Ei tietoa

Ravintola Magnolia

pizzaa ja kebabia
Arvosana 4 / 5

Arvostelut (1)

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

On elämän tosiasioita, että jännitys on käsin kosketeltavaa, kun menee tapaamaan ensi kertaa appivanhempiaan. Samaa luokkaa on jännitys silloin, kun muuton jälkeen käy ensi kertaa testaamassa lähipizzerian. Mitä sieltä saa? Onko ruoka kohtuullista vai peräti hyvää? Nimittäin ei ole yhdentekevää, minkä tasoinen on pizzeria, joka sijaitsee noin minuutin kävelymatkan päässä. Ihminen tarvitsee pizzansa, kun on kiire, dagen efter tai yksinkertaisesti vain nälkä!

Magnolian lista on vähintäänkin kattava. Pizzaa ja kebabeja löytyy riittävästi. Ulkona tönöttävässä kyltissä mainostetaan pizzaa kahdella täytteellä (6,90 €). Otan sen. Ja täytteiksi kebab-lihan ja fetan (onneksi italialaisia ei näy mailla eikä halmeilla). Istun odottamaan iltapäivälehden kanssa, matkalla vilkaisen ”salaattipöydän”. Ei kiitos, ainakaan tällä kertaa. Pelkkä pizza riittää.

Noin vartin odottelun jälkeen pöytään saapuu erittäinkin syötävän näköinen pizzayksilö. Juustoa on kivasti, eikä valitsemissani täytteissäkään ole kitsasteltu. Maku on sekin erinomainen. Kokonaisuus on mehukkaan herkullinen. Erityisesti hinta-laatusuhde kohoaa magnetosfääriin saakka. Palvelu oli muutoin ystävällistä, mutta jossain vaiheessa minulta vietiin puolityhjä vesikannu pois pöydästä, eikä uutta tuotu tilalle. Outoa. Ehkä se vain unohtui. Hain sitten uuden jääkaapista. Ainakin se oli kylmää. Tuntuu turhalta puhua lähikebab-pizzerian miljööstä, mutta sanottakoon nyt kuitenkin se, että paljon ankeampia paikkoja on tullut koluttua elämän aikana. Tässäkin mielessä Magnolia edustaa sitä parempaa puoliskoa.

Minulla on käynyt tuuri sekä appivanhempieni että lähipizzeriani suhteen!

Lisää arvosteluja blogissani: http://tulinnainjasoin.blogspot.fi/

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 7€ Lisätty: 29.11.2015
Arvosana: 0

Yhteisö

Kuvat

Fanit (0)

Nämä käyttäjät ovat merkinneet ravintolan suosikikseen.

Kiinnostuneet (0)


Sijainti

Mannerheimintie 152, 00270 Helsinki - Reitti
010 2812699

Vaihtoehtoisia ravintoloita