Keittiö auki

Chico's Vuosaari

amerikkalaista
Arvosana 3.5 / 5

Chico's tarjoaa pohjoisamerikkalaisen keittiön parhaita paloja omalla mausteellaan: rennolla fiiliksellä. Tule nauttimaan kanssamme kaupungin parhaat burgerit, mehevät pihvit, rapean raikkaat salaatit ja suussa sulavat jälkiruoat. Monipuolisesta juomavalikoimastamme löydät vaihtoehtoja tutuista amerikkalaisista klassikoista Reilun kaupan- ja luomutuotteisiin.


Arvostelut (36)

Normi Chicos ketjuruokaa mutta Vuosaaren mittakaavassa hyvää. Viihtyisä sisustus.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 18€ Lisätty: 15.05.2018
Arvosana: 0

Positiivinen kokemus. Käyntimme ajoittuu perjantain alkuiltaan.
Tilasimme ystävälliseltä ja ripeältä tarjoilijalta Vuosaaren Chicosin oman spesiaalin; FC viikingit -burgerin. 120g Roslundin burgerpihviä, ylikypsää kalkkunaa, Monterey Jack- juustoa jne. Täytyy sanoa, että monesti täällä (vaihtelevallakin laadulla) ruokailleena, että nyt meni nappiin! Pihvin kypsyys kysyttiin ja todella toimitettiin tilauksen mukaan, Ylikypsä kalkkuna oli mehukasta ja annoksessa oli muutenkin kaikki elementit kohdallaan.. Ranskalaisia olisi saanut olla enemmänkin :) Ruoat tulivat nopeasti ja palvelu pelasi. Toivottavasti jatkossakin näin! Erityisplussaa parannetuista lasten annoksista ja leikkinurkasta!

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 15€ Lisätty: 29.09.2016
Arvosana: -1
Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Hidasta asiakaspalvelutaidotonta palvelua. . Söin kanaburgerin jonka hinta oli laatuunsa nähden pilvissä. Samalla hinnalla saa kunnon burgerin tasokkaammasta eiketju-ravitolasta. Kanapihvi oli kuin kaupan einesosastolta ostettu... Odotin että burgerin välissä olisi ollut ihan oikea kanafilee jauhetun kana sössö pihivn sijaan.. Sama kuin söisi hesburgerissa paitsi kolme kertaa kalliimpi..

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 14€ Lisätty: 02.02.2016
Arvosana: 1

Ilahduin,kun listalla oli vegeburger, mutta olen yliherkkä bbq-mausteelle ja sienet maistui sille. En siis voinut syödä niitä. Ainiin, odotimme ruokaamme lähes 45min ( 2 burgeria/vähän asiakkaita)Ruokalista ei kertonut mausteesta.
Pikkelöity, cruntchy, kaalisalaatti oli lähinnä entistä kurpitspikkelsiä. Guacamolea, noh ehkä lusikallinen. Voi itku, että mua harmitti. Annos oli lisäksi kylmä. Kuulin naapuripöydästä samoja kommennteja.
lopullinen syy tähän vuodatukseen oli henkilökunta. Työhönsä omistautunut asiakaspalvelija olisi "osanotolla" voinut pelastaa paljon. Niin ei nyt tapahtunut. Mieli maassa mietittiin syytä: Vähän ruokailevia asiakkaita/reilusti salihenkilökuntaa/ ruoka kestää/ja on kuitenkin kylmää?
Ehkä joskus toiste paremmin???

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 16€ Lisätty: 30.05.2015
Arvosana: 1

Hinnat nousevat, taso laskee. Lounassalaatti oli aikaisemmin runsas ja siihen sai hyvin vaihtelua.
Nyt vaihtoehto-ainekset ovat vähäisemmät ja kasvisvoittoiset, vaikka nimenomaan liha/kala/kana -vaihtoehtoja pitäisi olla enemmän.
Palvelu on ystävällistä, varsinkin jos sattuu miestarjoilija paikalle.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 19.05.2015
Arvosana: 0

Chichosin annokset ovat vuosien mittaan pienentyneet ja hinnat nousseet. Ruoka on kuitenkin hyvää ja laadukasta. Palvelu on vähän hidasta. Ravintola on siisti ja viihtyisä.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 14€ Lisätty: 30.04.2015
Arvosana: -1

Kaiholla muistelen vanhoja aikoja jolloin Chico's oli vielä JFF Kettunen. Nimenvaihdon jälkeen on menty alaspäin nimenomaan lounaan tasossa koko ajan. Ensin lähtivät pannupizzat. Sitten lähti runsas salaattipöytä, joka oli pitkään ketjun parasta antia. Nykyään tarjotaan lounasburgereita kuivilla sämpylöillä, sitkeillä einespihveillä ja mitättömän kokoisella alkusalaatilla. Ja hintoja nostetaan häikäilemättä koko ajan. Jos nyt jotakin positiivista keksisi niin se on kasvislounas.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 10€ Lisätty: 17.02.2015
Arvosana: 0

Mukavin paikka Columbuksessa istua, ikävä kyllä ruoka tuottaa pettymyksen kerta kerran jälkeen. Ihmetyttää että sitä on selvää laatu- ja tasoeroa ketjuravintolasta toiseen.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 13.01.2015
Arvosana: 1

Kävimme chicosissa perjantai-iltana perheen kesken. Itse söin valkosipulisen kanahampurilaisen bataattiranskalaisilla ja annos oli todella maukas. Olin iloisesti yllättynyt, sillä edellisellä kerralla pidemmän aikaa sitten ruoka oli ollut tyydyttävää. Yksi seurueesta söi premium juustopekoni hampurilaisen, joka oli yksi parhaita annoksia. Lähetin erikseen kokille kiitokset, sillä niin hyvät ruuat sattuivat.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 15€ Lisätty: 22.11.2014
Arvosana: -1

Kohtuullista ketjumättöä kauppakeskuksessa.
Entinen Rosso oli ihan mukiinmenevä ruokapaikka, jossa oli kiva käydä - Chico's ei ruoan suhteen ole päässyt samalle tasolle. Annokset ovat isoja, mutta yleensä aikamoista mössöä, josta ei makuja erota - ajatus tuntuu olevan 'vähän kaikkea'.
Palvelu on asiallista, ei ylitsevuotavan ystävällistä, ajoittain hieman hidasta. Laatuun nähden ruoka hieman ylihintaista. Kyllä täällä syödä voi!

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 18€ Lisätty: 03.07.2014
Arvosana: 0

Yhteisö

Kuvat

Fanit (1)

Nämä käyttäjät ovat merkinneet ravintolan suosikikseen.

Kiinnostuneet (0)


Sijainti

Vuotie 45, 00980 Helsinki - Reitti
010 76 64260
http://www.chicos.fi/chicos_vuosaari.html

Vaihtoehtoisia ravintoloita