Ei tietoa

Rupla

taidegalleria-kahvila
Arvosana 4.1 / 5

Rupla on taidegalleria-kahvila joka tarjoilee erilaisia raakasuklaaherkkuja sekä raakakakkuja. Taulujen lisäksi kaikki huonekalut ovat myytävänä ja iltaisin voi raakaruokien valmistusta opetella workshopeissa.


Asiakaskokemus

Lapsiystävällinen
Kasvisruokaa
Vegaaniruokaa
Liikuntaesteetön
Huomioi erityisruokavaliot

Arvostelut (5)

vegaanista jäätelöä tarjolla - tämä kävi lounaasta! :)

     
     
     
Kokemus: Lounas Lisätty: 17.07.2018
Arvosana: 0

Itse kävin brunssilla ystävieni kanssa ja samalla näimme myös mielenkiintoisen taidenäyttelyn. Ihastuin paikkaan! Mukavaa, että kalliosta löytyy tällaisiakin ravintoloita! Ruoka oli todella hyvää, buffassa oli paljon erilaisia vaihtoehtoja, varsinkin kasvissyöjille sopivaa syötävää (jes!). Ja mitä herkullisia kakkuja, namm. Asiakaspalvelusta annan ison peukun, koska saimme erityisen ystävällistä ja rentoa palvelua, tunsimme olomme tervetulleiksi ja kaikkiin kysymyksiimme vastattiin. Mukava, hauska ja omalaatuinen paikka, jossa ruoka ei ole pettymys ja tunnelma on kohdillaan.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 23€ Lisätty: 14.11.2016
Arvosana: 0
Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Erinomaista suodatinkahvia, lapsiystävällinen meininki, vegaanista syötävää useampaa lajia, taustamusiikki, joka helli herkkäkorvaista asiakasta ja maisemina Hesarin elämän vilinä ja upea taidenäyttely. Voisiko parempaa toivoakaan?

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 29.01.2016
Arvosana: 0

Suussa sulavat raakakakut ja erinomainen palvelu!

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 15.04.2015
Arvosana: 0

Laadukkaista ainesosista tehtyjä raakaruokia ja -herkkuja erittäin herkullisen suodatinkahvin kera. Yhtenä paikan perustajista olen hieman jäävi paikkaa arvostelemaan, mutta tervetuloa viihtymään ja palautetta otamme mielellämme vastaan vaikkapa osoitteeseen info@rupla.fi
Tavoitteemme on tarjota inspiroiva tila, jossa saman katon alla pääsee kokemaan taidenäyttelyitä, kahvilan, workshopeja, monimuotoisia tapahtumia sekä design-myymälän. Toivottavasti maistuu.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 25.02.2015
Arvosana: -3

Yhteisö

Kuvat

Fanit (1)

Nämä käyttäjät ovat merkinneet ravintolan suosikikseen.


Sijainti

Helsinginkatu 16, 00500 Helsinki - Reitti
http://www.rupla.fi

Vaihtoehtoisia ravintoloita