Keittiö auki

Ravintola Simonkatu

ruokaravintola
Arvosana 3.1 / 5

Asiakaskokemus

Lapsiystävällinen

Arvostelut (16)

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Kohtuuhintainen ruoka, erittäin ystävällinen palvelu. Annos olisi voinut olla hiukan suurempi (kasviksilla voi aina rakentaa suurempaa annosta edullisesti). Vähän asiakkaita paikalla, palvelu oli nopeaa ja ruoka tuli nopeasti. Sali jotenkin ihanan elegantti ja rauhallinen. Gluteenitontakin leipää tarjottiin!

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 16€ Lisätty: 31.08.2014
Arvosana: 0
     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 20.08.2013
Arvosana: 0

ruoka kylmää ja aika ala-arvoisen makuista vaikka kyse oli niinkin yksinkertaisesta annoksesta kuin häränliha nachot. tarjoilija selkeästi tiedosti että keittiössä ei homma toimi . saimme alennuksen mutta oikeasti ei olisi pitänyt maksaa mitään. sääli.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 18€ Lisätty: 19.07.2012
Arvosana: -1

Suppealta ja väsyttävän tavanomaiselta listalta ei löytynyt mitään sopivaa joten otimme kesämenusta Jamie Oliverin keksimän kana-annoksen. Kesämenu ei kait ole ollut kovin suosittu koska keittiö ei osannut sitä edes valmistaa oikein; annoksen perunalisäke jäi puuttumaan ja tuli vasta viiveellä kun huomautimme keittiötä että sellainenkin kuuluu annokseen. Epäilen että lisäke ei edes ollut se mitä annokseen kuului mutta siinä vaiheessa sillä ei ollut enää merkitystä. Ontuvan toiminnan täydensi se että keittiö ei saanut ulos edes jälkiruokaa kaikille neljälle ruokailijalle yhtäaikaa. Luulen että kokonaisuus ei tehnyt kunniaa Jamie Oliverille.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 25€ Lisätty: 07.08.2011
Arvosana: 0

Buffetlounaassa erittäin runsas alkuruokapöytä erikoissalaatteineen oli ehdottomasti ruokailun paras osa. Pääruoka riistakäriste tai vastaava muistutti erehdyttävästi maultaan ja ulkonäöltään keskivertokebabbia.
Jälkiruokana ylimakea suklaavaahto, josta ei ainakaan kaloreita puuttunut.

Henkilökunta kertoi ystävällisesti buffetlounaan sisällön ja toimi tehokkaasti.

Lounashinta tälle kaikelle on pöyristyttävä lähes 30 euroa.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 28€ Lisätty: 10.11.2010
Arvosana: 1

Salaatteja oli runsaasti ja ne olivat hyviä ja raikkaita. Myös pääruoat olivat ihan ok-makuisia, mutta vähän mielikuvituksettomia. Lisäksi lounaaseen kuului pientä makeaa ja kahvi; tosin esimerkiksi päärynän puolikkaat olivat liukkauden takia mahdottomia syödä. Buffetin järjestelyt olivat kenties hieman huonot. Tila oli sinänsä viihtyisä.

     
     
     
Kokemus: Lounas Lisätty: 30.10.2010
Arvosana: 1

Koulutuspäivä ja sen lomassa lounas Simonkentässä. Noutopöytä, jossa monipuoliset salaatit ja leivät sekä pääruokana paistettuina kananrintaa ja lohta. Hyvää oli ja nälkäisenä maistui, mutta ei mitenkään erikoista. Plussaa siitä, että juomaksi sai paitsi perus-vettä myös kuplivaa, ja että nämä olivat valmiiksi pöydissä. Henkilökunta oli tehokasta – tyhjät lautaset korjattiin nopeasti pois. Jälkkärinä tarjolla kahvia/teetä sekä valikoima keksejä, leivoksia ja suklaata, mutta hedelmiä jäin kaipaamaan.

     
     
     
Kokemus: Lounas Lisätty: 28.03.2010
Arvosana: 1
     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 02.03.2010
Arvosana: 0

Hieman kolkohko paikka, henkilökunta ok, ystävällistä muttei kovinkaan ammattitaitoista. Ruoka oli ei niin mielenpainuuvaa, aika ok kuitenkin. Sopii tankkauspaikaksi, ei nautiskeluun.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 35€ Lisätty: 21.10.2009
Arvosana: 0

Scandicin listassa voisi olla aineksia parempaankin, toteutus ja miljöö vain ovat puutteelliset. Toki hotellin ravintolat harvoin ovat huippuja, mutta maailmalla niitäkin näkee. Pisteitä kuitenkin siitä, että suurempikin seurue mahtuu sisään ja lapsetkin ovat tervetulleita. Itse söin ravioleja ja niiden yhteyteen värkätyn pihvin. Periaatteessa ihan maukas setti, mutta ei ihan täysin lämmin ja suolakin oli unohtunut. Tuore rosmariinin oksa ei kaikkea pelastanut. Raviolien täyte kuitenkin maukas samoin kuin annoksessa käytetty öljy. Seurueessa syötiin myös vasikan paistia, mikä oli ihan ok, ketjukamaa. Sapiskaa sen sijaan saa Jamie Oliverin suunnitteleman lesten menun burger setti, pieniä kiviä ja vaikeita syödä. Alkusalaatin idea kerätä kaikki muovipurkkiin, laittaa soosia sisään ja ravistaa.... Mä en ymmärrä, mikä siinä liittyy syömiseen, leikkimiseen kylläkin. Ja kun toteutus vielä puolivillainen (ainekset finaalissa ja ei niin freesejä) niin ei pisteitä. Ravintola olisi hyvin kolkko, jos siellä olisi vain vähän ihmisiä, lienee kovin skandinaavinen ilme...

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 20€ Lisätty: 12.10.2009
Arvosana: 3

Yhteisö

Fanit (0)

Nämä käyttäjät ovat merkinneet ravintolan suosikikseen.

Kiinnostuneet (2)


Sijainti

Simonkatu 9, 00100 Helsinki - Reitti
09-68380
https://www.scandichotels.fi/hotellit/suomi/helsinki/scandic-simonkentta/ravintola-ja-baari/ravintola

Vaihtoehtoisia ravintoloita