Keittiö auki

Vivi

pizzeria
Arvosana 2 / 5

Arvostelut (17)

Edullinen, mutta siihen se sitten jääkin. Pizzat ovat aika ohuita, mutta ihan hyviä ja kebabit lämmitetään mikrossa, mutta ovat myös ihan hyviä.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 8€ Lisätty: 15.01.2017
Arvosana: 0

Kävin ensimmäisen kerran jo vuonna 2013 ja en meinannut saada syötyä loppuun.
Pari kertaa olen nyt käynyt 2016 kun taas tuli muutettua tähän naapurustoon. Annoin uuden mahdollisuuden, vaikka kaverit siitä etukäteen jo varoittelivat. Ensimmäisellä kerralla, kun otin pizzaani tacokastiketta, niin he laittoivat kysymättä tilalle chilikastiketta ja alkoivat sen jälkeen inttämään, että heillä ei ole eikä ole ikinä edes ollut tacokastiketta, ja jatkoivat vielä melko v-mäiseen sävyyn inttämistä että "milloin on muka ollut ja kuka väittää saaneensa sellaisen pizzan". Siinä vaiheessa osoitin heidän omiin listoihin ja näytin että heillä on useampikin pizza missä oli tacokastiketta täytteenä, ja lukipa se siinä "lisätäytteet" listallakin ihan selvällä Suomen kielellä "taco-kastikkeena". Seuraavalla kerralla pizzan täytteet tuli oikein, tosin en vieläkään tiedä mitä se smetanana tilattu juokseva kastike pizzassa oli, mutta se ei kyllä maistunut yhtään miltään.
Kurjaa känttyä ja pahaa kebabia. Siinä on minun kokemukseni tästä paikasta vuonna 2013 ja nyt 2016. Pizzatkaan eivät enää irtoa 7,50e kappale, vaan listahinnoilla mennään, eli edullisuuskaan ei ole enää etuna. Katsotaan jos 2019 kokeilisi seuraavan kerran.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 9€ Lisätty: 23.10.2016
Arvosana: 0
Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Täältä tilannut parhaat pizzat stadissa.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 10€ Lisätty: 28.11.2015
Arvosana: -7

Löysin Pizzeria Vivin etsiessäni edullista kotiinkuljetusta. Pizza-onlinen tilausjärjestelmän bonukset houkuttelivat uuteenkin tilaukseen. Mukava lisä pizzoille/kebulle oli, että leikkeleetkin sai tilattua kotiovelle. Itse en ole pitänyt Vivin pizzoja mieleenpainuvan huonoina, peruskauraa. Rasvaisia ja perustäytevaihtoehdoilla. Tosin niitä täytteitä on käytetty vähänlaisesti. Syy miksi en ole enää palveluita käyttänyt on kuljettajan huomattavassa epäsiisteydessä. Ruokahalu katoaa jo parrakkaan, homssuisen hahmon ojentaessa pizzalaatikot. En muista koskaan sanoneeni samaa kenestäkään lähetistä, mutta tämä on omaa luokkaansa. Ystävällinen tosin.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 13.03.2014
Arvosana: -1

. .. Niin halvalla tehtyä kuraa, kun vain pystyy. Alueella olisi tilausta laadukkaille kiekoille, mutta kukaan ei halua ottaa sitä haltuun. Suosittelen välttämään tätä paikkaa...

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 7€ Lisätty: 16.03.2013
Arvosana: -1

En saanut syötyä edes loppuun. En suosittele.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 8€ Lisätty: 15.11.2012
Arvosana: 0

Olisi pitänyt uskoa aiempia kirjoituksia. Hirveän laatuinen pieni öljylätty, jonka jauheliha maistui lähinnä koiranruoalta. Hätäpäissäni krapulassa kävin, kun olivat (EI MAINOKSIA -kyltistä huolimatta) houkutelleet 7 €:n "lounaspizzalla" mainoksellaan.

Ovat muuten jo vuosia jaelleet mainoksiaan EI MAINOKSIA -luukkuihin, ja pari kertaa olen itämaisen herrasmiehen kanssa keskustellut siitä, osaavatko he lukea. Sanoi osaavansa, jakoi silti spämmiään. Jo tämän takia kannattaa boikotoida. Ja toki siksi, että ruoka on hirveää; jos ei osaa lukea, ei varmaan osaa pizzaakaan paistaa. Mikä tuli koettua. Mikä tahansa muu naapuruston peruskänkkylä on laadultaan parempi - eikä edes kalliimpi, 7 € lounaspizza on Kalliossa ylihinnoiteltu.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 7€ Lisätty: 15.06.2012
Arvosana: 2

Rullakebab ihan hyvän makuinen, mutta auttamattomasti liian pieni ollakseen €7,70 arvoinen. Putki isommaksi tai hintaa alas. Maussa ei moittimista.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 8€ Lisätty: 13.02.2012 Näytä aiemmat arvostelut (2)
Arvosana: 0

krapulaisena ja nälkäisenä sain pizzan kotiin kuljetettuna noin kahdessakymmenessä minuutissa. tästä suuri plussa. muita kehuja on sitten vaikea keksiäkään, kun pizza maistui roskiksesta dyykatulle ja muutenkin aivan kamalalle. mikä ihme siinä on, että pizzerian pitäjät eivät osaa edes pizzaa paistaa. mutta tosiaan aivan aliarvoinen suoritus, en suosittele ellet ole itsetuhoinen.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 12.02.2012
Arvosana: 1

Huonoista arvosteluista huolimatta uskaltauduin nälissäni hakemaan Vivistä iskender kebapin ja sainkin yllättyä varsin positiivisesti. Kebap-annos oli (Helsingin mittapuulla) varsin asiallinen setti ja ei lähellekään niin säälittävä esitys kuin suurimassa osassa vastaavista paikoista. Erityisesti kastikkeessa oli kiva säväys. Annoksen saaminen kesti jonkin aikaa eli täysin mikrotettu tavara ei ollut kyseessä. Paikka oli ihan suht siistissä kunnossa eikä mikään läävä kuten jossain arvostelussa väitettiin - ja harvemmin näihin paikkoihin tullaan mitään romanttista illallista viettämään muutenkaan. Asiakaspaikkoja oli hyvin vähän.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 7€ Lisätty: 09.03.2011
Arvosana: 3

Sijainti

Castreninkatu 10, 00530 Helsinki - Reitti
09- 710 709
http://www.pizzeriavivi.fi/