Ei tietoa

Ristorante Momento

italialais-rankalais
Arvosana 3.5 / 5

Arvostelut (27)

Hyvää ostoskeskus ravintolaksi. Mureat pihvit herkullisilla kastikkeilla. Medium gorgonzola pihvini oli paistettu erinomaisesti ja seuralaiseni kypsät pihvit olivat sopivan mehukkaita. Kastikkeessani sopivasti aurajuustoa. Palvelu oli ripeää mutta ravintolan sisustus tylsä.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 14€ Lisätty: 24.01.2016
Arvosana: 0
Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Lievästi ylihintaista perushöttöä. Pipourileikkeen leike ja paistetut perunat kuivahkot. Miniporkkanat vetiset ja ilmeisesti suoraan pakastepussista. Salaatti väritöntä ja nihkeää. Leikkeen kastike erinomainen. Palvelu ok. Puitteet valjuhkot.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 18.01.2016
Arvosana: 0

Formaggi pizzassa oli aivan liikaa vihreää pestoa. Koko pizza maistui pelkälle pestolle ja juustojen maut jäi sen alle :(

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 139€ Lisätty: 14.01.2016
Arvosana: -1

Isot annokset, erityisesti lohi-annos loistava!

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 12€ Lisätty: 30.07.2015
Arvosana: 0

Aivan mahtavaa ruokaa, jopa pastat ovat tuoretta, ei liian löysää, juuri sopivan kypsää ja mitkä herkkukastikkeet. Siis nam! Mielelläni käyn kyseisessä paikassa syömässä ja terassi upea kesäisellä ilmalla! T.Heidi

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 14€ Lisätty: 22.07.2015
Arvosana: 0

One of the best restaurants in Helsinki! Great food, huge portions, friendly and quick service, love it!

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 12€ Lisätty: 23.06.2015
Arvosana: 0

Erinomainen ruokapaikka yhä yli kymmenen vuotta jatkuneen asiakkuuden jälkeenkin. Suosittelen erityisesti perinteisten pihvien ja pizzojen ystäville. Lohipizza aivan erityinen herkku sekä pippuribroileri esim. lohkoperunoilla. Ceasarsalaatti myös aina mainio, monta täytevaihtoehtoa. Palvelu ripeää ja ystävällistä. Paikkana ei mikään tunnelmallinen ravintola, mutta ostarikonseptina mitä mainioin!!

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 12€ Lisätty: 10.05.2015
Arvosana: 0

Savulohipizza sekä palvelu olivat erinomaista, mutta ravintolassa leijui todella tunkkainen rasvankäry. Lähdettyäni ulos huomasin, että myös vaatteeni haisevat samalle. Ilmastointiin voisi panostaa enemmän.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 15€ Lisätty: 28.02.2015
Arvosana: 0

Ravintolan toimintamalli oli hieman epäselvä, missään ei ollut selkeästi ilmaistu pitääkö tilaukset tehdä tiskiltä. Kana- avokado pastasta ei ole mitään huonoa sanottavaa ja annos oli riittoisa. Voin suositella shoppailun ohessa nopeaksi ruokapaikaksi.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 12€ Lisätty: 22.12.2014
Arvosana: 0

Minun suosikki mesta ilman muuta. Olen syönyt ainoastaan pihvejä erilaisilla kastekkeilla. Pihvit erinomaisesti kypsennettyjä. Perunavaihtoehtoina ollu lohkoja ja juustoperunoita, molemmat erinomaisia. Jälkiruuaksi on ollut hyvää jäätelöä :) Nopea palvelu ja hinnat kohtuulliset. Ei ihme että usein ei tahdo paikkaa löytyä edes lounasajan ulkopuolelta. Tällaista paikka on todella odotettu :)

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 15€ Lisätty: 20.11.2014
Arvosana: 0

Yhteisö

Kuvat

Kiinnostuneet (1)


Sijainti

Kauppakeskus Itis, 00930 Helsinki - Reitti
093433301