Ei tietoa

Southern Fried Chicken, Forum (pohjakerros)

kebapia, hampurilaisia
Arvosana 4 / 5

Arvostelut (3)

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Paikka sijaitsee vilkkaassa paikassa mutta ravintolassa saa syödä ja olla rauhassa. Ruoka on erittäin hyvää ja vieläpä halpaa ja valikoima sopivan laaja. Palvelu oli ystävällistä ja nopeaa. Lähtiessä oli ilahtunut olo ja maha täynnä ja oli ehdottomasti paras pikaruokapaikka kokemus suomessa.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 4€ Lisätty: 23.06.2011
Arvosana: 2

Täällä on monta kertaa käyty ja käydään uudestaankin. Ruoka on todella hyvää pikaiseksi kebab-ruoaksi ja palvelu pelaa. Myös hinta on kohdallaan.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 10€ Lisätty: 15.05.2011
Arvosana: 1

Rappujen alla.
Manskun suuremman SFC:n sivupiste sijaitsee Forumin food courtin takanurkassa, Alkon liikkeen syrjässä. Asiakaspaikat ovat sijoitettuna sujuvasti rappujen alle, luoden ruokarauhaa aterioinnille. Palvelu on mutkatonta, jopa ystävällistä.

Muutamalla eurolla irtoaa mukaan pitaleipäkebap limonadin kera, liekö kyseessä pysyväistarjous. Torsoliha on yllättävän maukasta, voimakas kastike jopa ykkösluokkaa. Salaattia on runsaasti, valkosipulinen soosi sekin mainio. Vaikka omaatuntoa kolkuttaa ajatuksen tasolla, on tässä hintaluokassa tämä liikekummajainen jopa suositeltavissa.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 4€ Lisätty: 24.04.2011
Arvosana: 4

Yhteisö

Fanit (0)

Nämä käyttäjät ovat merkinneet ravintolan suosikikseen.

Kiinnostuneet (0)


Sijainti

Mannerheimintie 14-20, pohjakerros, 00100 Helsinki - Reitti
09 685 7721

Vaihtoehtoisia ravintoloita