Avautuu 10:00

A-Hana

pizzaa yms.
Arvosana 1.5 / 5

Arvostelut (4)

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

pahaa

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 100€ Lisätty: 13.01.2013
Arvosana: -3

Tilasin pizzan ja kebabin. Pizza oli paras mitä olen tilaamalla saanut, makoisa pohja ja maukkaat täytteet. Kebab oli todella oudon makuinen, sitä en suositele kellekään.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 10.11.2012
Arvosana: 0

jos ei ole naudanlihaa, ni voihan sen korvata kapriksilla. .

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 9€ Lisätty: 29.03.2012
Arvosana: -1

Söin salamipitsan ja join ison kolan. Pitsa oli pohjaltaan hyvä ja kooltaan valtava. Sain syötyä suunnileen puolet pitsastani. Juusto oli erinomaista ja sitä oli runsaasti. Sienet olivat tavanomaisia, mutta hyviä. Itse salami sen sijaan ei lainkaan maistunut minulle. Onnistuneella täytevalinnalla paikasta saanee siis kelpo pitsan. Palvelu oli ystävällistä, mutta muutoin ravintola oli olemukseltaan erikoinen. Paikka muistutti lähiökapakkaa, mutta myös hiukan seurakuntakeskusta. Suurin osa asiakkaista vaikutti keskittyneen oluen juomiseen, mutta kukin osallistui samalla parhaansa mukaan meneillään oleviin aktiviteetteihin.

Ravintolan sisustus oli monitahoinen. Toisella seinustalla oli kuluneita loosseja ja toisella puolella paljasta tiiliseinää sekä jokunen siisti puutuoli. Keskellä matalaa ravintolasalia oli pitkä pöytä, jonka päässä oli suuri televisio. Taustalla oli baaritiski, jonka takana näkyi olevan jos jonkinlaista alkoholijuomaa ja karaokelaitetta. Takahuoneessa komeili pitsauuni. Ikkunaa koristivat kukan muotoiset kalterit, jotka estäisivät liian innokaita asiakkaita tulemasta kantapaikkaansa öiseen aikaan. Ikkunan edessä seisoi styroksista leikattu naishahmo, joka vaikutti pitävän kättä otsallaan väärinymmärretyksi tulemisen merkkinä. Hahmo oli kääritty päätä lukuunottamatta harsoihin.

Saapuessamme paikalle ravintolassa oli parisen kymmentä asiakasta. Kullakin oli tuoppinsa, mutta muut virikkeet vaihtelivat hiukan. Puolet asiakkaista olivat kokoontuneet pitkän pöydän äärelle katsoakseen televisiosta biljardia. Tuomarin päätökset herättivät yleisössä suuria tunteita, jotka olivat kultavista piikkeinä paikalla vallinneen tasaisen puheensorinan keskeltä. Toinen puoli oli kokoontunut takanurkan loossiin pelaamaan korttia. Jokunen yksinäinen sielu oli vaipuneena omiin mietteisiinsä tai kokeili onneaan ovenvierustan kolikkoautomaateilla.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 10€ Lisätty: 22.04.2010
Arvosana: 3

Yhteisö

Kuvat

Fanit (0)

Nämä käyttäjät ovat merkinneet ravintolan suosikikseen.

Kiinnostuneet (0)


Sijainti

Palokoukunkuja 4, 00750 Helsinki - Reitti

Vaihtoehtoisia ravintoloita