Keittiö auki

SIS. Deli + Café Keskusta

kahvila
Arvosana 2.9 / 5

Hyvää, tuoretta ja tgerveellistä - helposti! Kahvit ja leivonnaiset, mukaanotettavat ruoka-annokset, smoothiet ja välipalat. Toimiva ja ilmainen wifi!


Arvostelut (2)

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Kalevankadun SIS. Deli sijaitsee hyvillä positioilla keskellä kaupunkia. Sinne on helppo tulla ja sieltä on kätevä jatkaa matkaa toimistolle. Aamiaista (10,50 €) tarjoillaan seitsemästä puoli yhteentoista. Neljän hengen porukkamme treffit oli sovittu varttia vajaa kahdeksaksi, mutta pieni paikka oli silloin jo puolillaan. Tilat ovat niukat. Sen vuoksi pöydät ja tuolitkin ovat mallia siro. Tuntuukin, että helpointa olisikin vain poimia kahvi kainaloon ja jatkaa matkaa. Mutta se ei ollut tarkoituksemme. Tarkoituksemme oli nauttia paikan päällä aamiaisbuffetin antimista.

Aamiaistarjonta oli monipuolisen mielenkiintoinen. SIS. Delin aamiaista ei kannata vertailla hotelliaamiaisiin, koska ne ovat kuin eri planeetalta. Perinteiset pekonit, makkarat ja munavoit loistavat poissaolollaan ja tilalla on tervehenkisempiä tuotteita. Erilaisia tahnoja ynnä muita vastaavia ihmeellisyyksiä oli niin paljon, että eihän niistä kaikista ottanut edes selvää. Niinpä pitäydyinkin melko konservatiivisissa valinnoissa. Sehän on muuten niin, että kun kavereita näkee pitkästä aikaa, ei tule niin keskityttyä yksittäisiin ruokiin. Puuroa tuli kuitenkin syötyä pitkästä aikaa, ja mansikoiden kera se olikin oivallista. Lisäksi voisi mainita jälkiruokana olleet banaanipannarit, jotka olivat herkullisia!

Kalevankadun SIS. Deli tarjosi hieman erilaisen, mutta kiehtovan aamiaisen. Tilat ovat kuitenkin minimaaliset eikä esim. pöytävarauksia voi tehdä.

Lisää arvosteluja blogissani: http://tulinnainjasoin.blogspot.fi/

     
     
     
Kokemus: Aamiainen / brunssi Hinta: 10€ Lisätty: 06.07.2016 Näytä aiemmat arvostelut (2)
Arvosana: 0
     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 26.11.2014
Arvosana: 0

Yhteisö

Kuvat

Fanit (0)

Nämä käyttäjät ovat merkinneet ravintolan suosikikseen.

Kiinnostuneet (0)


Sijainti

Kalevankatu 4, 00100 Helsinki - Reitti
0104229301
http://www.sisdeli.fi

Vaihtoehtoisia ravintoloita