Suljettu nyt

Viherlatva

lounasravintola
Arvosana 3 / 5

Arvostelut (6)

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Amica lähinnä taivasta.
13.kerros Pasilan kannelta laskettuna. Maisema kaupungin itä- tai länsipuolelle. Terassilta näkyy Espoo. Terassi on erinomainen valtti ainakin tällaisella säällä. Toki lasitettu, ettei hyppyfiilikset herää.

Buffetlounas. Keittoa. Salaattilinjasto riittävä, muttei kovin kekseliäs. Siisti asettelu. Kolme lämmintä. Parit lisäkkeet. Fazerin leivät - parhaimmillaan lämpimänä.

Leipätiski on luksusta. Sosehernari ihan mukiinmenevä. Possufileet ovat huono buffaruoka, mutta keskivertoa parempi yritys täällä. Ei tietty ihan parasta lihaa. Maustevoi on kiva.

Juomapuoli hyvä. Maidot. Mehuja. Kotikaljaa. (Kunnon appelsiinimehua, ei mitään blandattua Tropic-sontaa.) Arvostan. Kahvikin on oikein hyvää. Jälkkärivaihtiksina joko ohukaiset lisukkeilla tai omena. Otin ensimmäisen.

En tykkää näistä "valitse buffetissa" -buffeteista. Muuten tykkään Amicoistakin jo. 9,90€ ei olisi paha. Mutta täällä, lounaskeskittymässä, se on euron liikaa. Vaikka näkyisikin melkein Jumalan jalkapohjat.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 10€ Lisätty: 08.08.2014
Arvosana: 0

Hienot näköalat. Ruoat olivat oikein terveellisen oloisia mutta silti maukkaita. Lounaan kruunasi jälkiruoaksi nautittu hyvänmakuinen smoothie. Lounaan hinta on suunnilleen euron muita pasilan lounasravintoloita kalliimpi, mutta sen verran kannattaa maksaa jos ruokalistalla on sinä päivänä mieluisia ruokia ja plussana lounastaessa saa katsella hyviä näköaloja.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 10€ Lisätty: 16.07.2014
Arvosana: 0

Hyvät näköalat. Fresh buffet, josta voi koota oman salaattiannoksen sisältää leivän, pienen keitttoannoksen ja jälkiruokasmoothien.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 10€ Lisätty: 28.05.2013
Arvosana: 0

Uskomattomalla näköaloilla varustettu perus-Amica, jossa ruoka ei pahemmin pääse yllättämään. Kesällä ulkoilma-terassi, josta vielä upeammat näköalat kaupungin ylle.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 9€ Lisätty: 19.12.2010
Arvosana: 0

Nautin usein lounaaksi kasviskeiton, salaattia ja leipää. Tämä lysti kustantaa 6,25 EUR. Talvella salaattipöydässä oli minusta hyvin huomioitu kaudenmukaisuus, ei siis väkisin pelkkää tomaattia ja kurkkua vuoden ympäri. Lounaassa mainitsemisen arvoista ovat sämpylät, jotka ovat usein lämpimiä ja leivottaneen paikan päällä. Muista leivistä en tiedä, tulevatkohan raakapakasteina vai leivotaanko alusta saakka.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 6€ Lisätty: 25.07.2010
Arvosana: 0

Amican lounasravintola näköalapaikalla toimistorakennuksen 13. kerroksessa Itä-Pasilassa. Lounaspaketti on vähän tyyris (9,20€), mutta siihen kuuluu 2 pääruokavaihtoehtoa, salaatti, jälkiruoka ja kahvi. Hyvää ruokaa, joskaan ei mitään mullistavaa. Mehu (punainen) olisi voinut olla enemmällä vedellä lantrattua.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 9€ Lisätty: 16.01.2010
Arvosana: 2

Yhteisö

Kuvat

Fanit (0)

Nämä käyttäjät ovat merkinneet ravintolan suosikikseen.

Kiinnostuneet (0)


Sijainti

Asemamiehenkatu 4, 00520 Helsinki - Reitti
(09) 877 1347
http://www.fazeramica.fi/viherlatva

Vaihtoehtoisia ravintoloita