Ei tietoa

Ravintola Svenska Klubben

tilausravintola
Arvosana 1.8 / 5

Arvostelut (8)

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Jouluillallinen oli todella perinteinen ilman mitään uusia makuelämyksiä. Osa ruuista oli kylmiä kuin myös tarjottu kahvi. Todella ylihintainen, oikea hinta kyseiselle jouluillalliselle olisi ollut 10-20 €, nyt 60 € per henkilö!

Ruokailutila oli kylmän oloinen ja vähän ankea (sininen huone). Tarjoilu oli moitteetonta ja viinisuositukset kohdallaan.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 60€ Lisätty: 30.12.2016
Arvosana: -1

Svenska Klubbenilla on vaihtunut ravintoloitsija syksyllä 2014 ja nykyään tämäkin ravintola on Royalin hallussa. Tämä kannattaa ottaa huomioon lukiessa aikaisempia arvosteluja!

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 53€ Lisätty: 15.03.2015
Arvosana: 0

Olimme Svenska Klubbenin jouluaterialla. Miljöö on mahtava, tarjoilu ja palvelu miellyttävää - mutta ruoan taso ei ollut kyllä hinnan arvoinen. Erityisesti pääruokapöytä petti kuivine kalkkunoineen ja vetiseksi paistettuine joulumakkaroineen pahasti. Kalapöytä ok, muttei säväyttänyt.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 53€ Lisätty: 08.12.2014
Arvosana: 0

Ystäväni karonkkaa juhlistettiin ja oltiin koko porukka aivan haltioissamme aivan uskomattoman hyvästä ruoasta. Paikka itsessään on todella upea.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 47€ Lisätty: 20.04.2013
Arvosana: 0

Paikka on erinomainen ja todella tunnelmallinen. Ruoka ei ehkä vastaa aivan odotuksia, mutta palvelu ja miljöö paikkaavat sen puutteen.

Ravintolan nimestä huolimatta palvelu toimii myös suomeksi ja yhtä sujuvasti ja hyvin kuin ruotsiksi.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 46€ Lisätty: 14.12.2012
Arvosana: 0

Luultavasti kaupungin paras tilausravintola, ihana tunnelma ja loistava ruoka!

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 49€ Lisätty: 21.10.2011
Arvosana: -2

Olin käynyt jokunen vuosi takaperin kabinettitilaisuudessa (karonkka) kyseisessä ravintolassa, jolloin ihastuin miljööseen. Tuli olo että kaikki muukin ruoasta palveluun hoidettiin todellisella "ammattiylpeydellä", joka on kaiketi useimmilta alan "fine dining-yrityksiltä" päässyt unohtumaan. Lähetin taannoin oman tarjouspyyntöni ko. ravintolaan ja saman iltapäivän aikana olimme yhteistyössä henkilökunnan kanssa saaneet paketin valmiiksi ruoan, viinien ja ohjelmankin osalta. Hinta oli yllätyksekseni erittäin kilpailukykyinen verrattuna muihin vastaaviin "oikeasti tasokkaisiin" paikkoihin ja laskeskelin, että saavutamme mieheni kanssa lähes poikkeuksetta saman summan/hlö lauantai-illan lähiravintola visiitillä.

Ikävää ettei isommalle porukalle ihan jokaisia merkkipäiviä viitsi kuitenkaan tuon tasoisessa paikassa tarjota, eihän se toki ilmaista ole... Noh, ehkä yritän puhua tuttavaperheet illalliselle Svenska klubbenille, jolloin laskun jakamalla osallistujien kesken pääsisin edullisesti ihmettelemään rakastamiani puitteita :)

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 04.11.2010
Arvosana: 1

Hyvä sijainti isoille seurueille kuten me, 50 henkilöä, ruoka aivan ihanaa, puitteet ehkä kaupungin parhaita ja palvelu pelaa. Suosittelen.
Tätä lauantaita muistellaan iloisin mielin vielä kauan!!!!

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 45€ Lisätty: 14.09.2010
Arvosana: -1

Yhteisö

Fanit (2)

Nämä käyttäjät ovat merkinneet ravintolan suosikikseen.


Sijainti

Maurinkatu 6, 00170 Helsinki - Reitti
09 6128 6000
http://www.royalravintolat.com