Avautuu 14:00

Bar Bronco

Arvosana 2.1 / 5

Arvostelut (9)

Tilasin pizzan nimeltä Shipwreck. Pohja oli todella ohut, enemmän tarte flambée -tyyppinen, ja pizza aivan todella pieni. Ei näillä pizzoilla varmaan kuulukaan nälkä lähteä, mutta kokoon nähden todella kallista. Makuyhdistelmä ihan ok.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 18.03.2018
Arvosana: 0

Tilasimme pizzat, jotka olivat maultaan hyvät, myös erityistoiveet oli huomioitu. Täytteitä ajatellen hinta oli ok (paljon täytteitä/"erikoisia" täytteitä), mutta annoskoko oli todella pieni.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 11€ Lisätty: 05.11.2017
Arvosana: 0
Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Ravintolan hot wingsit olivat erittäin hyviä, mutta lihaburrito oli ala-arvoista. Suosittelen kuitenkin ravintolaa siipien puolesta!

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 12€ Lisätty: 14.02.2016
Arvosana: 0

50 minuuttia pizzan odotusta, jonka jälkeen pizza on annettu toiselle asiakkaalle. Välissä 40 min kohdalla kelpo vittuilua tarjoilijalta, kun tiedustelen tilaustani. Ei hyvittelyjä jälkeenpäin. Vastedes valikoin lätynpaistajani huolellisemmin.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 10€ Lisätty: 04.01.2015
Arvosana: 0

Opiskelijapitsa kutosella. Ihan kelpo diili.

Tunnelmaltaan paikka myös mainio, kovin sekalaista seurakuntaa ja sisustus salunamaisen karu mutta pahimmat kallion ördääjät loistavat pääsääntöisesti poissaolollaan.

Pitsa kalliolaisittain ihan menevä tuotos, tarjoillaan pöytään tabaskoputelin kera. Juomavalikoima myös kelvollinen.

Bronco on myös mainio paikka urheilun seuraamiseen, viikonloppuisin (ja miksei muinakin pelipäivinä) täyttyy takasali jalkapelin seuraajista ja tunnelma kääntyy kirjaimellisesti melko hikiseksi, kiitos alimittaisen ilmanvaihdon. Eipä silti, aina on viihdytty..

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 6€ Lisätty: 28.10.2014
Arvosana: 0

Hyvää pizzamättöä, mukava paikka

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 10€ Lisätty: 03.02.2013
Arvosana: 0

Huono asiakaspalvelu

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 16.06.2012
Arvosana: -1

Etanasaluuna.
Kurvin Bar Bronco myy räiskäleitään klo 1.30 asti. Taksikuskien suosikkilistalle yltää näillä meriiteillä. Kuulopuheiden mukaan laatuheittelyitä on aikalailla ruuan valmistajasta riippuen.

Lista on pizzavetoinen, muutamaa toastia, makkaroita ja etanoita on myös nautittavana. Kliseinen saluuna on omalla kierolla tavallaan viihtyisä. Kuumuus ja tunkkaisuus ahdistavat kuitenkin sen verran, että take away tuntuu paremmalta.

Hommat saapuvat pikaisesti ja niitä siirrytään nauttimaan ulkoilmaan. Lätyt ovat melko pienet, silmämääräisesti reunusta on pinta-alasta lisäksi merkittävä määrä. Pohja on kuivaa korppua, kastiketta ja juustoa on turhan vähän. Juusto poikkeuksellisesti Emmental-henkistä. Muita täytteitä on runsaasti, eikä niissä sijoittelun lisäksi kamalammin valitettavaa ole. Ähkyä ei tule. Tämänkokoisen kiekon hinnaksi jopa seiska on silti ujosti liikaa. Opiskelijakortilla parin täytteen letun saisi femmalla. Opiskeleminen kannattaisi.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 7€ Lisätty: 23.06.2011
Arvosana: 1

Hyvät pitsat. Eivät kilpaile koolla, vaan maulla. Myös etanat toimii!

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 8€ Lisätty: 16.10.2010
Arvosana: 0

Yhteisö

Fanit (1)

Nämä käyttäjät ovat merkinneet ravintolan suosikikseen.

Kiinnostuneet (2)


Sijainti

Hämeentie 23, 00500 Helsinki - Reitti

Vaihtoehtoisia ravintoloita