Keittiö auki

Ravintola Pinetto

Arvosana 1.4 / 5

Arvostelut (15)

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Olin n. 3-4 viikkoa sitten lauantaina kyseisessä paikassa. Tilasin 2 pizzaa mukaan. Pizzoja sai hieman odotella normaalia pidempää mutta palvelu oli todella hyvää ja nuori pirteä tarjoilija kävi ystävällisesti ilmoittamassa ja pahoittelemassa että pizzoissa kestää vielä hieman alle 10 minuuttia. Pizzoja odotellessa kyllä hämmästelin asiakkaiden käytöstä, hirveä älämölö ja viereisessä pöydässä asiatonta käytöstä, mm. keskiikäinen mies housut kintuissa ja perse paljaana, se kyllä oli todella mautonta ja tarjoilija sai kyllä tilanteen haltuun. Ikävä kyllä omistajien ollessa töissä palvelu ei ole samanlaista vaan aivan alaarvoista, saa odotella tiskillä tolkuttoman kauan ja keittiöstä tullaan äkäisen oloisena tiskin taakse palvelemaan. En tiedä pystynkö palvelun takia suosittelemaan, käyn itse jatkossa vain jos tarjoilijana olisi sama pirtsakka tyttö

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 30.09.2015
Arvosana: 0

En ole koskaan syönyt näin hyvää pizzaa. ..Pinetto pizza ja Jasmin pizza, nam.
Suosittelen! Hinta kohdillaan!

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 08.09.2015
Arvosana: -5

Pitsoissa jäätävä kerros juustoa ettei mikään muu täyte maistu. Pohja myöskin raaka. En suosittele kenellekkään. Miinusta myös siitä että paikkaa mainostetaan karaokella jota ei todellisuudessa juuri koskaan ole: vain jos on tarpeeksi laulajia. Karaokelistat myös naurettavan suppeat : silloin kun karaokea sattuukin olemaan laulut rajoittuu aikuiseen naiseen ja kirkaan.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 29.08.2015
Arvosana: 0

Ennen oikein maittavat pitsat muuttuneet järkyttäväksi sonnaksi. Leffailta sai karun käänteen pitsojen lennettyä roskiin. Palvelukin todella heikkoa : vaikka hiljaista niin aina saa odottaa palvelua. Omistajat joko pölähtää keittiöstä kiukkusen oloisina taikka kuhertelevat sohvan nurkassa välittämättä tiskin takana odottavista asiakkaista. Siirrymme siis viemään rahamme muualle missä niille saa vastinetta.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 16.08.2015
Arvosana: 0

olin perheen kanssa syömässä pitsaa ja kaikki pizzat olivat isoja ja maukkaita.
henkilökunta oli erittäin ystävällistä

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 7€ Lisätty: 16.01.2015
Arvosana: -1

Huonon palvelun ja safkan lisäksi auki miten sattuu. Välillä vatkataan aukioloaikoja ededtakaisin tsi on auki, ei ole auki... Pari kertaa ollut kiinni mitään ilmoittamatta ovella tai edes netissä. 2.1.-14 lukee ovella avataan klo 12, 12.20 kuppila pimeenä ja kiinni. 5.1.-14 ovella lukee avataan klo 8.30, klo 11.30 kuppila pimeenä ja kiinni. Paikkaa vois kyllä alkaa pitämään joku, jota kuppilan pito edes auttavasti kiinnostaa. Sijainnilla parkkipaikkoineen olis kuitenkin potentiaalia. P...a paikka ja olenkin nykyään pääasiassa siirtynyt viemään pennini muualle.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 05.01.2015
Arvosana: 0

Olen kolme kertaa syönyt kyseissä paikassa. Ajattelin, että yhdestä kerrasta ei vielä voi sanoa mitään. Ruoka on mautonta ja kallista verrattuna laatuun. Lounaspöytä on melko suppea ja surkea. Kuivuneita päivän seisseitä pitsapaloja lojui näytillä. Palvelua oli vaikea saada, odottelin joka kerta n. 10 minuuttia, että joku tulee keittiön puolelta myymään. En todellakaan suosittele kenellekkään, enkä tod. itsekään mene uudelleen.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 02.01.2015
Arvosana: 0

Ei ole ihme että paninista mennyt maha kuralle. Itse kävin ensimmäistä ja todellakin viimeistä kertaa kyseisessä ravintolassa. Pahan raaka-aineallergiani vuoksi tutkin kinkkupaninin tuoteselostetta ja huomasin siinä samassa paninin päiväyksen menneen jo heinäkuussa!!! Eipä taideta päiväyksistä pitää kiinni vaan myydään tavaraa välittämättä mahdollisista seurauksista.. tein u-käännöksen ja takaisin en mene! Todella törkeää moinen välinpitämättömyys!!

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 13.09.2014
Arvosana: 0

Tilattiin pizzaa, en suosittele kenellekkään. Pohja niin paksu että puolet taikinasta raakaa. Ihan ku ois puuroa syönyt.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 8€ Lisätty: 11.09.2014
Arvosana: 0

Oli tosi tosi huono ravintola

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 07.09.2014
Arvosana: 0

Sijainti

Kirkonkyläntie 47, 00780 Helsinki - Reitti