Keittiö auki

Satkar Aalto

nepalilaista
Arvosana 3.9 / 5

Arvostelut (10)

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Täällä on maut kohdallaan! Ihanaa ruokaa, taidolla maustettua. Ystävällinen palvelu. Paikkaan on hieman vaikea löytää mutta kannattaa kyllä etsiytyä!

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 15€ Lisätty: 01.08.2015
Arvosana: 0

Kävin 10 € ravintolapäivillä ja ruoka oli todella hyvää, tunnelma mukava ja erittäin miellyttävät tarjoilijat. Kivasti aurinko paistaa ravintolaan sisään iltasella, ja varmasti kesäiltoina todella miellyttävä paikka. Söin lammas masalan, todella hyvää.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 10€ Lisätty: 21.05.2015
Arvosana: 0

Kävimme keskellä lauantai-iltapäivää Satkarissa. Ravintola oli aivan tyhjä ja tunnelma ehkä siksikin vähän outo. Ruoka oli ihan ok hyvää "perusnepalilaista", jolla sai vatsan täyteen. Tarjoilivat ovat aina ystävällisiä.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 15€ Lisätty: 13.05.2015
Arvosana: 0
     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 28€ Lisätty: 10.02.2015
Arvosana: 0

Kaikkea mahdollista tomaattikastikkeessa tarjoaa Satkarin lounas, juurikaan muita vaihtoehtoja ei ole, joten vähän tylsä lista siinä mielessä.
Muutaman kerran lounastuksen perusteella menee valitettavan keskinkertaiseen nepalilaismassaan mitä nyt niin paljon on Helsingissä.

Palvelussa ei mitään vikaa, ystävällistä, mutta ruoka on jotenkin sellaista liukuhihnameininkiä, huomaa siitäkin että tulee todella nopeasti pöytään, liian nopeasti ollakseen hyvää.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 9€ Lisätty: 02.02.2015
Arvosana: 0

Oli kyllä niin surkea kokemus että pakko kirjoittaa varoituksen sana muille. Kävimme vaimon kanssa lauantailounaalla ja tilasin lampaan jogurtissa ja yrteissä marinoitua lampaan sisäfilettä tandoorista. Liha oli niin syömäkelvottoman sitkeää, vanhaa ja pahaa että sitä ei olisi ikimaailmassa pitänyt tarjota asiakkaalle.

Vaimon koftat oli ihan hyviä, joten nähtävästi mulla kävi huono tuuri. Mutta kyllä tässä kaupungissa löytyy nepalilaisia missä monen tusinaa annosta syöneenä en ole koskaan saanut mitään noin ala-arvoista. Taidan jatkossa käydä niissä, en täällä.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 18€ Lisätty: 13.12.2014
Arvosana: 0

Todella mukava paikka syödä. Ruuat hyviä ja palvelu ystävällistä! Siirtelivät ihan pöytiä ja istuimia kun läppäri tarvitsi virtaa, toivat uudet lasit ja vedetkin pöytään vaikka lounas oli jo syöty.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 9€ Lisätty: 01.12.2014
Arvosana: 0

Jälkikäteen.
Satkar on avannut toisen pisteen (liekö ekassa remontti) Aalto-taloon. Upea terassi, joskin katseiden suuntana enimmäkseen jätösmaata. Kiirettä näyttää piisaavan, putiikki on puolilta päivin lähes täynnä. Palvelu on aavistuksen hätiköivää - menköön. Hintataso nepalilaisessakin mittakaavassa lounashinnaston alalaitaa.

Salaattipöytä on rumaksi ronkittu, otetaan mitä saadaan. Pientä yritystä siinä on, ei mennä ihan riman ali. Lautaset puuttuvat, vesi puuttuu, lasit puuttuvat.

Annosten kanssa kestää poikkeuksellisen kauan - selityskin saapuu. Olemme maksaneet etukäteen. Tämä olikin siis meidän vikamme? "Yleensä maksetaan lähtiessä." Kysyimme nimenomaan, voimmeko maksaa edeltä. Asiakas on aina jne. No, ongelmaahan meille ei tästä tule. Kaikki hoidetaan nopean asiallisesti. (Silti se ei ole meidän vikamme. Syyllistäminen ei kannata.)

Tomaattikermasoosissa minulle pinaattipullia, kaverille kanabiittejä. Erittäin keskiverto annos. Pinaattimöhkäleet ovat kuivia, yksi heikoimmista esityksistä sillä sektorilla omalle kohdalle. Kanakaan ei herätä kaikkein parhaita viboja. Soosi on hyvää keskitasoa. Raita ja daal sen sijaan paremmalla puoliskolla. Riisiä ja leipää hitosti. Nälkä lähtee.

Kokonaisuus aavistuksen positiivinen, nepskuvertailussa Satkar ei edelleenkään ole läheskään oma suosikkini, kasipuol maksava lounas sen sijaan on.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 9€ Lisätty: 10.08.2014
Arvosana: 1

Aurinkoinen terassi ja todella hyvä lounas

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 9€ Lisätty: 25.07.2014
Arvosana: -1

Very good atmosfare and realy good test

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 16€ Lisätty: 13.06.2014
Arvosana: -1

Yhteisö

Kuvat

Fanit (1)

Nämä käyttäjät ovat merkinneet ravintolan suosikikseen.

Kiinnostuneet (1)


Sijainti

Alvar Aallon katu 3A, 00100 Helsinki - Reitti
044 2611 777
http://www.satkar.fi/

Vaihtoehtoisia ravintoloita