa, niin valitkaa tämän paikan vieressä oleva Saba! Siellä halvempaa, paremman makuista, nopeampaa ja iloisempaa palvelua!

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 26.01.2014
Arvosana: 0

Uhkaavaa käytöstä ja varkaaksi haukkumista, vaikka lopulta myönsivät että syy olikin heidän järjestelmässään. Luvattiin ilmaiset pitsat hyvityksenä, mutta sekin peruttiin ja lyötiin luuri korvaan kun hyvityspitsaa olimme tilaamassa..Karmeaa palvelua!!

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 21€ Lisätty: 03.07.2013
Arvosana: -1

Tein reilun 50 euron tilauksen juhannuksen darrapizzoista. Mieheni haki tuotteet ovelta, antoi lounasseteleitä ja pyysi maksaa loput kortilla. Pizzan tuonut mies veloitti kuitenkin 8,20 euroa liian vähän. Maksun hoitanut mieheni ei tiennyt tilauksen hintaa, joten ei näin osannut puuttua liian pieneen hintaan.

Kuskin lähdettyä huomasimme, että muovipussissa kolmen muun juoman kanssa ollut ED-energiajuoma oli vaihtunut Pepsi Maxiin. Hetken päästä ovikello soi, ja ajattelimme kuskin tulevan vaihtamaan juomaa. Mieheni otti jo Pepsin käteensä, mutta kuski kertoikin veloittaneensa liian vähän. Ei siinä mitään, mieheni maksoi lisää. Samalla hän mainitsi, että olimme tilanneet EDin ja saaneet Pepsi Maxin. Kuski ei edes pahoitellut, puhumattakaan että olisi tarjoutunut hyvittämään hinnanerotuksen, jota näillä tuotteilla on 0,90 euroa.

Jäi vähän ns. paska maku suuhun, miten huonosti väärän tuotteen keissi hoidettiin. Olisimme olleet tyytyväisiä jos kuski olisi sanonut "anteeksi, hyvitän tästä 90 senttiä", mutta nyt hän ei reagoinut mitenkään.

Ei näin, ei todellakaan näin.

Ja se itse tuote? Pepsi Max maistui Pepsi Maxilta, pizza oli rasvaisen löysä ja ihmeen mauton, vaikka täytteinä komeili jalapenoa, sipulia ja muuta yleensä herkullista. Kiitokset hyvistä täytevaihtoehdoista, joita ei muualla näy. Toimitus oli myös nopea.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 11€ Lisätty: 22.06.2013
Arvosana: 1

Pizzaniemi.
Ketju tai ei, Pizzataxi-toimipisteissä on eroja. Hämeentien yksikkö on auki viikonloppuisin aamun tunneille asti. Tila on (pizzataksimaiseen tapaan) ärsyttävästä keltaisuudestaan huolimatta varsin viihtyisä. Yläkertaan ei pääse. Haluan! Palvelu on ollut järjestään asiallista, jopa joillain tasoilla ehkä ystävällishenkistä. Monen kertaan tsekatut yölätyt (ja päivä-) ovat tulleet syödyksi ahnaasti, makua ja mittaa on ollut riittämiin. Päivisin tuntuu hintaan kuuluvan 0,33-litran limupullo, tarjous jota ei riittävästi mainosteta. Jonoa ei ole ollut koskaan, vaikka käyntikertoja taitaa olla jo... aika monta. (2.10.2011)

(re-check)
Edellisen arvion jälkeen joku peruslätynpuolikas on tullut syötyä. Rasvaa on ollut turhankin paljon. Viimekerralla mukaan napattu pannupizza taas on kadottanut kaiken rasvansa. Suolaakaan ei ole pohjassa juuri nimeksikään. Vaikka hintaa on lähes 13 euroa, kiekko on halkaisijaltaan suppeampi kuin peruslätty. Murotaikinamaisuus tekee tuotteesta kuivakan. Täytteissäkään kun ei tällä kertaa makua ole, osoitan pettymykseni laskemalla arvosanoja.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 13€ Lisätty: 19.12.2012
Arvosana: 1

Palvelu toistamiseen törkeintä mitä olen eläissäni kohdannut. Koskee ainakin hakaniemen pizzataxia.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 18.12.2012
Arvosana: 0
     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 08.07.2012
Arvosana: 0

Yhteisö

Fanit (0)

Nämä käyttäjät ovat merkinneet ravintolan suosikikseen.

Kiinnostuneet (0)


Sijainti

Hämeentie 7, 00530 Helsinki - Reitti
726 1010
http://www.pizzataxi.fi/

Vaihtoehtoisia ravintoloita