Ei tietoa

Ravintola Loisto

Arvosana 2.9 / 5

Arvostelut (30)

service was full of humor and style
the food was really exilant and full of taste.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 25€ Lisätty: 14.02.2016
Arvosana: 0
Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Uusi omistaja ärhäkkä ja epäystävällinen. Annoksissa ei myöskään kehumista.
Kehotan välttämään tätä paikkaa.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 29.11.2015
Arvosana: -1

Hyvää Intialaista, runsaati riisiä ja naan leipää. Hinta edullinen, vaikka oli viikonloppu. Kannattaa poiketa

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 14.11.2015
Arvosana: 0

Ruoan hinta-laatusuhde ei kohtaa tässä ravintolassa, ruoka oli aivan mautonta ja tarjoilija toi ihan likaisen lautasen, josta minun olisi pitänyt syödä. Söin suosiolla salaattilautaselta ruokani. Tarjoilija tuli kysymään, haluaisimmeko kannun vettä, johon vastasimme myöntävästi, mutta vesikannua ei kuulunut koko ruokailumme ajan (huom. ravintolassa ei ollut ruokailumme ajan ruuhkaa). Sitten menimme hakemaan vielä kahvit ja teet, mutta myyjä oli erittäin tyly ja ei osannut edes niitä tehdä ja sähelsi vain, tilanne oli ihan uskomaton, en ole moiseen törmännyt missään ruokapaikassa. Hän vain toisteli, että kuinka kiire siinä tiskillä oli, meille ei siis asiakkaina ollut hänellä yhtään aikaa. Tiskillä ei ollut jonoa kertaakaan, ymmärrän toki, että töitä riittää ilman jonojakin ravintoloissa, mutta tuo meni ihan yli. Täytyy sanoa, että tässä paikassa asiakaspalvelu on ihan nollassa, ei uskoisi, että noin hyvällä sijainnilla merenrannassa palvellaan tuolla tavalla. En voi todellakaan suositella paikkaa kenellekään. Vastaavaan ja jopa halvempaankin hintaan saa jostain kämäsestä fonda del sol-tyyppisestä ketjuravintolasta paremmat ruoat kuin tästä ylihinnoitellusta huonosta ravintolasta. Tämäntasoisen ruuan ja palvelun pitäisi maksaa noin 10€, niin kuin jossain pikaruoka/kebab-ravintoloissa. Ulospäin paikka näyttää ihan kivalta, mutta se hämäsi tällä kertaa. Toista kertaa en sinne astu.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 18€ Lisätty: 29.07.2015
Arvosana: 0

Uusi omistaja kohtelias ja luo miellyttävän ilmapiirin paikkaan. Onhan paikka myös esteettisesti kauniissa ympäristössä, joten ruoan odotuskin on antoisaa.
Yleisilme on siisti.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 18.01.2015
Arvosana: 0

Olemme usein käyneet tässä ravintolassa syömässä sekä lounas- että a´la carte -listalta tilattuja ruokia. Ennen omistajan vaihdosta söimme useinmiten vain pizzaa, sillä muut ruoat olivat aika hirveitä...
Omistajan vaihdoksen jälkeen ruoan laatu on parantunut noin 100% ja hinta/laatusuhde on loistava! Ravintolassa tehdään kaikki ruoat alusta alkaen itse (olemme kysyneet asiasta) ja sen kyllä huomaa maussa!
Omistaja kertoi meille, että ravintolassa hampurilaspihvi tehdään itse ja maustetaan omilla, vähän täpäkämmillä mausteilla ja pizzan tomaattikastike on myös oman keittiön pitkään haudutettu kastike eikä tukun valmiskastike mitä useimmat ravintolat käyttävät. Kaikki kasvikset ovat tuoreita -ei pakastehirvityksiä. Pippuripihvi sisäfileestä vain 25 eur, muussi todella hyvää ja maksa-annos loistava! Myös Intialaiset ruoat hyviä. Salaattiannokset saisivat tosin olla vähän isommat, jäi nälkä...
Toivomme todellakin tälle yrittäjälle pitkää yrittäjäuraa Vuosaaressa.
Tämä arvostelu on annettu ravintolan oman genren mukaisesti, emme siis vertaile ruokaa tai kokemusta esim. michelin -paikkoihin. Suosittelemme paikkaa kaikille hyvästä ja mutkattomasta ruoasta pitäville.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 15€ Lisätty: 20.11.2014
Arvosana: 0

Omistajanvaihdoksen huomaa: hyvää ruokaa ja loistavaa gluteenitonta juustokakkua.
Ystävällistä palvelua.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 10€ Lisätty: 18.11.2014
Arvosana: 0

Yllättävän hyvää! Intialainen maukasta. Peruspizzaa. Erittäin ystävällinen palvelu. Hinnat kohtuulliset.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 17€ Lisätty: 25.09.2014
Arvosana: 0

Tilasin pippuripihvin lauantaina muun porukan ottaessa lehtipihvit. Tilaukseni kesti hiukan kauemmin josta tarjoilija vitsailikin että oli hiukan ongelmia paistamisen kanssa. En tiedä mitä ongelmia oli ollut mutta kastike ei ainakaan ollut onnistunut. Ja vähän ajan päästä sainkin vatsakivut. Muut seurueesta välittivät vatsataudin. Eli ongelmana ruokamyrkytys. Suosittelenkin jälkiruuaksi hiilitapletteja jo ravintolassa jälkkäriksi ettei tarvitse päivystävästä apteekista yöllä hakea.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 25€ Lisätty: 22.09.2014
Arvosana: -1

Menimme ystävien kanssa iltateelle kello 23, tarjoilija puhui puhelimeen, eikä edes tervehtinyt meitä, ja puhelun jälkeen tuijotti vaan meitä , sanoimme että teetä kiitos, ja hän vastasi henkilöpaperit? Meillä ei niitä ollut mukana, koska emme ajatelleet, että teen tilaamiseen sellaista tarvitaan. Jatkoivat sitten Bangladeshin puhumista keskenään ja poistuimme. Onneksi viereisessä solmussa saa erinomaista palvelua!

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 10.08.2014
Arvosana: 0

Sijainti

Aurinkoranta 10, 00990 Helsinki - Reitti