Suljettu nyt

Toppen

lounasravintola
Arvosana 3 / 5

Arvostelut (1)

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Betonimaisemapaikka.
Amica-omisteinen työpaikkalounasravintola sijaitsee Valtiokonttorin ylimmässä kerroksessa. Ylin kerros takaa numeron kahdeksan ja näkymän Merihaan kaksikymmentä kerrosta korkeampia pytinkejä päin. Se siitä maisemaravintolasta. Palvelu on kohteliasta ja tehokasta, hommat selvitetään juurta jaksaen ja asiallisesti.

Lähtökohtana on se, että amicat ja sodexhot jätetään syömättä. Toppen oli kuitenkin mainittu hyvien listalla jossain yhteydessä, hinnatkaan eivät kuulemma sokaisisi. Jos itse Konttorissa työskentelee, onkin lounas melko edullinen. Keitot vitosen pintaan, kiinteät kuuden ja kahdeksan välillä. Nämä sisältävät lasketun määrän evästä. (1 pihvi, lautasellinen keittoa jne...) Koko buffet maksaa talon jengille vähän yli yhdeksän. Tähän päälle maksaa vierailija annoksesta riippumatta 2,09€, kuten näissä mestoissa usein tapana on. Koko buffet kustantaa vierailijalta siis noin 11 euroa. Se on aavistuksen yläkanttiin, näin itäisen kantakaupungin buffetlounasmittareilla.

Salaattilinjastoja on kaksi. Toinen niille, joille salaatti on pääruoka, toinen perusjengille. Hyvin duunattuja kokonaisuuksia. Herne-papu-broileri-salaatti on hauska väriltään ja toimii makujensakin puolesta.

Bataatti-kookoskeitto on mielettömän maukas, ollen lounaan ehdottomasti paras osuus. Kasvisjengille (myös) suunnattu tofu-siemen-sipuli-seos on vähän käristynyt, mausteet ovat palaneet aavistuksen pohjaan. Karsinogeenistä kamaa. Ihan hyvänmakuista, tosin.

Holsteinleike on hauteessa odottamassa. Possunleikkeet olisi kiva saada suoraan parilalta, mutta näin toimitaan lounaalla. Se tietty maistuu tuotteessakin. Porkkanat kelluvat seassa, kananmuna tarjoillaan vierestä. Hyvää duunia - silti. Valkosipuliperunat ovat itseduunatut, lisääkin saisi olla ytyä.

Kahvit ja jälkkärit eivät taida kuulua tähän settiinkään, en jää nyt kyselemään. Masu on täysi.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 11€ Lisätty: 14.09.2012
Arvosana: 0

Yhteisö

Fanit (0)

Nämä käyttäjät ovat merkinneet ravintolan suosikikseen.

Kiinnostuneet (0)


Sijainti

Sörnäisten Rantatie 13 B, 8. kerros, 00530 Helsinki - Reitti
(09) 772 5242
http://www.amica.fi/toppen

Vaihtoehtoisia ravintoloita