Avautuu 10:00

Pizzeria Online

pizza-kebab-grilli
Arvosana 3.4 / 5

Edullinen kebab-pizzeria josta saa myös hampurilaisaterioita ym.


Asiakaskokemus

Kasvisruokaa

Arvostelut (15)

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Tilasin 2 pizzaa heidän kotisivujen kautta, josta löytyy ruokalistat. Sähköpostiin tuli arvioitu toimitusaika 45 min, mutta pizzat tuotiin n. 15 minuutissa! Pizzat tuotiin ovelle asti ja palvelu oli erittäin ystävällistä ja puhui hyvin suomea.

Täytettä oli molemmissa pizzoissa joka kohdassa ja pohja oli hyvä.

Hinta kohdillaan!

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 6€ Lisätty: 09.09.2015
Arvosana: 0

Noudettaessa varmaan euroopan nopeinta pitsanvääntöä. Jos haluaa referenssin siitä miten nopeasti voi pitsan saada niin täällä se aika on yhtä kuin paistoaika.
Pizzat riittäviä (ei läpinäkyviä kuten joissain paikoissa, pohjat hyviä, makua riittävästi ja juustona jotaina muuta kuin markettiedamia.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 6€ Lisätty: 01.09.2015
Arvosana: 0

Kun tilaa kotiin, pizzamies ei viitsi edes kuunella loppuun. Pitää aina kiirehtiä sanomaan nopeasti maksutapa ja että rapun ovessa on ovikoodi. Heti kun olet sanonut puhelinnumerosi, ne laittavat luurin korvaan useimmiten.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 18.03.2015
Arvosana: 0

Hinta on kohdillaan ja ruokakin kelvollista mutta palvelu on surkeaa. Henkilökunta yrittää väen vängällä puhua suomea vaikka eivät sitä osaa, lainkaan. Itse vaihtaisin suosiollla englantiin että vastapuoli ymmärtäisi mitä yritän sanoa.

Kuljetusaika on venynyt viime aikoina 1,5 tuntiin.

Pizzaa ei missään nimessä voida tuoda kotiovelle vaan alakertaan alaovelle täytyy lähteä noutamaan (toisin kuin missä tahansa muussa pizzeriassa jos kotiinkuljetuksella tilaat.) Lähettien käytöksessä aistittavissa koppavuutta ja halveksuntaa asiakkaita kohtaan.

Not happy.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 15€ Lisätty: 12.02.2015
Arvosana: 0

Kävin nappaamassa juuri ennen ravintolan sulkemista pizzan matkaani. Pizza valmistui nopeasti ja oli vallan maittava. Ei mitään valitettavaa palvelusta tai laadusta!

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 5€ Lisätty: 20.01.2015
Arvosana: 0

Mina syö tala jokapaiva ja voin lamöla suositela tämä paika kaikile, ainekset josta pizza tehdä on tuoreta ja eritain terveelista, suositelen ostaman fantasia pizzan! myos henkilökunale voi anta tippia! Terveisin : Peka suomesta

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 5€ Lisätty: 30.10.2014
Arvosana: -7

Aivan surkeaa pizzaa ja palvelua, en voi missään nimessä suositella. Pizzaa odotettiin 1,5h kotiinkuljetuksella ja ruoka oli tullessaan jääkylmää. Ei alennusta ja työntekijältä sai puhelimessa osakseen pelkkää haistattelua. Älkää ikinä tilatko täältä mitään.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 5€ Lisätty: 23.08.2014
Arvosana: 3

Todella ällöttävä paikka, älyttömän kuuma ja surkea palvelu (eihän kukaan edes puhunut suomea). Ensimmäinen ja viimeinen kerta. Salamin tilalle laitettu kinkkua ja valkosipuli oli sitten jäänyt pois.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 5€ Lisätty: 29.07.2014
Arvosana: 3

Suomen edullisimmat ja parhaat kebabit

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 5€ Lisätty: 20.05.2014
Arvosana: -6

Hyvät pizzat ja kebabit ja jopa todella edullisesti, 5 euroa ilman limua ja limun kanssa 6,50 euroa. Kebabit tangosta, ei pakkasesta. Sopivat reilut annokset ja hinta todella edullinen.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 5€ Lisätty: 28.02.2014
Arvosana: 0

Yhteisö

Kuvat

Fanit (0)

Nämä käyttäjät ovat merkinneet ravintolan suosikikseen.

Kiinnostuneet (0)


Sijainti

Pitäjänmäentie 19, 00370 Helsinki - Reitti
09556556
http://www.pizzeriaonline.fi

Vaihtoehtoisia ravintoloita