Suljettu nyt

Nonparelli Catering

lounas kahvila
Arvosana 3 / 5

Kahvila/lounasravintola/catering, jossa tarjolla aamiasbuffet klo 8-11. Lounasruoka / keittolounas sekä lounassalaatti tarjoillaan klo 11-14.Vitriinistä suolaista ja makeaa kotimaisista raaka-aineista valmistettuna. Meiltä voit myös tilata suolaisia tai makeita kakkuja ja leivonnaisia, tilaukset vähintään 3 päivää aikaisemmin.


Asiakaskokemus

Lapsiystävällinen
Kasvisruokaa

Arvostelut (11)

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Lounastan useamman kerran viikossa kyseisessä lounaskahvilassa. Paikkana tämä on erittäin mielyttävä ja tyttömäinen. Mutta paljon on kyllä parannettavaa mm. ruuan laadussa. Usein ruoka on loppunut kesken ja saat jotain aivan muuta mitä lounaslistalla on ollut tarjolla. Jos lisukkeena on perunoita ne usein lilluvat vedessä aivan mössönä, myös riisi/risotto muuttuu erittäin epämielyttävän näköiseksi ja ruoka lämpöhauteissa ei todellakaa säily tuoreena. Eli jos haluat tuoretta ruokaa ilmesty paikalle heti klo 11. Keitot ovat välillä liian suolaisia ja saman makuisia, mutta yleensä kasvissose keitot ovat yllättävän hyviä! Myös olen pistänyt merkille et kyseinen paikka mikrottaa välillä ruokia. Yhtenä päivänä perunamuusi loppui kesken ja saimme hetken odotella kun mikron kautta lämmitettiin nähtävästi vanhaa muussia lisää, tai siltä se ainekin maistui. Kerran ruuastani löytyi tumma hius ja pistin kyllä heti merkille että paikan kokilla ei kyllä ikinä ole näkynyt minkään näköistä myssyä yms. päässään joka estäisi hiusten joutumista ruokaa ja näin ollen ajattelin että hius on peräisin kokilta. Onneks olin ehtinyt jo syödä ruokani lähes loppuun asti kun huomasin hiuksen ja en ole mitenkää herkkänahkainen joten annoin asian olla. Mutta kyllä tähän asiaan mielestäni voisi tulla muutos. Ja viellä pienen pieni lisäys mihin toivon tulevan muutosta on lämpötilaan... Välillä paikka on tukahduttavan kuuma ja tuntuu ettei ilma kulje. Kyllä peukun nostot henkilökunnalle että jaksaa niissä olo suhteissa iloisesti palvella meitä asiakkaita.
Ja myös lisäpisteitä ropisee paikan kakkuista ja muista leivoksista. Yksi lemppareista on kyllä mansikka-vadelma-valkosuklaajuustokakku ja minttu suklaa keksit. Toivottavasti ruuan suhteen saataisin parannusta!

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 9€ Lisätty: 30.09.2014
Arvosana: 0

Henkilökunta muuttunut ja myös omistaja. Loistavaa kotiruokaa ja ihana henkilökunta! Suosittelen!

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 9€ Lisätty: 04.05.2014
Arvosana: 0

Kuljetusjärjestelyt eivät toimi lainkaan. Ilmoitin tilauksen yhteydessä ovikoodin, joka on välttämätön ruoan perille saattamiseksi. Ovikoodi ei ollut päätynyt kuljettajalle, vaan hän oli yrittänyt tiedustella sitä minulta puhelimitse. En pystynyt vastaamaan puhelimeen ja ruoan toimitus venyi vuorokaudella. Jäin todella ihmettelemään miksi kuljettaja ei tiedustellut ovikoodia ruoan lähettäjältä eli Spoon Mamalta?

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 05.12.2012
Arvosana: 1

Entisen lempilounasravintolani taso on tippunut todella paljon omistajavaihdoksen jälkeen.
Salaatti (9,5€) koostuu jääsalaatista johon lätkästään kymmenestä eri kiposta säilykkeitä nesteineen päälle. Tänään jäi salaatti syömättä, puolet lautasesta oli öljy-sokeriliemi-nestettä. Myös kotoisa tunnelma on täysin kadonnut. Tänään oli viimeinen kerta, harmi.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 10€ Lisätty: 22.08.2012
Arvosana: 0

Very pretty and cozy cafe/deli in Herttoniemi. Close to the metro station and bus stops but far enough from the busy street which gives you a quiet ambiance. The food is fresh and really tasty.

Also highly recommended for moms/dads with babies. There is place for the pram outside and enough room for toddlers to walk around.

Highly recommended!

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 9€ Lisätty: 07.03.2012
Arvosana: 2

Annokset usein niin isoja, että olen oppinut pyytämään puolikkaan. Hyvistä raaka-aineista annoksia, joissa on joku kiva "juju", Ei ihan halpa, mutta houkutteleva.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 03.01.2012
Arvosana: 0

Pienet annokset, mutta ruoka maukasta. Ei sovi nälkäiselle miehelle. Hintava paikka. Sisustus miellyttävä.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 12€ Lisätty: 13.11.2011
Arvosana: 0

viihtyisä paikka, toivottavasti säilyttää kotoisan tunnelmansa

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 9€ Lisätty: 03.08.2011
Arvosana: 0

Toiminta-ajatus on mainio, ikävä kyllä toteutus jää pahasti jälkeen. Ruoka on ollut useamman kerran mautonta ja innotonta

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 8€ Lisätty: 09.07.2011
Arvosana: 0

Kotiruokaa parempaa kotiruokaa. Noutoruokaa tullut poimittua mukaan useamman kerran ja joka kerran ollut positiivinen yllätys. Peruskeitoista saatu todella maittavia.
Noutoruoan lisäksi mukaan tarttuu helposti delin puolelta (luomu)ruokatuotteita.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 28.05.2011
Arvosana: 0

Yhteisö

Kuvat

Fanit (2)

Nämä käyttäjät ovat merkinneet ravintolan suosikikseen.


Sijainti

Laivalahdenportti 5, 00810 Helsinki - Reitti
0405568588
http://www.nonparelli.net

Vaihtoehtoisia ravintoloita